نام و نام خانوادگی:مبین حسن آبادی
رشته و دانشگاه قبولی: آموزش ابتدائی پردیس شهید باهنر بیرجند
نام شهر و استان: بیرجند،خراسان جنوبی
میانگین تراز:5800
از چه سالی عضو کانون بوده و چند آزمون شرکت کرده است:یکسال، 17آزمون
شغل و تحصیلات مادر: خانه دار، بی سواد
شغل و تحصیلات پدر: کشاورز ، بی سواد
تراز کنکور:8608
تراز سوابق تحصیلی:8409
مصاحبهگر : فاطمه کارگر
1.از چه زمانی و چگونه به رشته معلمی و دبیری و دانشگاه فرهنگیان علاقهمند شدید؟ چه عواملی سبب ایجاد این علاقه شد؟
من به شغل شریف معلمی علاقه زیادی داشتم واز این امر از کودکی همراه من بوده است و در دبیرستان تشویق های خانواده من را بیشتر ترغیب کرد که به دنبال هدفم بروم.
2.در خانواده و اطرافیان شما چه کسانی دبیر بودند؟
برادر من دبیر هستند والگوی بنده
3.کدام معلمهای تان در این علاقه تاثیرگذار بودند؟
استاد امیری فر واستاد گل محمدی که از ایشان سپاسگذارم.
4.فکر میکنید اگر معلم شوید، شبیه کدام معلم خود خواهید شد؟ چرا؟ (ذکر نام دبیر، درس و مقطع)
استاد امیری فر دبیر درس عربی
ایشان با بهترین روش های آموزشی انسان را ترغیب به درس خواندن می کنند و همواره با تشویق دانش آموزان همراه آنها هستند.
5.توجه شما بیشتر به کدام منابع فرهنگیان بود؟
درس علوم اجتماعی وتست های هوش
6.از چه زمانی مطالعه برای فرهنگیان را شروع کردید؟
تقریبا دروس مدرسه مثل تعلیم وتربیت و ... را از همان ابتدای سال می خواندم اما به صورت ویژه از قبل عید شروع جدی داشتم.
7. پیوستگی در آزمونها چگونه توانست باعث پیشرفت شما شود؟
پیوستگی در آزمون ها باعث ایجاد نظم به برنامه هایم و تست زنی زیاد شد و انگیزه ام با دیدن نتیجه تلاش هایم روزبه روز افزایش می یافت.
8. بهترین درس شما در کنکور کدام است؟ روشهای مطالعه خود را در این درس به صورت آیتموار بنویسید.
علوم اجتماعی
ابتدا به خواندن کتاب درسی می پرداختم و بادقت متن اصلی کتاب را می خواندم و بعد از آن کتاب کار و درسنامه ها را می خواندم و تست آن درس را نیز کار می کنم و نکات مهم تست ها را نیز یادداشت ومرور می کردم.
