گفت‌وگو با هستی حاجی هاشمی قهرمان پیشرفت

پس از تحلیل ازمون‌ها برای افزایش پاسخ‌های صحیح خود، از مباحثی که در ان‌ها اشکال داشتم، سوالات بیشتری حل کردم.

گفت‌وگو با هستی حاجی هاشمی قهرمان پیشرفت

نام و نام خانوادگی:هستی حاجی هاشمی

پایه و رشته:دوازدهم رشته تجربی

شهر: تهران


مصاحبه گر: کیمیا هرزندی

 

شما تا کنون از چه روشی برای پیشرفت پاسخ صحیح سوالات استفاده کرده اید و چه تاثیری داشته است؟

من برای پیشرفت پاسخ صحیح سوالات خود، تست زنی منظم دارم و تاثیر بسیار زیادی روی پیشرفت من گذاشته است.

 


پس از تحلیل ازمون ها، چه تغییرات یا روش هایی را به کار بردید که باعث شد تعداد پاسخ های صحیح شما بیشتر شود؟

پس از تحلیل ازمون ها برای افزایش پاسخ های صحیح خود، از مباحثی که در ان ها اشکال داشتم، سوالات بیشتری حل کردم.

 

 

از کدام ابراز کانون برای پیشرفت خود استفاده کرده اید؟

من برای پیشرفت خود، از کارنامه اصلی ازمون و همچنین نمونه سوالات امتحانی داخل سایت کانون استفاده کرده ام،

 


هدف شما از شرکت در ازمون های کانون چیست؟

هدف من از شرکت در ازمون های کانون، نتیجه گرفتن در کنکورسراسری است.

 


مطابق برنامه راهبردی حرکت میکنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی میکنید؟

با توجه به هماهنگی برنامه راهبردی و برنامه مدرسه، با حل تمرین های مربوط به  هر درس  در طول هفته و مرور سریع در روز پنجشنبه، برای ازمون اماده میشوم.

 


از کدام کارنامه های جعبه ابزار کارنامه استفاده میکنید؟از هر یک چه استفاده ای میکنید؟

من از کارنامه اصلی ازمون برای تحلیل عملکرد خود، و از کارنامه بازیابی برای امتحانات مدرسه استفاده میکنم.

 


از کدام منابع اموزشی کانون استفاده میکنید؟چرا؟

من از مجموعه طبقه بندی شده استفاده میکنم. زیرا این کتاب سوالات بسیار متنوع و در سطوح مختلفی دارد که به من کمک میکند.

 


تحلیل ازمون را در چه روزی انجام میدهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟

من  با کمک پشتیبانم در روز ازمون یا فردای ازمون تحلیل ازمون را انجام میدهم.سوالات سفید و غلط را دوباره حل میکنم و یا از پاسخنامه چک میکنم و نکته سوال را در دفتر خود یادداشت میکنم.

 


با توجه به نتایج نیمسال اول، چه برنامه ای برای نیمسال دوم خواهید داشت؟

برنامه من برای نیمسال دوم این است که از هر درس، تمرین های بیشتری حل کنم.

 


در دوره امتحانات چگونه بین برنامه راهبردی ازمون ها و امتحانات تعادل ایجاد میکنید؟

معمولا برنامه راهبردی و برنامه امتحانات مدرسه من همسو هستند. اما در حالت کلی سعی میکنم در کنار مطالعه تشریحی برای امتحان، به صورت مداوم تست  زنی را در برنامه خود داشته باشم.

 


شرکت در این ازمون ها چه تاثیری بر وضعیت درسی شما در مدرسه داشته است؟

شرکت در ازمون ها، به افزایش نمرات درسی من و همچنین سرعت عمل من در ازمون های تستی کمک کرده است .

 


اگر به بودجه بندی برنامه ازمون نرسیدید چگونه جبران میکنید؟

سوالات مربوط به آن درسی را که به بودجه برنامه ازمون نرسیده ام؛ پاسخ نمیدهم و برای دو هفته اینده سعی میکنم درس عقب افتاده را به بودجه ازمون برسانم.

Menu