گفتگو با زهرا عیسی پور قهرمان پیوستگی دوازدهم انسانی

از کتاب‌های آبی قلم چی و کتاب‌های سه سطحی استفاده می‌کنم زیرا کتاب‌های آبی درسنامه‌های خوب و کاربردی دارند و برای مرور بسیار مناسب هستند.

گفتگو با زهرا عیسی پور قهرمان پیوستگی دوازدهم انسانی

نام و نام خانوادگی: زهرا عیسی پور 

مقطع و رشته : دوازدهم انسانی

نام شهر و استان : تهران 


مصاحبه گر :ستایش اوسانی


١_شما چگونه با کانون آشنا شدید؟فرد خاصی توصیه کرد؟ آیا فردی در خانواده شما عضو کانون بوده یا هست ؟ چه نتیجه ای کسب کرده اند؟

من از طریق تبلیغات و البته پیشنهاد دوستان و مدرسه با کانون قلم چی آشنا شده ام و می دانستم که قبولی های بسیاری داشته است. 


٢_در چند آزمون اصلی و چند آزمون هدیه شرکت کرده اید؟ 

در تمامی آزمون های اصلی و در اکثرا آزمون های هدیه شرکت کرده ام و در مجموع حدود ٢۴ آزمون شرکت کرده ام. 


٣_دستاورد شما از شرکت در آزمون های کانون چه بود؟

ارزشمند ترین دستاورد من، خواندن اصولی طبق برنامه راهبردی و مدیریت زمان بوده است. 


۴-کدام یک از کارنامه های جعبه ابزار کارنامه استفاده می کنید؟ دلیل استفاده از هر کارنامه را ذکر کنید. 

معمولا از کارنامه روز آزمون برای تحلیل آزمون و از کارنامه مبحثی برای یافتن نقاط قوت و ضعف خود استفاده کرده و با استفاده از کارنامه اشتباهات در پی بهبود نقاط ضعف خود هستم. 


۵_ تا چه میزان کانون قلم چی را در مسیر پیشرفتتان موثر می دانید؟ 

کانون قلمچی با برنامه درست و اصولی به شدت در پیشرفت من موثر بوده و به بهبود عملکرد من کمک کرده است، با توجه به اینکه کانون قلمچی آزمون های پی در پی به صورت هدیه داشته است، این مورد بسیار در انگیزه و تمرین مکرر من تاثیرگذار بود. 


۶_کدام درس ها نقطه قوت و کدام دروس نقاط ضعف شماست؟ روش مطالعه این درس ها چگونه است ؟ در مدرسه یا آزمون ها چه نمره ای برای این درس ها کسب می‌کنید؟

معمولا دروسی مثلا روانشناسی و جامعه شناسی که غالبا حفظی هستند و حجم سنگینی ندارند برای من راحت تر هستند اما دروس مفهومی مثل فلسفه و منطق و دروس محاسباتی مثل ریاضی برایم سخت تر است. 


٧_روش مطالعه موفق شما برای دروس عمومی چه بوده است؟ 

من برای مطالعه دروس عمومی ابتدا دروس را به خوبی از روی کتاب درسی مطالعه کرده و سپس نمونه سوالات نهایی حل میکردم تا مسلط شوم.


٨_کدام یک از کتاب های کانون را استفاده می‌کنید؟این کتاب ها چه ویژگی هایی دارند؟

من از کتاب های آبی قلم چی و کتاب های سه سطحی استفاده می کنم زیرا کتاب های آبی درسنامه های خوب و کاربردی دارند و برای مرور بسیار مناسب هستند، کتاب های سه سطحی هم به علت داشتن تست های متنوع در سطح های مختلف بسیار به من کمک می کند. 


٩_هنگام بررسی آزمون ها به کدام دسته از سوالات اولویت بیشتری می‌دهید؟ سوالات غلط درست و یا نزده؟تحلیل آزمون را چه روزی انجام می‌دهید؟ 

سوالات نزده و غلط خود را تحلیل کرده و در کتاب خودآموز نکات مورد نیاز را یادداشت می کنم، تحلیل را هم در همان روز جمعه انجام می دهم. 


١٠_ چگونه برای امتحانات نهایی مطالعه کردید؟ روش خود را توضیح دهید.

برای مطالعه دروس در بازه امتحانات نهایی من ابتدا دروس را به خوبی مطالعه می کردم و سپس مجدد مرور می‌کردم و در نهایت نمونه سوالات نهایی را یک روز قبل از امتحان حل می کردم.