نام و نام خانوادگی : حبیب زنگنه نژاد
پایه : دوازدهم تجربی
نام شهر و استان : برازجان - بوشهر
شغل و تحصیلات مادر : دیپلم – خانه دار
شغل و تحصیلات پدر : سیکل - راننده
میانگین تراز : 6200
سالهای حضور در کانون : 1 سال
چند آزمون شرکت کرده است : 9 آزمون
مصاحبه گر: اعظم ناصحی
- هدف شما از شرکت در آزمونهای کانون چیست؟ شبیه سازی فضای کنکور و آشنایی با نمونه سوالات و داشتن یک برنامه منظم مطالعه برای موفقیت در کنکور
- مهمترین چیزی که در این سال ها از کانون و آزمون ها یاد گرفته اید چیست؟ پیوستگی در آزمون ها و برنامه منسجم و یادگیری مدیریت زمان با افزایش تمرکز
- در آزمونها حضوری شرکت میکنید یا آنلاین؟ چرا؟ حضوری ، حضور در محیط آزمون باعث می شود که تمرکز بیشتری در آزمون داشته باشم و راحت تر بتوانم مدیریت زمان برای سوال های چالشی و وقت گیر داشته باشم
- با توجه به اهمیت امتحانات و معدل، چه برنامه ریزی برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟ سعی خواهم کرد بین دروس عمومی و تخصصی تعادل برقرار کنم و همزمان با مطالعه منظم دروس برای امتحانات مدرسه آماده شوم
- مطابق برنامهی راهبردی حرکت میکنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی میکنید؟ بله مطابق با برنامه راهبردی پیشروی می کنم در هفته اول سعی می کنم پایه دوازدهم را کامل کنم و در هفته دوم درس های دهم و یازدهم را می خوانم و در آخر هفته مرور می کنم.

- برنامه شما برای شروع سال تحصیلی چیست؟ افزایش ساعت مطالعه همراه با تمرکز بیشتر روی دروس عمومی و مباحث تخصصی که ضعف دارم
- با توجه به دستاوردهای تابستان، چه تصمیماتی برای نیم سال اول گرفتهاید؟ همانند تابستان سعی خواهم کرد تست های منظم در دروس اختصاصی داشته باشم و درسهای پایه را تا نیم سال اول به اتمام برسانم.
- از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده می کنید؟ از کتابهای آبی و سه سطحی، کتاب های آبی چون دارای شناسنامه هستند و مطابق با تست های کنکور هستند بهتر می توانم به مباحث تسلط پیدا کنم.
- دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما میکند؟ بله، به برنامه من نظم می بخشد و باعث می شود اطلاع بهتری از وضعیت مطالعه ام داشته باشم.
- تحلیل آزمون را در چه روزی انجام میدهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟ معمولا همان روز جمعه آزمون تحلیل را انجام می دهم و سعی می کنم ابتدا تمرکزم را روی سوالاتی که اشتباه پاسخ داده ام بگذارم و بعد سراغ سوالات نزده می روم و نکات را یادداشت می کنم.
