مصاحبه با آتنا کریمی :قهرمان تابستان پایه دوازدهم انسانی، بجنورد2

مصاحبه با آتنا کریمی :قهرمان تابستان پایه دوازدهم انسانی ، از شهر بجنورد2

مصاحبه با آتنا کریمی :قهرمان تابستان پایه دوازدهم انسانی، بجنورد2

نام و نام خانوادگی : آتنا کریمی

پایه و رشته : دوازدهم انسانی

نام شهر و استان : بجنورد - خراسان شمالی 

میانگین تراز : ۵۵۲۳

سال‌های حضور در کانون : 1 سال

تعداد آزمون‌ها : ۷

در چند آزمون پیشرفت داشته‌اید : ۳ بار

تعداد پاسخ‌های صحیح : ۲۷۴ پاسخ صحیح

معدل سال قبل : ۱۹/۶۰

شغل و تحصیلات مادر: خانه‌دار – دیپلم

شغل و تحصیلات پدر: آزاد – دیپلم


مصاحبه‌گر: فاطمه نورانی فر


۱. در آزمون‌های حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟

 در آزمون‌های حضوری شرکت می‌کنم، چون فضای آزمون حضوری به شرایط واقعی آزمون نزدیک‌تر است و باعث می‌شود بتوانم مدیریت زمان و شرایط آزمون را بهتر تمرین کنم.


۲. آیا شما قهرمان پیشرفت هستید؟ چند آزمون شرکت کرده‌اید؟ این پیشرفت چه نتایجی برای شما داشته است؟

 بله ، در آزمون‌ها پیشرفت داشته‌ام و در ۵ آزمون شرکت کرده‌ام. این پیشرفت باعث شده اعتمادبه‌نفسم بیشتر شود و متوجه شوم که با برنامه‌ریزی و تلاش منظم می‌توانم نتیجه بهتری بگیرم.

مصاحبه با آتنا کریمی :قهرمان تابستان پایه دوازدهم انسانی، بجنورد2

۳. با توجه به کارنامه دستاوردها ، در چند آزمون پیشرفت کرده‌اید؟ دلیل این پیشرفت و افزایش تعداد پاسخ‌های صحیح‌تان چه بوده است؟

 در ۳ آزمون پیشرفت داشته‌ام. دلیل اصلی این پیشرفت، بیشتر شدن زمان مطالعه، برنامه‌ریزی منظم‌تر، مرور مطالب و تست‌زدن بیشتر بوده است. سعی کردم اشتباهات آزمون‌های قبلی را هم بررسی کنم تا دوباره تکرار نشوند.


۴. اولین تراز شما چند بود و در آزمون آخر به چند رسید؟ برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه‌ریزی می‌کنید؟

 اولین ترازم حدود ۵۰۰۰ بود و در آخرین آزمون به ۵۵۲۳ رسید. برای پیشرفت در هر آزمون، ابتدا نتیجه آزمون قبلی را بررسی می‌کنم، نقاط ضعفم را مشخص می‌کنم و بعد برای دو هفته آینده متناسب با برنامه راهبردی، زمان مطالعه و تست‌زدن هر درس را مشخص می‌کنم.


۵. مطابق برنامه راهبردی حرکت می‌کنید؟ چگونه برای یک هفته برنامه‌ریزی می‌کنید؟

 بله ، سعی می‌کنم مطابق برنامه راهبردی حرکت کنم. برای هر هفته مشخص می‌کنم که چه درس‌هایی را باید مطالعه، مرور و تست بزنم و تلاش می‌کنم برنامه را متناسب با شرایط درسی‌ام اجرا کنم. اگر در طول هفته از برنامه عقب بمانم، سعی می‌کنم در روزهای بعد آن را جبران کنم.


۶. در آزمون هدف‌گذاری و مشابه پارسال حضور دارید؟ این آزمون‌ها چه نتایجی برای شما به همراه داشته است؟

 بله ، در این آزمون‌ها شرکت می‌کنم. این آزمون‌ها کمک می‌کنند قبل از آزمون اصلی آمادگی بیشتری پیدا کنم و با شرایط آزمون و مدیریت زمان بهتر آشنا شوم. همچنین باعث می‌شوند نقاط ضعف و قوت خودم را بهتر بشناسم.


۷. کارنامه را چه روزی و چگونه دریافت می‌کنید؟ در کارنامه ابتدا به سراغ دیدن نمره کدام درس‌ها می‌روید؟ چرا؟ آیا ایرادات هر درس را چگونه برطرف می‌کنید؟

 کارنامه را بعد از آزمون دریافت و بررسی می‌کنم. ابتدا به سراغ درس‌هایی می‌روم که برایم اهمیت بیشتری دارند یا در آن‌ها نتیجه ضعیف‌تری گرفته‌ام. بعد پاسخ‌های درست و غلط و سؤال‌هایی را که نزده‌ام بررسی می‌کنم و برای رفع اشکالات، مطالب را دوباره مطالعه و تست‌های بیشتری حل می‌کنم.


۸. تحلیل آزمون را چه روزی و با چه روشی انجام می‌دهید؟

تحلیل آزمون را بعد از آزمون و زمانی که فرصت کافی داشته باشم انجام می‌دهم. ابتدا سؤال‌های غلط، نزده و سؤال‌هایی را که با شک جواب داده‌ام بررسی می‌کنم، بعد دلیل اشتباهاتم را پیدا می‌کنم و مطالب مربوط به آن‌ها را دوباره مطالعه می‌کنم.

