نام و نام خانوادگی: یکتا السادات سید حسینی
پایه: دوازدهم شبکه و نرم افزار رایانه
نام شهر و استان: رفسنجان - کرمان
میانگین تراز:6000
سالهای حضور در کانون: یک سال
تعداد آزمونها: 10 آزمون
مصاحبهگر : غلامرضا ابولی
- هدف شما از شرکت در آزمونهای کانون چیست؟
- هدف از شرکت در آزمون ها سنجیدن خودم است که ببینم بعد از مطالعه چقدر می توانم سوال و تست های متنوع را جواب بدهم .
- در آزمونها حضوری شرکت میکنید یا آنلاین؟ چرا؟
- در آزمون ها حضوری شرکت می کنم به خاطر این که هم جو کنکور را برای من تداعی می کند و هم این که باعث می شود هر شرایطی که ممکنه در روز کنکور اتفاق بیوفتد آشنا شوم و دچار استرس نشوم .
- برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی میکنید؟
- برای پیشرفت در هر آزمون سعی می کنم که نقاط ضعفم را تقویت کنم و به نقطه قوت برسانم و نقاط قوتم را پایدار کنم تا در آزمون ها نتیجه خوبی بگیرم .
- با توجه به اهمیت امتحانات و معدل،چه برنامهای برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟
- من چون هنرستانی هستم و معدل برایم مهم نیست ولی سعی می کنم برای بالا نگاه داشتن معدلم نمرات خوبی داشته باشم و دروس تخصصی و عمومی را با دقت مطالعه کنم چون برای کنکور از اهمیت بالایی برخوردار است و زمانی که تست می زنم نمرات مدرسه ام خوب می شود .
- مطابق برنامهی راهبردی حرکت میکنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی میکنید؟
- بله، طبق بودجه بندی برنامه راهبردی در دو هفته عمل می کنم و طوری برنامه ریزی می کنم که خسته ام نکند چون هم باید درس های تخصصی , عمومی و هم پایه را آزمون بدهیم و اول درس هایی که نقطه ضعف من هستند را مطالعه می کنم و بعد درس هایی که نقطه قوت من هستند را مرور می کنم و تست می زنم تا فراموش نکنم چون تست زدن زیاد برای ما دانش آموزان هنرستانی که کتاب تست کمی داریم خیلی مفید است و باعث یادگیری بیشتر ما می شود و من هر روز برنامه راهبردی را طوری شخصی سازی می کنم که بتوانم دروس تخصصی ، پایه و عمومی و غیر فنی را در یک روز مطالعه کنم که بتوانم هر چهار تا را با هم پیش ببرم .

- از کدام کارنامههای جعبه ابزارکارنامه استفاده میکنید؟ از هریک چه استفادهای میکنید؟
- از کارنامه اصلی و اشتباهات برای دیدن درصد و تحلیل آزمون استفاده می کنم .
- از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده میکنید؟
- از منابع مختلف تست می زنم ولی یکی از منابعم کتاب های کانون است و همچنین آزمون های سال قبل کانون که برگزار می شود و همچنین تحلیل آزمون است که کتاب های تست قلم چی منبع خیلی خوبی است و چون یکسری نکات ریز داخل کتاب است و زمانی که تست ها را تحلیل می کنیم متوجه اشتباهاتمان می شویم و پاسخنامه کاملی دارد که می توانیم از پاسخنامه، نکات مهم آن را نوت برداری کنیم .
- تحلیل آزمون را در چه روزی انجام میدهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟
- روز آزمون و هفته بعد چون تعداد درس ها زیاد است و سعی می کنم همه سوالات را تحلیل کنم و تمام نکات را یادداشت کنم تا بتوانم آن را مرور کنم .
- با توجه به نتایج نیمسال اول، چه برنامهای برای نیمسال دوم خواهید داشت؟
- تلاشم را بیشتر می کنم و طبق برنامه راهبردی که برای درس های نیم سال دوم است پیشروی می کنم و تست می زنم و نیم سال اول را هم برای این که فراموش نکنم مرور می کنم .
- اگر به بودجهبندی برنامهی آزمون نرسید چگونه جبران میکنید؟
- سعی می کنم برای آزمون های بعدی طبق یک برنامه ریزی دقیق برسم و جبران کنم و درس هایی که به بودجه بندی رسیدم را با دقت مطالعه کنم و دچار استرس نشوم.
