مصاحبه با محمد هادی افشاری دوازدهم تجربی

هدف من از شرکت در آزمون‌های کانون این است که عملکردهایم را بسنجم، نقاط ضعف و قوت خودم را پیدا کنم، مهارت تست‌زنی را افزایش بدهم و برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشم.

مصاحبه با محمد هادی افشاری دوازدهم تجربی

نام و نام خانوادگی: محمد هادی افشاری

 پایه : دوازدهم تجربی

شهر و استان: عنبرآباد _کرمان

شغل و تحصیلات مادر: خانه دار_دیپلم

شغل و تحصیلات پدر:آزاد_دیپلم

میانگین تراز: 6000

مصاحبه گر: رقیه اقتداری


سال‌های حضور در کانون: دوسال ( دوازدهم)


1_هدف شما از شرکت در آزمون‌های کانون چیست؟
هدف من از شرکت در آزمون‌های کانون این است که عملکردهایم را بسنجم، نقاط ضعف و قوت خودم را پیدا کنم، مهارت تست‌زنی را افزایش بدهم و برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشم.

2_برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه‌ریزی می‌کنید؟
ابتدا درس‌هایی که در آزمون از آن‌ها سوال می‌آید را مشخص می‌کنم. معمولاً روز چهارشنبه یا پنجشنبه را برای تست‌زنی انتخاب می‌کنم و از این طریق مطالبی را که در طول هفته مطالعه کرده‌ام مرور می‌کنم.

3_تحلیل آزمون را چه روزی انجام می‌دهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟معمولاً عصر جمعه، همان روزی که آزمون دارم، تحلیل را انجام می‌دهم. درس‌هایی مثل ریاضی را حل می‌کنم و دوباره مشکلاتم را بررسی می‌کنم. درس‌های دیگر را در حد مرور و دیدن اشکالات و نکات مهم آن‌ها یادداشت می‌کنم.

4_ شما کارنامه آزمون را چه زمانی دریافت می کنید؟ حضوری یا صفحه شخصی؟
در صفحه شخصی ام در سایت کانون

5_از کدام کارنامه های جعبه ابزارکارنامه استفاده می کنید؟ از هریک چه استفاده‌ای می کنید؟

از کارنامه اشتباهات و کارنامه مبحثی استفاده میکنم و از کارنامه مبحثی برای تحلیل بهتر وضعییتم وشناخت مباحثی که بیشتر ضعف یا قوت دارم استفاده میکنم. و از کارنامه اشتباهات هم برای مرور و برسی دوباره سوالاتی که اشتباه جواب داده بودم استفاده می کنم.

6_دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می‌کند؟

بله دارم. تکمیل این دفتر باعث می شود که بتوانم تایم مطالعه ای که برای هر درس گذاشته ام را متوجه شوم و هم چنین تعداد تست هایی که زدم و میزان پیشرفتم در بودجه بندی را به من نشان می دهد.

7_درآزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟ 
در آزمون‌ها به‌صورت حضوری شرکت می‌کنم؛ چون دیدن تعداد زیاد شرکت‌کننده‌ها و قرار گرفتن در فضای واقعی آزمون باعث افزایش تمرکز و آمادگی ذهنی من می‌شود.

8_ با توجه به اهمیت امتحانات نهایی و معدل، چه برنامه‌ای برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟ مطالعه کامل کتاب درسی و حل تعداد زیادی نمونه‌سؤال تشریحی را در برنامه خود قرار داده‌ام.

9_ ازکدام منابع کمک‌آموزشی کانون استفاده می‌کنید؟
از کتاب‌های سه‌سطحی استفاده می‌کنم؛ چون سطح‌بندی مناسبی دارند و برای جمع‌بندی مطالب پایه بسیار مؤثر هستند.


Menu