گفت و گو با الهه شیبانی قهرمان پیوستگی یازدهم تجربی

به طور کلی متناسب با پیشروی برنامه ام در صورتی که وقت اضافه‌تری داشته باشم سعی می‌کنم

گفت و گو با الهه شیبانی  قهرمان پیوستگی یازدهم تجربی

نام و نام خانوادگی : الهه شیبانی

پایه : یازدهم تجربی

نام شهر و استان : سیرجان / کرمان

شغل و تحصیلات مادر : خانه دار / دیپلم

شغل و تحصیلات پدر : آزاد / دیپلم

میانگین تراز: 6000

معدل : 19/50

سال‌های حضور در کانون : 3 سال

چند آزمون شرکت کرده است :  72 آزمون


مصاحبه‌کننده : زهرا کیان فر

 

 

شما در تابستان چند درس نگاه به آینده (درس های سال بعد)را می خوانید و امتحان می دهید؟

به طور کی متناسب با پیشروی برنامه ام در صورتی که وقت اضافه تری داشته باشم سعی می کنم با توجه به برنامه راهبردی مقداری از هریک از دروس نگاه به آینده را  جلو ببرم و به احتمال زیاد 3 درس را پیش خوانی خواهم کرد.

 

  1. آیا در آزمون های تشریحی 17 مرداد و 14 شهریور شرکت خواهید کرد؟ این دو آزمون از لحاظ سطح دشواری در حد امتحانات مدرسه است و سوال دشوار ندارد. شما برای چه نمره ای هدف گذاری کرده اید؟

بله حتما شرکت می کنم و  با توجه به اینکه از طریق آزمون تستی سطح تسلط خود را بالا می برم برای شرکت در امتحان تشریحی هیچ مشکلی نخواهم داشت و شرکت در این دو امتحان یک روش بازیابی و تثبیت خوبی برای مباحث درسی خواهد بود.

 

  1. از نظر شما فایده ی خواندن درس های سال بعد در تابستان چیست؟

با توجه به اینکه بخش نگاه به آینده نیم سال اول سال بعد را پیش خوانی می کند تسلط بالایی در این مباحث کسب خواهم کرد و اینکه می توانم در امتحانات نهایی نیز موفق تر باشم.

 

  1. در یک پوستر مشخص کرده ایم رتبه های زیر 1000 کشور، پارسال چند درس نگاه به آینده را انتخاب کردند و آزمون دادند و مشخص شده است که در چند آزمون تابستان به صورت حضوری یا آنلاین شرکت کرده اند. از نظر شما نحوه ی اجرای برنامه ی تابستان رتبه های زیر 100 کشور چه پیامی دارد؟

متوجه شدم که رتبه برترها نیز به پیش خوانی دروس نگاه به آینده در تابستان بسیار اهمیت می دادند و یکی دیگر از عوامل موفقیت آن ها پیوسته شرکت کردن در آزمون های تابستان و عدم غیبت بوده است و از دیدگاه من زمان تابستان سریع می گذرد ولی فرصت مناسبی برای جمع بندی دروس سال قبل و بویژه پیش خوانی دروس نگاه به آینده است.

 

  1. برای آموزش درس های نگاه به آینده (سال بعد) از کدام فیلم ها و کلاس ها استفاده می کنید؟

ترجیح می دهم از کلاس های آنلاین استفاده کنم به این دلیل که نسبت به کلاس حضوری زمان کمتری از من خواهد گرفت.

 

  1. لطفا کارنامه ی یک ساله ی پارسال را بررسی کنید. این کارنامه یک کارنامه مبحثی جامع است. در تابستان روی کدام درس ها و کدام مبحث ها بیشتر تمرکز خواهید کرد؟ چگونه؟

بر روی مباحث یادگیری ناقص و مباحثی که در طی سال تحصیلی فرصت نکردم آن ها را بخوانم تمرکز ویژه ای خواهم داشت و سعی می کنم از دهم هیچ مبحث یادگیری ناقصی باقی نگذارم و با تست ها و تمرین های بیشتر یادگیری ناقص را به کامل تبدیل کنم.

 

  1. آیا آزمون ها را بصورت حضوری شرکت می کنید یا آنلاین؟ چرا؟

آزمون ها را بصورت حضوری شرکت می کنم به این دلیل که فضای آزمون فضای رقابتی بسیار خوبی است و به من انگیزه می دهد و مهم تر اینکه توجه و تمرکز بالاتری در جلسه حضوری نسبت به آنلاین خواهم داشت.

 

  1. آیا شما پارسال قهرمان پیوستگی بودید؟ در چند آزمون شرکت کردید؟ آیا جزء باشگاه پانصدتایی ها یا هزارتایی ها بودید؟ علت پیوستگی شما و موفقیت خودتان را در چه چیزی می دانید؟         

بله در 72 آزمون شرکت کردم و جز باشگاه پانصدتایی ها بودم. پیوستگی در آزمون ها باعث شد از برنامه عقب نمانم و به بودجه بندی آزمون برسم بطوری که تسلطم را در مباحث درسی بالا نگه می داشتم و اینکه پیوستگی در آزمون ها باعث می شد که بی برنامه نباشم و هر دوهفته یکبار بازخورد خود را ببینم و اشکالات و یادگیری های ناقصم را برطرف کنم تا بتدریج پیشرفت کنم.

Menu