نام و نام خانوادگی: نادر امیریان
پایه: نهم
نام شهر و استان: شبستر - آذربایجان شرقی
میانگین تراز: 5780
سالهای حضور در کانون: 1 سال
تعداد آزمونها: 15 آزمون
در چند آزمون پیشرفت داشته اید: 8 بار پیشرفت
شغل و تحصیلات مادر: خانه دار - کارشناسی ارشد
شغل و تحصیلات پدر: آزاد - کارشناسی ارشد معماری
مصاحبه گر : شکوه بهنامی
- -در آزمونها حضوری شرکت میکنید یا آنلاین؟ چرا؟ من هر دو حالت از آزمون دهی را تجربه کرده ام چون در ابتدا در امتحانات به صورت حضوری شرکت کردم چون حضوری بودن باعث آشنایی با محیط آزمون اصلی می شود ولی در حال حاضر به خاطر شرایط جنگ در کشور ، مجبور به شرکت در آزمون ها به صورت آنلاین شدم.
- -شما امسال در چند آزمون پیشرفت کردهاید؟ دلیل این پیشرفت چه بوده است؟ در 8 آزمون پیشرفت داشته ام و دلیل این پیشرفت افزایش ساعت های مطالعه بود که با این افزایش ساعت توانستم تعداد تست هایم را نیز بالا ببرمو همین امر ، موجب کم شدن تعداد اشتباهات و در نتیجه پیشرفت در آزمون ها شد.
- -با توجه به کارنامه ششماهه در کدام درس بیشترین پیشرفت را داشتید؟ روش مطالعه این درس چگونه است؟ در درس علوم توانستم بیشترین پیشرفت را داشته باشم. من برای مطالعه ی این درس ابتدا سعی کردم به کتاب درسی کاملا مسلط شوم و سپس به سراغ حل انواع تست ها با سطح های دشواری مختلف می رفتم تا سوالات متفاوت آشنا شوم و برای آزمون بهتر آماده شوم.
- -مهمترین روش شما برای افزایش تعداد پاسخ صحیح سوالات، چه بوده است؟ تحلیل دقیق آزمون ها و تمرکز زیادی که بر جواب های غلط داشتم ، در کنار حل تست با تعداد بالا مهم ترین روش من برای افزایش تعداد پاسخ های صحیح بود.
- -با توجه به کارنامه ششماهه در کدام درس چالش بیشتری دارید؟ چه برنامهای برای تغییر عملکرد خود در این درس دارید؟ در درس ریاضی چالش های مختلفی را تجربه کردم.من برای این درس حل تعداد تست های بالا را در پیش گرفتم به این صورت که بعد از مطالعه ی کتاب درسی ، از کتاب آبی تست های آموزشی را حل می کردم و بعد از اینکه مطالب برایم جا افتاده می شد از کتاب های سه سطحی تست های دشوار و جمع بندی حل می کردم. با این اوصاف زمان بیشتری را برای این درس صرف می کردم.
- -آیا در آزمونهای هدفگذاری و مشابه پارسال شرکت میکنید؟ فایده این آزمونها برای شما چه بود؟ بله شرکت می کردم چون با این کار می توانستم در پااین هر هفته آمادگی ام برای آزمون را بسنجم و در صورت وجود ضعف یا اشکال ، قبل از رسیدن آزمون اصلی آن را برطرف کنم.
- -با توجه به نزدیک شدن به امتحانات چگونه میخواهید ساعت مطالعه خودتان را افزایش دهید؟ چه برنامهای برای خودتان دارید؟ من با کم کردن ساعات اوقات فراغت در دوران امتحانات ، سعی دارم ساعت های مطالعه را افزایش دهم و درس ها را به طور کامل از کتاب درسی مطالعه کنم و با حل نمونه سوال کارم را پیش ببرم.

- -منابع مطالعاتی ویژه شما برای امتحانات پایان سال چیست؟ آیا از نمونه سوالات سایت کانون استفاده میکنید؟ بله من هم از نمونه سوالات موجود در سایت کانون و هم از کتاب های سه سطحی و پرتکرار در ایام امتحانات استفاده خواهم کرد چون برای این ایام بهترین منبع هستند.
- -در دوره امتحانات چگونه بین برنامه راهبردی آزمونها و امتحانات تعادل ایجاد میکنید؟ من در دوره ی امتحانات بیشتر تمرکزم را روی امتحانات مدرسه می گذارم اما این به این معنی نیست که از برنامه ی راهبردی کانون غافل می شوم ، من همیشه مقداری از زمان مطالعه را برای مطالعه و تتس زدن طبق برنامه ی راهبردی اختصاص می دم تا هم برای اامتحانات آماده شوم و هم در آزمون های کانون عقب نیافتم.
- -مطابق برنامهی راهبردی حرکت میکنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی میکنید؟ بله من مطابق برنامه ی راهبردی حرکت می کنم ؛ در هفته ی اول طبق بودجه بندی برنامه ی راهبردی کتاب های درسی را مطالعه می کنم و در هفته ی دوم حل تست و حل نمونه سوال را انجام می دهم و وقتم را به این دو مورد اختصاص می دهم.
- -تحلیل آزمون را در چه روزی انجام میدهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟ من اکثر مواقع تحلیل آزمون را در همان روز جمعه انجام می دهم و در مواردی که کاری برایم پیش بیاید حتما در فردای آزمون این تحلیل را انجام می دهم ، در ابتدا تست های اشتباه و نزده و سپس تست های شک دار بررسی می کنم و بعد از رفع اشکال پاسخ های درست را هم یک بار بررسی می کنم.
- -روش شما برای جمع بندی دروس در پایان سال چیست؟سعی می کنم تمامی کتاب های درسی را به صورت فصل به فصل مطالعه و مرور کنم و برای هر کدام تعدادی سوال هم حل کنم. در آخر با حل آزمون های جامع ، هم مطالب را مرور کرده ام هم درس ها را جمع بندی کرده ام.
- -برنامه شما برای تابستان امسال چیست؟ تصمیم دارم برای درس های تخصصی پایه دهم در کلاس های آموزشی شرکت کنم و حتما بخشی از درس های دهم را قبل از شروع سال تحصیلی جدید پیش خوانی کنم.
- -در تابستان تمرکز شما روی قسمت نگاه به گذشته خواهد بود یا نگاه به آینده؟چرا؟ تمرکز من بر روی بخش نگاه به آینده خواهد بود زیرا به نظر من پیش خوانی کتاب های سال بعد مهم هستند و باعث راحت شدن یادگیری در طول سال می شود و من از قبل با این مطالب آشنایی دارم و به مشکل بزرگی برنمی خورم.
- -برای پیش خوانی و یادگیری دروس سال بعد، در تابستان کلاس میروید یا خودخوان هستید؟ خودخوان هستم و سعی می کنم تمامی نکات درسی را خودم مطالعه کنم و متوجه شوم و برای این کار از کتا بهای کمک آموزشی کانون کمک خواهم گرفت.
- -چه تغییر مثبتی در تابستان امسال نسبت به تابستان سال قبل میخواهید در خود ایجاد کنید؟ سعی خواهم کرد برنامه ریزی دقیق و منظم تری به نسبت سال گذشته داشته باشم و به طور مستمر پایبند به این برنامه بمانم.
