نام و نام خانوادگی: زینب مفیدی
پایه: دهم انسانی
نام شهر و استان: شهر چمستان- استان مازندران
میانگین تراز: 6176
سالهای حضور در کانون: دو سال
چند آزمون شرکت کرده است: 18 آزمون اصلی
مصاحبه گر: هستی قلی پور
- هدف شما از شرکت در آزمونهای کانون چیست؟
می خواهم نقاط قوت و ضعفم را بشناسم و و برای آمادگی بیشتر در کنکور و مدیریت زمان در آزمون ها شرکت کنم.
- در آزمونها حضوری شرکت میکنید یا آنلاین؟ چرا؟
حضوری شرکت می کنم. می خواهم شبیه سازی کنکور را تجربه کنم و استرسم را کنترل کنم و حضوری شرکت کردن باعث می شود جدی تر درس بخوانم.
- شما کارنامه آزمون را چه زمانی دریافت می کنید؟
کارنامه را بعدازظهر روز آزمون از صفحه شخصی دریافت می کنم.
- برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می کنید؟
بعد از هر آزمون کارنامه ام را بررسی می کنم و برای رفع اشباهاتم برنامه ریزی می کنم.
- روش مطالعه موفق شما در کدام درس است؟ توضیح دهید.
در درس علوم و فنون ادبی. مفاهیم و آرایه ها و مثال ها را یاد می گیرم و بعد تست های متنوع از هر مبحث حل می کنم. در آخر نکات اشتباهم را مرور می کنم.
- با توجه به اهمیت امتحانات و معدل، چه برنامه ریزی برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟
شرکت در آزمون های تشریحی کانون
- مطابق برنامهی راهبردی حرکت میکنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی میکنید؟
بله طبق برنامه راهبردی پیش می روم. در هفته اول 4 روز را به یادگیری مطالب جدید، یک روز برای تست زنی و دو روز برای مرور مطالب قبلی اختصاص می دهم. در هفته دوم، 4 روز برای تست های سخت تر، یک روز برای آزمون مشابه پارسال و یک روز برای مرور و جبران مطالبی که ضعف داشتم می گذارم.
- از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده می کنید؟
از کتاب های آبی، پیشرفت کارت و دفتر برنامه ریزی
- دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما میکند؟
بله. دفتر برنامه ریزی باعث نظم و پایداری در اجرای برنامه می شود و به کمک آن عملکرد هفتگی ام را می بینم و متوجه می شوم در کدام درس ها نیاز به زمان یا تغییر روش دارم.
- تحلیل آزمون را در چه روزی انجام میدهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟
فردای روز آزمون تحلیل آزمون را انجام می دهم. ابتدا تراز و رتبه خودم را می بینم که آیا پیشرفت داشتم یا نه و درس ها را با آزمون قبلی مقایسه می کنم. سپس سوالاتی که مفهوم آنها را متوجه نشدم بررسی می کنم و بعد سوالاتی که پاسخ ندادم و در نهایت اشتباهاتم را در دفتر می نویسم.
