نام و نام خانوادگی : زهرا پسرکلو
پایه : نهم
نام شهر و استان : مینودشت،گلستان
شغل و تحصیلات مادر:فرهنگی،لیسانس ادبیات
شغل و تحصیلات پدر:مهندس برق،لیسانس برق و قدرت
میانگین تراز: 6123
سالهای حضور در کانون: پنجم،ششم،هشتم و نهم
چند آزمون شرکت کرده است:54 آزمون
مصاحبه گر:اعظم ممشلی
1.هدف شما از شرکت در آزمونهای کانون چیست؟ برای بالا بردن سطح علمی و داشتن یک برنامه منسجم، مدیریت زمان و کنترل استرس.
2.مهمترین دستاورد و دلیل موفقیت شما در مهرماه چه بود؟ مطالعه طبق برنامه راهبردی و هر روز بر تعداد تست زنی اضافه میکنم و مدیریت زمان دارم.
3.در آزمونها حضوری شرکت میکنید یا آنلاین؟ چرا؟ آزمون های حضوری،چون شبیه مکان واقعی آزمون است و میخواهم خودم را محک بزنم.
4.شما کارنامه آزمون را چه زمانی دریافت می کنید؟ حضوری یا صفحه شخصی؟ ابتدا، روز امتحان در صفحه شخصی دریافت میکنم و سپس فردا ی آن روز از کانون دریافت میکنم.
5.برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می کنید؟ ابتدا مباحث را از کتاب درسی به طور دقیق و کامل مطالعه می کنم و بعد از کتاب های آبی برای یادگیری بهتر استفاده میکنم و سعی میکنم روی درس هایی که ضعیف تر هستم تمرکز بیشتری داشته باشم.
6.روش مطالعه موفق شما در کدام درس است؟ توضیح دهید. درس علوم و ریاضی ، چون تخصصی تر هستند بیشتر روی آنها تمرکز دارم و تست های بیشتری در این دروس می باشد
7.با توجه به اهمیت امتحانات و معدل، چه برنامه ریزی برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟ابتدا متن کتاب درسی را به صورت تشریحی و مفهومی میخوانم و سپس برای تثبیت یادگیری تست می زنم.
8.مطابق برنامهی راهبردی حرکت میکنید؟بله چگونه برای دو هفته برنامه ریزی میکنید؟ هفته ی اول درس هارا به صورت تشریحی میخوانم و هفته ی دوم تست میزنم.
9.از کدام کارنامه های جعبه ابزارکارنامه استفاده می کنید؟ از هریک چه استفادهای می کنید؟از کارنامه اصلی و کارنامه اشتباهات بیشتر استفاده میکنم و اشتباهاتی که زیاد تکرار کرده ام را بررسی میکنم.
10.از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده می کنید؟ از دفتر برنامه ریزی، کتاب آبی و استعداد تحلیلی استفاده میکنم.
11.دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما میکند؟بله دفتر برنامه ریزی دارم،باعث می شود زمان را مدیریت کنم و از درس هایم عقب نمانم.
12.تحلیل آزمون را در چه روزی انجام میدهید؟روش شما برای تحلیل چگونه است؟ فردای آن روز شروع می کنم به تحلیل و ابتدا سوالاتی که اشتباه پاسخ دادم را تحلیل می کنم و بعد به سوالات نزده میپردازم.
13.منابع و برنامه ای که برای آزمون تشریحی استفاده کردید به چه بود؟از کتاب های درسی و جزوه و نمونه سوال استفاده میکنم.
