گفتگو با نورالهدی عساکره نژاده ، ششم ابتدایی

رمز موفقیت من استفاده از منابع کانونی و پیش روی منظم با برنامه راهبردی و تحلیل آزمون بود

گفتگو با نورالهدی عساکره نژاده ، ششم ابتدایی

نام و نام خانوادگی: نورالهدی عساکره نژاد

پایه: ششم

نام شهر و استان: شادگان - خوزستان

میانگین تراز: 5388

سال‌های حضور در کانون: 1سال 

تعداد آزمون‌ها: 14 آزمون 

در چند آزمون پیشرفت داشته اید: 8 بار  پیشرفت

تعداد پاسخ‌های صحیح: 762

شغل و تحصیلات مادر: خانه دار - دیپلم

شغل و تحصیلات پدر:  حراست شرکت نفت-فوق دیپلم

 

مصاحبه گر : نوح مقدم

 گفتگو با نورالهدی عساکره نژاده ، ششم ابتدایی

 

  1. آیا شما قهرمان پیوستگی بودید؟ چند آزمون شرکت کردید؟ این پیوستگی چه نتایجی برای شما داشته است؟ بله - 14 تا آزمون، شرکت منظم در آزمون ها باعث شد بتوانم نتایج بهتری را برای آزمون های بعد و دروس مدرسه و همچنین آمادگی برای آزمون تیزهوشان پیدا کنم.


  1. با توجه به کارنامه دستاوردها، شما در 8 آزمون‌ پیشرفت کرده‌اید. دلیل این پیشرفت و افزایش تعداد پاسخ‌های صحیح‌تان چه بوده است؟ دلیل این پیشرفتم  استفاده از منابع کانونی و تحلیل آزمون و برنامه ریزی برای آزمون بعد است.


  2. شما سال گذشته با 726 پاسخ صحیح عضو باشگاه 500 تایی ها بودید؛ چه روش موفقی برای رسیدن به این تعداد پاسخ صحیح داشتید؟ رمز موفقیت من استفاده از منابع کانونی و پیش روی منظم با برنامه راهبردی و تحلیل آزمون بود.وهمچنین پیگیری منظم از طرف کانون و برنامه هایی که برایمان می چیدند نیز به من کمک کرد که بتوانم همیشه موفق شوم

 

  1. شما در آزمون‌ هدف‌گذاری و مشابه پارسال حضور داشتید. این آزمون‌ها چه نتایجی برای شما به همراه داشت؟حضور در این آزمون ها به من خیلی کمک می کردند که با آزمون اصلی بیشتر آشنا شوم چون مطالب یکی بودند ومن متوجه میشدم در کجاها خوب نخواندم یا بی دقتی کردم آنها را اصلاح می کردم. 


  2. آیا کارنامه آزمون را همان روز (جمعه) دریافت می‌کنید؟ در کارنامه کدام قسمت برای شما اهمیت بیشتری دارد؟بله،  کارنامه را همان روز جمعه دریافت می‌کنم و این نیز من کمک می‌کند سریع‌تر بتوانم اشتباهاتم را متوجه شوم. و برای آزمون‌های بعدی برنامه‌ریزی بهتری خواهم داشت داشته باشم. همچنین ما که درس های هوش را داریم باید در برنامه ووقت درس خواندن بیشتر دقت کنیم.

 

  1. در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟ من در آزمون‌ها به‌صورت حضوری شرکت می‌کنم، چون در آزمون بیشتر میتوانم با دوستانم رقابت کنم و اینگونه بهتر با آزمون اصلی آشنا می شوم 

 


  1. برنامه شما برای تابستان امسال چیست؟ برنامه‌های من برای تابستان، بعد از امتحان سمپاد کمی استراحت می کنم سپس در نظر دارم در کلاس هنری که دوست دارم شرکت کنم البته برای سال آینده برنامه ایی خواهم داشت که بتوانم دروس هفتم را قبل از شروع مدرسه پیش خوانی کنم .


  2. در تابستان تمرکز شما روی قسمت نگاه به گذشته خواهد بود یا نگاه به آینده؟ چرا؟در تابستان تمرکز من بیشتر روی درس های هفتم یا همان نگاه به آینده خواهد بود خواهد بود، چون می‌خواهم اشکالات و ضعف‌های درس سال تحصیلی 


  1. چه تغییر مثبتی در تابستان امسال نسبت به تابستان سال قبل می‌خواهید در خود ایجاد کنید؟ من در تابستان امسال می‌خواهم منظم‌تر برنامه بچینم  و هدفم را مشخص کنم در کلاس های پیش خوانی تابستانه شرکت کنم. 


 

  1. منابع مطالعاتی شما برای تابستان چیست؟  علاوه بر پیش خوانی درس های هفتم در نظر دارم کتاب های هوشی که امسال برای آزمون سمپاد از کانون تهیه کردم را دوباره بخوانم و بیشتر و بهتر با هوش تصویری کلامی و غیر کلامی آشنا شوم.

 


  1. با توجه به کارنامه دستاوردها، بهترین درس شما در نیم‌سال اول و نیم‌سال دوم کدامست؟ روش مطالعه این دروس چگونه بود؟نیم سال اول ودنیم دوم  هدیه های آسمانی و آموزش قرآن، من به این درس ها علاقه ی زیادی دارم و همیشه حتی در مدرسه این زنگ بسیار شیرین است با دقت تمام به معلم گوش می دهم و وقتی در خانه برای امتحان میخوانم نیز به تمام مطالب توجه می کنم برای همین همیشه در این درس ها مشکل ندارم .