نام و نام خانوادگی:کوثر همروان
رشته و دانشگاه قبولی:رشته عربی فرهنگیان مشهد
نام شهر و استان:خراسان جنوبی بیرجند
میانگین تراز:حدود ۷۴۰۰
از چه سالی عضو کانون بوده و چند آزمون شرکت کرده است:از کلاس یازدهم و ۲۷ آزمون شرکت کردم
شغل و تحصیلات مادر:خانه دار و دیپلم
شغل و تحصیلات پدر:سیکل و سرویس کار
درصدهای کنکور 1404:
ریاضی :18.34 زبان و ادبیات فارسی :60 علوم اجتماعی :100 روانشناسی :68.89 زبان عربی :60 تاریخ و جغرافیا :80 فلسفه و منطق :48.34 اقتصاد :37.78
تراز کنکوراردیبهشت:۱۱۳۲۲ تیر:۱۱۴۹۶
تراز سوابق تحصیلی۱۱۰۰۴
مصاحبهگر : کوثر سیروسی
1.از چه زمانی و چگونه به رشته معلمی و دبیری و دانشگاه فرهنگیان علاقهمند شدید؟ چه عواملی سبب ایجاد این علاقه شد؟
من از ابتدا این اعتقاد را داشتم که معلمی شغل شریف و کم دردسری است در واقع من ابتدا قصد داشتم رشته حقوق را انتخاب کنم ولی بر اساس شرایط و ویژگی های هرکدام تصمیم گرفتم فرهنگیان را انتخاب کنم خودم هم معلمی را دوست دارم.
2.در خانواده و اطرافیان شما چه کسانی دبیر بودند؟
در خانواده و اطرافیان نزدیک من پرستار و دکتر وجود دارد ولی تا جایی که اطلاع دارم معلم زیاد نداریم
3.کدام معلمهای تان در این علاقه تاثیرگذار بودند؟
در واقع در طول سه سال دبیرستان من تمام معلمانم را دوست داشتم مهربانی معلم زبانم ، اقتدار معلم درس دینی، قدرت درک معلم جامعه شناسیمان ،و تمام ویژگی هایی که بقیه معلمان عزیزم داشتند بعضی وقت ها من را به این فکر میبرد که کاش من هم بتوانم در آینده اگر معلم شدم شبیه آنها باشم طوری که همه بچه ها با وجود سخت گیر بودن بازهم دوستم داشته باشند.
4.فکر میکنید اگر معلم شوید، شبیه کدام معلم خود خواهید شد؟ چرا؟ (ذکر نام دبیر، درس و مقطع)
من در آینده احتمالا تا مقاطع بالاتر خواهم خواند ولی از آنجایی که هیچ کس کامل نیست از نظر من هم معلمی وجود ندارد که همه چیز تمام باشد ولی دوست دارم شبیه معلم زبانمون خانم زهرا زاهدی که هر سه سال معلممان بودند باشم ایشان هم مهربان بودند هم درس را کامل توضیح می دادند هم یه جورایی مثل مشاور بودند.
5.توجه شما بیشتر به کدام منابع فرهنگیان بود؟
من در واقع به فرهنگیان همیشه به عنوان اولویت دوم نگاه می کردم برای همین زیاد فرق نگذاشتم بین قسمت هوش و استعداد یا قسمت دینی آزمون ولی قسمت دینی را بیشتر خواندم و برای قسمت هوش و استعداد بیشتر روی ترفند های حل سوالات کار کردم.
6.از چه زمانی مطالعه برای فرهنگیان را شروع کردید؟
من مطالعه برای فرهنگیان را از زمستان سال دوازدهم شروع کردم همانطور که گفتم هدف من ابتدا فرهنگیان نبود به همین دلیل دیر برایش شروع کردم ولی در همان زمان کوتاه هم توانستم کامل براش بخوانم
7.برای بخش استعداد تحلیلی چه کار ویژه هایی انجام دادید؟
برای بخش استعداد تحلیلی من ابتدا یه پی دی اف هایی که روند حل هر نوع سوالی چه کلامی چه غیر کلامی را توضیح میدهد را خواندم بعد از هر نوع تست حل می کردم و در پایان آزمون های کانون یا منابع دیگر و کنکور ها را حل کردم.
8.آیا در آزمونهای کانون در بخش فرهنگیان شرکت میکردید؟
در واقع من تا زمانی که برای فرهنگیان شروع نکرده بودم در آزمون های فرهنگیان شرکت نمی کردم بعد از اینکه خواندن برای فرهنگیان را شروع کردم هم آزمون ها را داخل خا نه بعد از ظهر همان روز حل می کردم و از طریق پاسخنامه بررسیشان می کردم.
9. پیوستگی در آزمونها چگونه توانست باعث پیشرفت شما شود؟
من از همان روزی که آزمون ها را ثبت نام کردم هیچ آزمونی را غیبت نداشتم در واقع استمراری که در شرکت در آزمون ها داشتم به مرور به موقع درس ها و یادآوریشان و برنامه ریزی برای مطالعه هر بخش بهم خیلی کمک کرد.وقتی هر آزمونی را شرکت می کردم و وقت تحلیل متوجه می شدم کدام بخش را مشکل دارم برای آزمون بعدی از آن بخش بیشتر تست حل می کردم و نوسانی نمی خواندم و این باعث پیشرفتم در درس هایی مثل فنون شد.
10. بهترین درس شما در کنکور کدام است؟ روشهای مطالعه خود را در این درس به صورت آیتموار بنویسید.
بهترین درس من در کنکور که هم در اردیبهشت و هم در تیر درصد بالایی ازآن گرفتم جامعه شناسی و تاریخ و جغرافیا بود این درس ها در واقع دروس طولانی و حفظی هستند من در این درس ها مرور زیاد و به موقع داشتم چون زیاد هستند سریع فراموش می شوند ابتدا من درس را که معلم درس میداد. قبل آن براساس برنامه ای که مشاورم میفرستاد می خواندم و بعددوباره برای خود مدرسه و امتحانات داخلی می خواندم و هر وقت کتاب ها کلا تمام میشد دهم و یازدهم و دوازدهم دوباره از اول می خواندم شان و بعد از هر درس تست حل می کردم حدود ۸۰ تست یا بیشتر از هر درس و روز قبل کنکور در واقع نباید خودما ن را خسته کنیم ولی من روز قبلش تاریخ و جغرافیا را مرور می کردم قسمت هایی که سال و تاریخ حوادث دارد را روی یک برگه یادداشت کرده بودم و مرور می کردم و براساس تجربه ای که از حل کنکور ها به دست آورده بودم می دانستم کدا م قسمت مهم است و چه جور سوالاتی ازآن می آید.
