گفت و گو با مهدی خادمی قهرمان پیوستگی

شما در تابستان چند درس نگاه به آینده (درس‌های سال بعد) را می‌خوانید و امتحان می‌دهید؟ بنده هر 4 درس حسابان ، هندسه ، فیزیک و شیمی را در تابستان برای سال آینده مطالعه می‌کنم.

گفت و گو با مهدی خادمی قهرمان پیوستگی

نام و نام خانوادگی: مهدی خادمی

پایه : دوازدهم ریاضی

نام شهر و استان : تهران ، تهران

شغل و تحصیلات مادر : لیسانس ، خانه دار

شغل و تحصیلات پدر : لیسانس ، آزاد

میانگین تراز : 6700

معدل :۱۹.۸۹

سال‌های حضور در کانون : ۳ سال

چند آزمون شرکت کرده است : 65 آزمون 

 

مصاحبه‌گر : پوریا کاتبی

 

 

  1. 1)شما در تابستان چند درس نگاه به آینده (درس‌های سال بعد) را می‌خوانید و امتحان می‌دهید؟

  بنده هر ۴ درس حسابان ، هندسه ، فیزیک و شیمی را در تابستان برای سال آینده مطالعه می کنم تا آمادگی کاملی برای ورود به سال تحصیلی آینده داشته باشم و تسلطم بر مفاهیم بالاتر برود.

 

  

  1. 2)از نظر شما فایده‌ی خواندن درس‌های سال بعد در تابستان چیست؟

از نظر من خواندن دروس سال آینده در تابستان   باعث پیشرفت تحصیلی و افزایش تسلط بر دروس سال آینده می‌شود به طوری که با مطالعه دوباره آنها در طول سال تحصیلی مطالب را کامل متوجه شده و درصدهایم افزایش پیدا می کند.

 

 

  1. 3)از کدام کتاب‌ها در تابستان استفاده می‌کنید؟ علت انتخاب این کتاب‌ها را بنویسید

 من در تابستان از کتاب های اول و آبی استفاده کرده ام ، به طوری که برای دروس سال گذشته ام از کتاب آبی برای افزایش تسلط و فهم دقیق درس و برای شروع پایه جدید از کتاب اول که سوالات ساده تری دارد استفاده کرده تا بتوانم بهترین نتیجه را کسب کنم. 

 

  1. 4)در یک پوستر مشخص کرده‌ایم رتبه‌های زیر ۱۰۰ کشور، پارسال چند درس نگاه به آینده را انتخاب کردند و آزمون دادند و مشخص شده است که در چند آزمون تابستان به صورت حضوری یا آنلاین شرکت کرده‌اند. از نظر شما نحوه‌ی اجرای برنامه‌ی  تابستان رتبه‌های زیر ۱۰۰ کشور چه پیامی دارد؟ 

نکته ای که من متوجه شدم این است که تمامی رتبه های برتر با مطالعه دروس سال آینده در تابستان توانستد تسلط خود را بر مطالب جدید افزایش داده و با آگاهی بیشتری سال تحصیلی جدید را شروع کنند.

 

 

  1. 5)برای آموزش درس‌های نگاه به آینده (سال بعد) از کدام فیلم‌ها و کلاس‌ها استفاده می‌کنید؟

 برای درس های نگاه به آینده من از کلاس های آنلاین کانون استفاده می کنم تا بتوانم درس هایم را با تدریس این دبیر ها که همگی برای مدارس خاص از جمله علامه حلی هستند جلو ببرم.

 

 

  1. 6)لطفا کارنامه‌ی یک ساله‌ی پارسال را بررسی کنید. این کارنامه یک کارنامه‌ی مبحثی جامع است. در تابستان روی کدام درس‌ها و کدام مبحث‌ها بیشتر تمرکز خواهید کرد؟ چگونه؟ 

من با توجه به کارنامه پارسالم و بررسی دقیقی که با کمک مشاورم آن را انجام دادم به این نتیجه رسیدم که لازم است برای درس ریاضی و شیمی زمان بیشتری را اختصاص بدهم تا بتوانم نقاط ضعفم را پوشش داده و تبدیل به نقاط قوت خود بکنم . به طوری که با افزایش زمان مطالعه این دروس و تست زنی بیشتر این ضعف را بر طرف کنم.

 

 

  1. 7)آیا آزمون‌ها را به صورت حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟ 

 من تمامی آزمون ها را حضوری شرکت می کنم زیرا می خواهم برای کنکور آماده شوم و اینکار به من کمک می‌کند تا خودم را بارها در شرایط واقعی و نزدیک به کنکور مورد آزمایش قرار داده و آمادگی بیشتری کسب کنم که در آزمون آنلاین همچین امکانی را ندارم.

 

 

  1. 8)میانگین چند ساعت مطالعه روزانه در تابستان دارید؟ به استراحت و تفریح هم در برنامه تابستان توجه کرده‌اید؟

طبق برنامه ریزی که من برای تابستانم کرده ام روزانه حداقل ۶ ساعت مطالعه مفید دارم تا بتوانم خود را برای سال تحصیلی جدید آماده کنم و به مرور ساعت مطالعه ام را افزایش دهم ، همچنین در این تابستان من زمانی را نیز برای تفریح اختصاص می دهم به طوری که با خانواده ام وقت می‌گذرانم و شب ها معمولا به تماشای تلویزیون میپردازم.

 

 

  1. 9)چه تغییر مثبتی در تابستان امسال نسبت به تابستان سال قبل می‌خواهید در خود ایجاد کنید؟

 مهم ترین تغییری که من قصد دارم در این تابستان در خودم ایجاد کنم استمرار در مطالعه است به نحوی که هر روز بتوانم طبق برنامه ریزی مشخص مطالعه خود را داشته باشم و زمان خود را از دست ندهم.

 

  1. 10)تحلیل آزمون را چگونه انجام می‌دهید؟  

در روز آزمون و پس از اعلام نتایج من شروع به تحلیل آزمون می کنم به نحوی که با بررسی دوباره تمامی سوالات از جمله حل دوباره سوالات غلط و نوشتن نکاتی که فراموش کرده بودم و همچنين حل تمامی سوالاتی که نزده بودم سطح تسلط خود را افزایش می‌دهم و بر مباحث آزمون  کاملا مسلط می شوم.

 

  1. 11)در طول تابستان دفتر برنامه ریزی را تکمیل می‌کنید؟ 

بله زیرا با اینکار من می‌توانم عملکرد گذشته خود را ببینم و برای آینده ام مطابق با نیاز خود برنامه ریزی کنم ، همچنین اینکار باعث ایجاد انگیزه در من می‌شود تا بتوانم ساعت مطالعه خود را افزایش داده و نتیجه دلخواهم را کسب کنم.

 

  1. 12)کدام قسمت سایت کانون برای شما کاربرد بیشتری دارد؟ 

 من معمولا از قسمت مصاحبه های سایت کانون بازدید می کنم و سعی می کنم نکاتی که رتبه های برتر سال های گذشته و تراز های بالای امسال گفته اند را مورد استفاده خود قرار بدهم.

Menu