گفتگو با امیرمحمد عبادی دانش آموز کوشای پایه دهم علوم انسانی

گفتگو با امیرمحمد عبادی دانش آموز کوشای پایه دهم علوم انسانی کانون فرهنگی آموزشی قلم چی

گفتگو با امیرمحمد عبادی دانش آموز کوشای پایه دهم علوم انسانی

نام و نام خانوادگی : امیرمحمد عبادی

مقطع و پایه : پایه دهم علوم انسانی 

نام شهر و استان : تهران - تهران

میانگین تراز : 6600

سال های حضور در کانون : 7 سال 

شغل پدر : آزاد 

شغل مادر : خانه دار


مصاحبه گر : عماد جمشیدی


1 - برنامه ریزی کلی شما در تابستانی که گذشت چگونه بود و روی سوالات تشریحی بیشتر تمرکز داشتید یا تستی ؟

تمرکز اصلی من در تابستان بر روی خواندن درسنامه های کتاب ها بود و توانستم حجم خیلی زیادی از دروس را بخوانم مسلط بشوم.


2 - همانطور که در جریان هستید با شروع سال تحصیلی جدید ، دو دفترچه خواهیم داشت که شامل دروس تخصصی و عمومی هستند ، با توجه به اهمیت دروس عمومی در امتحانات نهایی شما به چند درس عمومی در آزمون پاسخ خواهید داد ؟

با توجه به سرعتی که در آزمون دادن به دست آورده ام حتما دروس عمومی را در کنار دروس تخصصی جواب خواهم داد.


3 - میانگین ساعت مطالعه شما در روز های تابستان به چه صورت بود؟

به طور میانگین در تابستان روزانه 5 الی 6 ساعت مطالعه داشته ام.


4 - در طول هفته به چه نسبتی ساعت مطالعه را بین دروس تخصصی و عمومی تقسیم می‌کردید ؟

بنده بیشتر تمرکزم روی دروس تخصصی بود و در تابستان بخش خیلی زیادی از کتاب ها را تمام کردم و در کنار آن به دروس عمومی هم توجه داشتم.


5 - آیا آزمون ها را به صورت حضوری شرکت می‌کردید یا به صورت آنلاین ؟ و فایده آزمون های حضوری از نظر شما چیست ؟

آزمون ها را به صورت حضوری شرکت می کردم و همین امر باعث پیشرفت من در آزمون ها می شد و درکنار آن مدیریت آزمون را یاد گرفتم.


6 - چه نکاتی را برای افزایش بازدهی مطالعاتی امتحان کردید که در روند مطالعه موثر بوده است؟

استمرار داشتن در انجام هر کاری باعث پیشرفت میشود و همچنین نظم در انجام برنامه ها بسیار مهم است.


7 - بعضی از دوستان گمان می‌کنند کمیت مطالعه اهمیت بیشتری نسبت به کیفیت دارد ، نظر شما در این رابطه چیست ؟

نظر کاملا درستی به حساب نمی آید زیرا کمیت در صورتی موثر است که کیفیت هم وجود داشته باشد و ساعت مطالعاتی بالا بدون وجود کیفیت در مطالعه اهمیتی ندارد.


8 - چه پیشنهادات درسی و مشاوره ای دیگری با توجه به تجربیاتتان ، برای دوستانی که این مصاحبه را می‌خوانند دارید ؟

حتما به طور منظم برنامه ریزی داشته باشید و طبق آن جلو بروید استمرار در مطالعه رکن اصلی پیشرفت خواهد بود.

Menu