خواص میوه ها با توجه به رنگ شان - رنگ زرد

در این گزارش با خواص میوه‌های زرد رنگ آشنا می‌شود

خواص میوه ها با توجه به رنگ شان - رنگ زرد

در اولين قدم اين رنگ اشيا است که شما را به طرف آن شيء جذب و يا از آن دور مي‌کند.در واقع احساس آرامش،لذت ناراحتي،تنش،صلح و دوستي و ... همه و همه در پرتو رنگ‌هاست.

رنگ‌ها تمامي محيط ما و حتي خود ما را نيز تسخير کرده‌اند و در تمام جسم جان و روح ما تاثير گذارند. 

مثلا در مورد رنگ سيب سرخ و زيبا علاوه بر لذتي که از رنگ آن در هنگام خوردن مي‌بريم و در ما احساس شادابي و نشاط ايجاد مي‌کند،در خواصش نيز تاثير فراواني دارد. 

تمامي سبزيجات و ميوه‌هايي که روزانه مصرف مي‌کنيد با توجه به نوع رنگشان منافع خاصي براي شما دارند.شايد تعجب کنيد،اما فراموش نکنيد که رنگ‌ها بر همه وجود ما و در تمامي جوانب نفوذ دارند و اين هم يک روش نفوذي آنهاست. 

رنگ زرد 

رنگي شادي‌آفرين،درخشان،زنده و محرک.سبزيجات و ميوه‌هاي زردرنگ معمولا اشتها آور و در عين حال مناسب براي هضم غذا مي‌باشند.

ميوه‌جات و سبزي‌هاي زرد‌رنگ تصفيه‌کننده کبد و روده‌ها و کليه‌هاست.اين مواد غذايي در درمان بيماري‌هاي معده (ورم معده)‌ کيسه صفرا يبوست و فشار خون و همين طور مشکلات ريوي مناسب هستند و در تقويت غدد لنفاوي قلب موثرند و بسيار انرژي‌زا مي‌باشند و محرک اعصاب. 

زردآلو 

سرشار از انرژي،موثر در درمان يبوست،کاهش‌دهنده افسردگي و تقويت‌کننده اعصاب. 

آناناس‌ 
تقويت‌کننده روده،نيرو بخش،مناسب براي هضم غذا و موثر در بيماري‌هاي ريه.  

به‌ 

تقويت‌کننده اعصاب و قلب،موثر در درمان بيماري‌هاي ريوي و سل.همچنين در درمان ورم معده و روده از اين ميوه استفاده مي‌شود. 

گلابي‌ 

از بين برنده ضعف و بي‌حالي،تقويت‌کننده اعصاب،رفع تنبلي روده‌ها،رفع يبوست و بيماري‌هاي روده‌اي و معده،موثر در درمان سل ريوي،از بين برنده سنگ کليه. 

آلو 

انرژي‌زا و از بين برنده کم‌خوني و ضعف و سستي،برطرف‌کننده يبوست،محرک اعصاب،مناسب براي کليه‌ها. 

سيب زرد 

انرژي‌ساز،ضد عفوني ‌کننده قوي روده و مناسب براي تقويت روده‌ها و معده،محرک کليه‌ها و مناسب براي سنگ کليه و مجاري ادرار،تقويت‌کننده اعصاب،رفع‌کننده يبوست و اسهال، مناسب براي اختلالات تنفسي. 

منبع :

مطالب مرتبط

Menu