یافته
های جدید دانشمندان نشان میدهند روغنهای جدیدی که وارد بازار شدهاند
بیشتر جنبهی فانتزی دارند و از قیمت های نسبتا زیادی نسبت به روغن های
معمولی برخوردار هستند.
روغن کنجد و هستهی انگور همان گونه که از نامشان پیدا است، از کنجد و
هسته انگور تهیه میشوند و مطالعات نشان میدهند از کنجد و هستهی انگور
نمیتوان بیش از مقدار مورد نیاز روغن پر خاصیت تهیه کرد. از این رو
استفاده از آنها بیشتر جنبهی سلامتی ندارند و فاقد بو و طعم مناسب و عالی
نیز میباشند اما افرادی که جنبه ی مالی روغن ها برایشان اهمیتی ندارد می
توانند ار آن ها به مقدار دلخواه بدون محدودیتی استفاده کنند.بررسی ها نشان میدهند برای پخت و پز غذاها، روغن کنجد و هسته ی انگور به میزان بیشتری نسبت به روغن زیتون و یا آفتاب گردان مورد استفاده قرار میگیرند، زیرا درصد اسیدهای چرب آن ها به مراتب پایین تر است و در دمای پخت بالا تغییر ناخوشایندی در آنها ایجاد میشود.
نتایج مطالعات نشان میدهند روغن هسته انگور و کنجد در سلامتی پوست و مو نقش مهمی دارند و ماساژ آنها برای پوست باعث حفظ سلامتی آن میشود،اما پزشکان توصیه میکنند استفاده از روغنهای قدیمی تر و مقدار کم، علاوه بر خوش طعم شدن، به غذا ماندگاری داده و طعم و بوی غذا را حفظ میکند و باعث افزایش آن میشود و از قیمت مناسبی نیز برخوردار هستند.