۹. میانگین چند ساعت در تابستان مطالعه داشتید؟ برای هر درس اختصاصی چقدر تست می‌زدید؟ چقدر مطالعه می‌کردید؟

 در تابستان به طور میانگین حدود ۸ ساعت مطالعه داشتم. برای درس‌های اختصاصی متناسب با نیازم زمان بیشتری می‌گذاشتم و علاوه بر مطالعه، تست هم کار می‌کردم. سعی می‌کردم بین مطالعه، مرور و تست‌زنی تعادل داشته باشم.


۱۰. در کدام درس نسبت به ابتدای تابستان پیشرفت کردید؟ چگونه؟ توضیح دهید.

 در درس‌های اختصاصی نسبت به ابتدای تابستان پیشرفت کردم. با بیشتر کردن زمان مطالعه، تست‌زنی و بررسی اشتباهات آزمون‌ها توانستم نقاط ضعفم را بهتر بشناسم و در آزمون‌های بعدی عملکرد بهتری داشته باشم.


۱۱. یک تغییر کوچک که انجام دادید ولی تأثیر قابل قبولی روی نتیجه‌تان گذاشت چه بود؟ قبل از آزمون یک کار جدید انجام دادید؟

 یکی از تغییراتی که انجام دادم این بود که مطالعه‌ام را منظم‌تر کردم و قبل از آزمون مرور بیشتری داشتم. همچنین سعی کردم قبل از آزمون مطالبی را که در آن‌ها ضعف بیشتری داشتم دوباره بررسی کنم. همین تغییر کوچک باعث شد با آمادگی و آرامش بیشتری در آزمون شرکت کنم.


۱۲. اگر به ابتدای تابستان برگردید، چه کاری را زودتر شروع می‌کنید؟

 اگر به ابتدای تابستان برگردم، برنامه‌ریزی و مطالعه منظم را زودتر شروع می‌کنم. به نظرم اگر از همان ابتدا برنامه مشخصی داشته باشم، می‌توانم زمانم را بهتر مدیریت کنم و مطالب را با آرامش بیشتری پیش ببرم.


۱۳. در کدام درس چالش داشتید ولی در عمل نتیجه بهتر گرفتید؟ برای کدام درس بیشتر وقت گذاشتید؟ نتیجه چطور بود؟ برای کدام درس روش مطالعه‌تان را تغییر دادید؟

در بعضی از درس‌های اختصاصی چالش بیشتری داشتم، اما با افزایش زمان مطالعه و تست‌زنی توانستم نتیجه بهتری بگیرم. برای درس‌هایی که در آن‌ها ضعف داشتم وقت بیشتری گذاشتم و سعی کردم روش مطالعه‌ام را هم تغییر بدهم. در نتیجه، هم تسلطم روی مطالب بیشتر شد و هم تعداد پاسخ‌های صحیح‌ام افزایش پیدا کرد.


۱۴. پشتیبان تحصیلی شما در منزل چه کسی است؟ چه کمکی به شما می‌کند؟

خانواده‌ام پشتیبان تحصیلی من در منزل هستند. به من کمک می‌کنند برنامه‌ام را منظم‌تر دنبال کنم و با ایجاد آرامش و حمایت، شرایط مناسبی برای مطالعه داشته باشم. وقتی احساس خستگی یا نگرانی دارم، حمایت خانواده باعث می‌شود با انگیزه بیشتری ادامه بدهم.


۱۵. برنامه شما برای درس خواندن در سال اول چیست؟

 برنامه‌ام این است که از همان ابتدای سال مطالعه را منظم شروع کنم و درس‌ها را به روز بخوانم و برای مرور و تست‌زنی هم زمان مشخصی داشته باشم. همچنین می‌خواهم طبق برنامه راهبردی پیش بروم و اجازه ندهم مطالب برای مدت طولانی عقب بمانند.


۱۶. از کدام منابع مطالعاتی کانون استفاده می‌کنید؟ به نظر شما این منابع چه ویژگی‌هایی دارند؟

 از منابع مطالعاتی کانون و کتاب‌های آن استفاده می‌کنم. به نظرم یکی از ویژگی‌های این منابع، داشتن تست‌های متنوع و استاندارد و هماهنگ بودن آن‌ها با مباحث درسی است. این منابع کمک می‌کنند مطالب را بیشتر تمرین کنم و با انواع سؤال‌ها آشنا شوم.


۱۷. دفتر برنامه‌ریزی و کتاب خودآموزی دارید؟ تکمیل آن‌ها چه کمکی به شما می‌کند؟

 بله ، از دفتر برنامه‌ریزی و کتاب خودآموزی استفاده می‌کنم. دفتر برنامه‌ریزی کمک می‌کند میزان مطالعه‌ام را بهتر مدیریت کنم و ببینم چقدر به برنامه‌ام عمل کرده‌ام. کتاب خودآموزی هم باعث می‌شود نکات مهم، اشتباهات و مطالبی را که نیاز به مرور بیشتری دارند ثبت کنم تا در ادامه دوباره به آن‌ها مراجعه کنم.