گفت‌وگو با دبیر ریاضی و حساب دیفرانسیل مقطع کنکوری – اراک

گفت‌وگو با دبیر ریاضی و حساب دیفرانسیل مقطع کنکوری – اراک - آبی

گفت‌وگو با دبیر ریاضی و حساب دیفرانسیل مقطع کنکوری – اراک


نام و نام خانوادگی : آقای کامران احدی

دبیر ریاضی و حساب دیفرانسیل مقطع کنکوری

مصاحبه کننده: مژگان رمزی


لطفاً خودتان را معرفی کرده و درباره تحصیلات‌تان بفرمایید.

کامران احدی هستم، زاده اراک متولد ۱۳۵۷ مهندسی مکانیک طراحی جامدات دبیر مدارس تیزهوشان، دولتی، غیر انتفاعی و آموزشگاه‌های مختلف در سطح استان مرکزی.

 

از چه سالی تدریس را آغاز نمودید؟

تدریس ریاضیات را در سال ۱۳۸۱ و با دانشجویان فنی آغاز کردم، آن روزها بازار کنکور کاردانی به کارشناسی داغ بود از آنجایی که به تحقیق در حوزه ریاضیات علاقه داشتم به بررسی کتاب‌های آموزشی و کمک آموزشی فارسی زبان پرداختم که متاسفانه در مقایسه با برخی کتاب‌های خارجی نقطه ضعف‌های زیادی داشتند.

سال۱۳۸۳ با کتاب‌های کانون آشنا شدم در زمینه آموزش و تست کاری بود که تا آن روز هرگز در کشور ما انجام نشده بود, یادم هست که خلاصه درس‌های کتاب آبی در نهایت ایجاز, کامل بود و قابل فهم. کتاب آبی را آن روزها ۳۰ سال کنکور می‌گفتند.

 گفت‌وگو با دبیر ریاضی و حساب دیفرانسیل مقطع کنکوری – اراک

در حال حاضر پرکاربردترین کتاب کانون برای شما کدام کتاب است؟

از سال ۱۳۸۳ تاکنون از کتاب‌های کانون استفاده می‌کنم و عصای دست من هستند در مورد کتاب آبی به جرات می‌توانم بگویم کم غلط‌ترین و استانداردترین کتابی است که در حوزه کنکور دیده‌ام. هرچند حجم کتاب و تعداد پرسش‌های آن نسبت به برخی کتاب‌ها کمتر و به همین نسبت قیمت آن نیز پایین‌تر است.

  • یکی از ویژگی‌های بارز کتاب آبی, مفهومی بودن پاسخنامه آن است یعنی پرسش‌ها به گونه‌ای پاسخ داده شده‌اند که اگر دانش آموز دقت کند موارد درس را فرا می‌گیرد.
  • ویژگی دیگر کتاب آبی طبقه‌بندی و تیپ بندی منظم و استاندارد کتاب است. با وجود حجم کم هیچ نکته‌ای از کتاب درسی فراموش نشده است در صورتی که در کتاب‌هایی با حجم بالاتر خلاء‌های بسیار سراغ دارم.
  • ویژگی دیگر آن است که آبی تنها شامل پرسش‌های دشوار نیست و در هر مبحث پرسش‌هایی در حد کتاب درسی هم طرح شده‌اند و این برای دانش آموزان ضعیف و متوسط بسیار سودمند است. اگر کتابی تنها سوالات دشوار را پوشش دهد، دانش آموزان در مواجهه با آن خود را می‌بازند و دست از کار می‌کشند.
  • یکی دیگر از ویژگی‌های کتاب آبی قیمت پایین و حجم کم آن نسبت به کتاب‌های تست دیگر است باعث شده که درصد بیشتری از دانش آموزان بتوانند از آن بهره گیرند.
  • ویژگی دیگر آبی نشانی تست‌ها است و این تقریباً در هیچ کتاب دیگری با این دقت رعایت نشده است، به طور کلی در نوشتن هر کتابی شما باید منابع و مأخذ خود را به صورت روشن اعلام کنید و این در کتاب آبی, اجرا شده است.


آیا در کلاس از کتاب سه سطحی استفاده می‌کنید؟ اگر بله چگونه؟

  • در مورد کتاب‌های سه سطحی, بدیهی است که این کتاب‌ها چون درسنامه ندارند پیش از استفاده از آن دانش آموز جزوه آموزشی یا کتاب درسی را به دقت بخواند, اگر چنین کنند سه سطحی بسیار مفید خواهد بود.
  • همچنین سطح‌بندی سوالات به سه طیف نسبتا دشوار، دشوار و دشوارتر که دانش آموزان را طبقه‌بندی و مشخص می‌کند ویژگی مهم این کتاب است.

 

نظرتان در مورد این کتاب چیست؟

سه سطحی با اینکه بسیار ارزان و کم حجم است در پوشش سوالات بسیار کارآمد است. پاسخنامه آن و نکته‌هایی که در پاسخ‌ها آمده نیز راهگشای دانش‌آموزان می‌باشد.

می‌توان سه سطحی را حریف تمرینی قهرمانان کنکور نامید که هرچه با آن دست و پنجه نرم کنند قوی‌تر می‌شوند.

 

اینکه کتاب سه سطحی را مفید می‌دانید آیا صرفاً نظر کارشناسی خودتان است یا بازخوردهای مثبت از دانش‌آموزان نیز گرفته‌اید؟

قطعاً بازخوردهای زیادی که از سوی دانش آموزان گرفتم موجب شده که نظر مثبتی نسبت به این کتاب‌ها پیدا کنم به خصوص هنگامی که در مدارس تیزهوشان تدریس می‌کردم تاثیر این کتاب در بین بچه‌ها کاملاً مشهود بود.


آیا صحبت پایانی هم در تکمیل صحبت‌های فوق دارید؟

در پایان باید عرض کنم در حوزه آزمون‌های استخدامی ادارات و کنکور برخی دانشگاه‌های خارج از کشور نیز از کتاب‌های کانون استفاده کردم و می‌کنم و دست کم بخشی از انتظار مراجعه کنندگان در این زمینه را نیز برآورده می‌کنند.



Menu