روش مطالعه مبحثی زیست شناسی رتبه354تجربی،مریم داوودی

مریم داوودی بجد از روش مطالعه خود در مبحث چرخه‌های فتوسنتز و کربس در بخش شارش انرژی می‌نویسد

روش مطالعه مبحثی زیست شناسی رتبه354تجربی،مریم داوودی

مریم داوودی بجد

رتبه 354 منطقه  2 – دانشجوی پزشکی شهید بهشتی

درس : زیست شناسی

مبحث :چرخه های فتوسنتز و کربس

من در یادگیری چرخه‌های فوتوسنتز و کربس(چرخه کربس یکی از مراحل تخریب قندها است) در درس شارش انرژی به شدت ضعف داشتم.

در ابتدا کل فصل و همه چرخه‌ها را با هم از روی کتاب می‌خواندم و سپس تست می‌زدم اما نتیجه مطلوبم را در یادگیری به دست نمی‌آوردم.در طی چرخه کربس چندین مرحله انجام می گیرد که در بخاطر سپردن آن کمی مشکل داشتم؛ با تغییر روش خود توانستم به تمامی سوالات آن و سوالات ترکیبی این مبحث با مباحث دیگر در کنکور پاسخ دهم و آن را به نقطه قوت خود تبدیل کردم.

روش من بدین صورت بود که هر شب هر دو چرخه کربس و فوتوسنتز را با طرح ریز جزئیات بر روی یک برگه می‌کشیدم و حتی نمونه‌های بزرگی از آن‌ها را در حد برگه ی A4 بر روی دیوار اتاقم چسباندم تا با نگاه کردن به آن نکات را مرور کنم. چون این مبحث به شدت فرار است سریعترین روش مرور مدام آن است.این کار باعث می شد تا چرخه فتوسنتز و کربس دائما در برابر چشمانم باشد و هر لحظه که بخواهم، آن را مرور و بازیابی کنم.

هم چنین به جای اینکه کل فصل را یک باره بخوانم و به صورت کلی تست بزنم هر چرخه را جداگانه مطالعه کردم و برای هر چرخه به طور مجزا تست زدم؛سپس نکات آن را یادداشت کردم و پس از تسلط کافی روی یک چرخه به سراغ چرخه بعدی رفتم.

برای استفاده از خدمات پشتیبانی ویژه مریم داوودی عدد 6 را به  5000116463  ارسال نمایید و یا با شماره تلفن 02186121706 تماس حاصل نمایید.

همچنین می توانید جهت اطلاع از خدمات پشتیبانی ویژه با شماره
02186121706 تماس حاصل نمایید.

کانال پشتیبان ویژه ها :   
vipposhtiban@ را در تلگرام جستجو نمایید یا روی لینک عضویت در کانال پشتیبان ویژه کلیک نمایید.
Menu