سالهایی که کودک در مدرسه میگذراند از نظر تغذیه، دورهی مهمی است؛ زیرا رشد در این سنین نیز ادامه دارد. بسیاری از خانوادهها خیال خود را راحت میکنند و با دادن پول توجیبی به دانشآموزان تهیهی میانوعده را به عهدهی خود دانشآموز میگذارند. مسلماً دانشآموزان نمیتوانند ساندویچی مفید یا میوه و سبزی با این پول تهیه کنند. تغذیهی دانشآموز از هر کجا تهیه شود کیفیت و نوع آن مهم است. این کیفیت تنها مربوط به مدرسه نیست و این موضوع تنها از طریق آموزش صحیح به خانوادهها امکانپذیر است؛ زیرا فرهنگ و عادات غذایی در خانه شکل میگیرد و در مدرسه تثبیت میشود. اگر دانشآموز صبحانه نخورد به دلیل پایین افتادن قند خون، توانایی و شرایط لازم برای یادگیری مطالب را نخواهد داشت و کمدقت و بیحوصله خواهد شد.
تهیهی میانوعدههای مغذی سنتی مثل کشمش و گردو اهمیت بسیار دارد؛ زیرا ساعات نزدیک به ظهر کودک ممکن است گرسنه شود و نتواند با تمرکز در کلاس درس بنشیند.
