نام و نام خانوادگی: یگانه بدری
پایه: نهم
نام شهر و استان: شهر ملارد استان تهران
میانگین تراز: 5521
سالهای حضور در کانون: یک سال
تعداد آزمونها: 16
در چند آزمون پیشرفت داشته اید: 8آزمون
شغل و تحصیلات مادر: خانه دار-فوق دیپلم
شغل و تحصیلات پدر: آزاد-فوق دیپلم
نام مصاحبه گر: نسیم خزایی

در آزمونها حضوری شرکت میکنید یا آنلاین؟ چرا؟ من اگر امکانش باشه حضوری شرکت میکنم چون قطعا موثرتر بوده است و من هیچوقت در آزمون های آنلاین تمرکز کافی را نداشتم .
با توجه به کارنامه ششماهه در کدام درس بیشترین پیشرفت را داشتید؟ روش مطالعه این درس چگونه است؟ من در دروس عربی و زبان انگلیسی پیشرفت زیاد و نقاط قوت من بوده اند و در ریاضی پیشرفت کرده ام . من سعی میکنم اول دروس را مطالعه و بعد یک یا دو روز برای تثبیت آن نمونه سوال و تست حل کنم .
مهمترین روش شما برای افزایش تعداد پاسخ صحیح سوالات، چه بوده است؟ به نظر من تحلیل آزمون مهم است چون تعداد سوالات غلط را در آزمون بعدی ما کم و باعث پیشرفت در این موضوع میشود .
با توجه به کارنامه ششماهه در کدام درس چالش بیشتری دارید؟ چه برنامهای برای تغییر عملکرد خود در این درس دارید؟ من در شیمی و فیزیک چالش زیادی دارم و اگر تست زنیم بیشتر شود ، در این دروس هم پیشرفت خواهم کرد .
آیا در آزمونهای هدفگذاری و مشابه پارسال شرکت میکنید؟ فایده این آزمونها برای شما چه بود؟ من سعی میکنم در این آزمون ها شرکت کنم تا با آمادگی بیشتر و آمادگی ذهنی کافی در آزمون اصلی حاضر شم .
با توجه به نزدیک شدن به امتحانات چگونه میخواهید ساعت مطالعه خودتان را افزایش دهید؟ چه برنامهای برای خودتان دارید؟ ساعت مطالعه برای خوندن تشریحی درس ها رو بیشتر میکنم و البته تست زدن رو هم ادامه میدم
منابع مطالعاتی ویژه شما برای امتحانات پایان سال چیست؟ آیا از نمونه سوالات سایت کانون استفاده میکنید؟ بله ، نمونه سوالات امتحانی کانون برای من خیلی مفید بوده و تاثیر زیادی توی آمادگی برای امتحان هایم داشته .
در دوره امتحانات چگونه بین برنامه راهبردی آزمونها و امتحانات تعادل ایجاد میکنید؟ من سعی میکنم اول تشریحی آن را به طور کامل بخونم و بعد در هفته ی دوم تست زنی و سوالات آن را حل کنم .
مطابق برنامهی راهبردی حرکت میکنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی میکنید؟ همانطور که گفتم من دوست دارم که هفته ی اول را تشریحی دروس را به طور کامل بخونم و در هفته ی دوم تست زنی و حل نمونه سوالات را در پیش بگیرم.
تحلیل آزمون را در چه روزی انجام میدهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟ من سعی میکنم هفته ی اول بعد ازمون به همون شکلی که درسته آزمون رو تحلیل کنم تا همه ی موارد برای آزمون بعدی در هفته ی دوم رفع بشه .
روش شما برای جمع بندی دروس در پایان سال چیست؟ ابتدا تک تک آنها را مرور و با استفاده از آزمون های موجود در سایت مرور خواهم کرد .
برنامه شما برای تابستان امسال چیست؟ من سعی میکنم دروس اصلی سال دهم را خودخوان بخونم و پیش زمینه ای برای ورود به سال تحصیلی جدید داشته باشم .
در تابستان تمرکز شما روی قسمت نگاه به گذشته خواهد بود یا نگاه به آینده؟چرا؟ من در تابستان روی سال های بعد تمرکز میکنم و تلاشم را برای موفق شدن در سال های بعد بیشتر میکنم .
برای پیش خوانی و یادگیری دروس سال بعد، در تابستان کلاس میروید یا خودخوان هستید؟ انشاالله اگر بتوانم خودخوان پیش میروم و در آزمون های قلمچی شرکت خواهم کرد .
چه تغییر مثبتی در تابستان امسال نسبت به تابستان سال قبل میخواهید در خود ایجاد کنید؟ امسال ساعت مطالعه ی خودم را در تابستان بیشتر خواهم کرد و سعی میکنم درس های سال آینده را خودخوان بخوانم .
