کانون در نمایشگاه کتاب تهران 1403

امسال غرفه اصلی کانون در نمایشگاه کتاب ، در مصلی تهران - رواق شرقی - بخش ناشران آموزشی و چندین غرفه‌ی جانبی در بخش‌های مختلف ، پذیرای دانش آموزان و مراجعان گرامی هستند.

کانون در نمایشگاه کتاب تهران 1403

امسال غرفه اصلی کانون در نمایشگاه کتاب ، در مصلی تهران - رواق شرقی -  بخش ناشران آموزشی  و چندین غرفه ی جانبی در بخش های مختلف ، پذیرای دانش آموزان و مراجعان گرامی هستند. 

نمایشگاه کتاب از 19 تا 29 اردیبهشت ماه 1403 در مصلی تهران برگزار می شود . 

همچنین امتیاز های ویژه برای دانش آموزان و دبیران محترم در نظر گرفته شده است که مراجعه به غرفه کانون می توانید از این امتیازات بهره مند شوید.

نمایشگاه کتاب کار خود را از ساعت ۱۰ صبح آغاز کرده و درهای نمایشگاه تا ساعت ۸ شب به روی بازدیدکنندگان و مشتاقان کتاب و کتابخوانی باز خواهد بود. (۱۰:۰۰ الی ۲۰:۰۰) 

نزدیک‌ترین ایستگاه‌های مترو به مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران ایستگاه‌های شهید بهشتی و مصلی امام هستند که ایستگاه مصلا در خط یک واقع شده که جنوب تهران را به شمال آن وصل می‌کند. امکان رفتن به نمایشگاه از طریق اتوبوس، تاکسی و ماشین شخصی نیز وجود دارد. پیشنهاد می کنیم برای دسترسی سریع تر و راحت تر به غرفه کانون ، از ورودی شمالی (مصلی) وارد شوید. 

دانلود لیست کتاب های کانون در نمایشگاه کتاب 1403


همچنین هم زمان با نمایشگاه کتاب تهران ، در نمایندگی های کانون در سراسر کشور نیز نمایشگاه کتاب اردیبهشت با امتیازها و تخفیف های ویژه برگزار می شود . برای اطلاعات بیشتر با نمایندگی کانون در شهرتان ارتباط بگیرید. 

نمایندگی های کانون در شهر شما



کانون در نمایشگاه کتاب تهران 1403














Menu