مصاحبه با کوثر اروجلو دانش آموز مقطع نهم از تبریز

هدف شما از شرکت در آزمون‌های کانون چیست؟ هدف اصلی قبولی در ازمون‌های تیزهوشان و تقویت هوش و درس هامی باشد.

مصاحبه با  کوثر اروجلو دانش آموز  مقطع نهم از  تبریز


نام و نام خانوادگی:کوثر اروجلو

پایه:نهم

نام شهر و استان:اذربایجان شرقی -تبریز

شغل و تحصیلات مادر:دیپلم- خانه دار

شغل و تحصیلات پدر:دیپلم-دکوراسیون داخلی

میانگین تراز:6019

سال‌های حضور در کانون:امسال

چند آزمون شرکت کرده است:6 ازمون

مصاحبه گر :مهدیه سبزی

 

  1. هدف شما از شرکت در آزمون‌های کانون چیست؟ هدف اصلی قبولی در ازمون های تیزهوشان و تقویت هوش و درس هامی باشد.

 

 

  1. مهم‌ترین دستاورد و دلیل موفقیت شما در مهرماه چه بود؟ازمون های قلمچی و تست ها به من کمک زیادی کردند و دستاورد مهم من این بود که در راهی که انتخاب کردم مسمم شدم.

 

 

 

  1. در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟ درآزمونهاحضوری شرکت می کنم.بخاطر اینکه با فضا و محیط ازمون های واقعی تیزهوشان و کنکور اشنا شوم.

 

 

 

  1. شما کارنامه آزمون را چه زمانی دریافت می کنید؟ حضوری یا صفحه شخصی؟چند ساعت بعد از ازمون از صفحه شخصی دریافت میکنم وبرای ازمون بعدی برنامه ریزی می کنم .

 

 

 

  1. برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می کنید؟سعی میکنم تعداد تست هایی که میزنم را هر روز افزایش بدم و زمان بیشتری از وقتم را به درس اختصاص دهم.

 

 

 

 

  1. روش مطالعه موفق شما در کدام درس است؟ توضیح دهید.در همه ی درس های عمومی مثل مطالعات و عربی و .... و درعلوم زیست و شیمی عملکرد بهتری دارم –روش مطالعه برای هر درس متفاوت هست سعی میکنم اول درس هارا به صورت مفهومی بخوانم و بعد سوالات تشریحی و تست های اموزشی حل کنم و بعد تست برای تسلط بیشتر حل میکنم.

 

 

  1. با توجه به اهمیت امتحانات و معدل، چه برنامه ریزی برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟شرکت در ازمون های قلمچی اطلاعاتم را نسبت به بقیه بچه ها در مدرسه بیشتر میکند و سعی میکنم کتاب های مکمل برای امتحانات و ازمون های قلمچی حل کنم.

 

 

  1. مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می‌کنید؟ بله-در هر ازمون از همان هفته ی اول طبق برنامه ی راهبردی حتی درس هایی که در مدرسه نخواندیم هم خودم مطالعه میکنم تا از ازمون عقب نمانم.

 

  1. از کدام کارنامه های جعبه ابزارکارنامه استفاده می کنید؟ از هریک چه استفاده‌ای می کنید؟از کارنامه ازمون استفاده میکنم تا افزایش و کاهش درصد ها و تراز را بررسی کنم و برای ازمون بعدی برنامه ریزی کنم.

 

 

  1. از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده می کنید؟ از فیلم های تحلیل ازمون در سایت استفاده میکنم و فقط از کتاب های ابی  و هوش استفاده میکنم

 

 

 

 

  1. دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می‌کند؟بله-واقعا کمک زیادی به من میکنه مثلا در روز هایی که میبینم به اندازه ی کافی مطالعه ندارم حتما روز بعدش سعی میکنم جبران کنم.

 

 

 

  1. تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می‌دهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟ معمولا همان روزی که ازمون دادم یا یک روز بعد ازمون-اول سوالاتی که اشتباه نوشتم را حل کنم و بعد برمیگردم سوالاتی که شاید وقت نشده حل کنم را خودم حل میکنم و بعد به پاسخنامه مراجعه میکنم.

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu