مصاحبه و گفت گو با محمد حسین احسانیان پایه دوازدهم تجربی

نام و نام خانوادگی:محمد حسین احسانیان پایه:دوازدهم تجربی نام شهر و استان:استان ایلام شهرستان دهلران شغل و تحصیلات مادر:خانه دار _فوق دیپلم شغل و تحصیلات پدر:بازنشسته فرهنگیان_ارشد

مصاحبه و گفت گو با محمد حسین احسانیان پایه دوازدهم تجربی

نام و نام خانوادگی:محمد حسین احسانیان

پایه:دوازدهم تجربی

نام شهر و استان:استان ایلام شهرستان دهلران

شغل و تحصیلات مادر:خانه دار _فوق دیپلم

شغل و تحصیلات پدر:بازنشسته فرهنگیان_ارشد

میانگین تراز:5008

سال های حضور در کانون:سال اول 

تعداد آزمون ها:1آزمون


مصاحبه گر:زهرا مهدیه

 

  1. 1:هدف شما از شرکت در آزمون های کانون چیست؟هدف اصلی من از شرکت در آزمون های کانون این است که هم میزان یادگیری خودم را بسنجم و هم برای کنکور آمادگی بیشتری داشته باشم.آزمون ها باعث می شود طیق یک برنامه مشخص جلو بروم و مطالب را برای مدت طولانی تری مرور کنم.همچنین با دیدن کارنامه می توانم نقاط قوت و ضعف خودم را پیدا کنم و برای آزمون بعدی بهتر برنامه ریزی کنم.

 

 

  1. 2:در آزمون های حضوری شرکت می کنید یا آنلاین؟چرا؟ترجیح من شرکت در آزمون های حضوری است ,  چون شرایط آن به جلسه آزمون واقعی و کنکور نزدیک تر است .در آزمون حضوری بهتر می توانم مدیریت زمان,  کنترل استرس و نحوه پاسخگویی به سوالات را تمرین کنم.همچنین حضور در فضای آزمون باعث می شود جدی تر با آزمون برخورد کنم.

 مصاحبه و گفت گو با محمد حسین احسانیان پایه دوازدهم تجربی

 

  1. 3:شما کارنامه آزمون را چه زمانی دریافت می کنید ؟حضوری یا صفحه شخصی.کارنامه آزمون را در صفحه شخصی دریافت می کنم.معمولا بعد از برگزاری آزمون کارنامه را درصفحه شخصی قرار می گیرد و من آن را بررسی می کنم تا درصد ها, تراز و نقاط قوت و ضعفم را ببینم و برنامه ریزی کنم. 

 

  1. 4:برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می کنید؟برای در هر آزمون, ابتدا کارنامه آزمون قبلی را بررسی می کنم و نقاط قوت و ضعف خودم را مشخص می کنم.بعد بر اساس برنامه راهبرذی کانون , مباحث آزمون بعدی را تقسیم بندی می کنم و برای هر روز زمان مشخصی برای مطالعه , تست ومرور در نظر می گیرم .سعی می کنم در طول دو هفته فقط به خواندن مطالب جدید اکتفا نکنم و مباحث قبلی را هم مرورکنم. در روز های پایانی هم بیشتر روی درس ها و مباحثی که در آزمون قبلی عملکرد ضعیف تری داشتم تمرکز می کنم تا بتوانم نتیجه آزمون بعدی را بهتر کنم.

 

 

  

  1. 5:روش مطالعه موفق شما در کدام درس است؟توضیح دهید. روش مطالعه موفق من در درس زیست و شیمی است, چون این دو درس را بهتر درک می کنم وارتباط بین مطالب را با دقت از روی کتاب درسی مطالعه کنم و بعد با تست زدن میزان یادگیری خودم را بررسی می کنم.در درس شیمی هم ابتدا مفهوم درس را یاد می گیرم و بعد با حل تمرین و تست , مطالب را تثبیت می کنم.مرور کردن مطالب هم خیلی برایم است, چون باعث می شود چیزهایی که یاد گرفتم ام در ذهنم ماندگار تر شود.

 

 

  1. 6:مطابق برنامه راهبردی حرکت می کنید؟چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می کنید؟بله طبق برنامه راهبردی کانون حرکت می کنم.در ابتدای هر هفته مباحثی را که قرار است در آزمون مطالعه کنم مشخص می کنمو آن ها را بین روز های هفته تقسیم می کنم.هر روز زمانی را برای مطالعه درس های جدید ,تست زنی و مرور مطالب قبلی در نظر می گیرم .اگر در یک درس احساس کنم ضعف بیشتری دارم , زمان بیشتری برای آن می گذارم در پایان هفته هم عملکرد خودم را بررسی می کنمتا اگر از برنامه عقب مانده باشم, در روز های باقی مانده جبران کنم و با آمادگی بیشتری وارد هفته بعد شوم

 

 

  1. 7:از کدام کارنامه های جعبه ابزار کارنامه استفاده می کنید ؟از هر یک چه استفاده ای می کنید.من بیشتر از کارنامه مبحثی و کارنامه مقایسه ای جعبه ابزار کارنامه استفاده می کنم .با کارنامه مبحثی متوجه می شوم در هر درس و مبحث چه عملکردی داشته ام و کدام قسمت ها نیاز به مطالعه و تمرین بیشتری دارند.از کارنامه مقایسه ای هم برای مقایسه عملکردم در آزمون های مختلف استفاده می کنم تا روند پیشرفتم را ببینم .بعد از بررسی این کارنامه ها , نقاط ضعفم را مشخص می کنم و در برنامه آزمون بعدی برای بر طرف کردن آن ها زمان بیشتری می گذارم.

 

 

  1. 8:از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده می کنید ؟آیا منابع شما نیاز به بازبینی (مهندسی مجددمنابع )دارد؟چرا؟من بیشتر از منابع کمک آموزشی کانون مثل;آبی قلم چی و سه سطحی استفاده  می کنم, چون مطالب آن ها با برنامه آزمون ها هماهنگ است و برای سطح درسی من مناسب است.البته هر چند وقت یکبار منابعی را که استفاده می کنمبررسی می کنم تا ببینم هنوز برای نیاز های درسی ام مناسب هستند یا نه .اگر در درسی احساس کنم به تمرین یا تست بیشتری نیاز دارم , منبع مناسب تری انتخاب می کنم .به نظرم بازبینی منابع باعث می شود وقت و انرژی ام را روی منابع مفید تر بگذارم ومطالعه هدفمند تری داشته باشم.

 

 

  1. 9:دفتر برنامه ریزی دارید؟تکمیل دفتر چه کمکی به شما می کند؟بله دفتر برنامه ریزی دارم و سعی می کنم آن را به صورت منظم تکمیل کنم.نوشتن ساعت مطالعه و کارهایی که در طول روز انجام می دهم کمک می کند دقیق تر بدانم چقدر برای هر درس وقت گذاشته ام و آیا طبق برنامه پیش رفته ام یا نه. همچنین با بررسی دفتر می توانم نقاط ضعف خودم را پیدا کنم; مثلا اگر ببینم برای یک درس زمان کمتری گذاشته ام , در هفته بعد زمان بیشتری برای آن در نظر می گیریم .به نظرم تکمیل دفتر برنامه ریزی باعث می شود مطالعه ام منظم تر , هدفمند تر و قابل کنترل تر باشد.

 

 

  1. 10:تحلیل آزمون را چه روزی انجام می دهید؟روش شما برای تحلیل چگونه است؟من معمولا تحلیل آزمون را همان روز آزمون انجام می دهم, چون مطالب و دلیل انتخاب پاسخ ها هنوز در ذهنم است .ابتدا سوال ها را به سه دسته درست, غلط و نزده تقسیم می کنم .بعد سوال های غلط و نزده را بررسی می کنم تا دلیل اشتباهم را پیدا کنم; مثلا بی دقتی, ندانستن مطلب  ,کمبود زمان یا روش مطالعه نا مناسب .سپس نکات مهم و مباحثی را که نیاز به مرور بیشتری دارند مشخص می کنم و در برنامه دو هفته بعد قرار می دهم .به این ترتیب تحلیل آزمون برای من فقط پیدا کردن درصد ها نیست, بلکه کمک می کند اشتباهاتم را بشناسم و در آزمون بعدی عملکرد بهتری داشته باشم.