گفتگو با بابک قربانی پایه دوازدهم ریاضی

گفتگو با بابک قربانی پایه دوازدهم ریاضی توسط مدیر سهیل کابلی

گفتگو با بابک قربانی پایه دوازدهم ریاضی

نام و نام خانوادگی:بابک قربانی

پایه:دوازدهم ریاضی
نام شهر و استان:زنجان
شغل و تحصیلات مادر:دبیر
شغل و تحصیلات پدر:وکیل
میانگین تراز:۷۳۰۰-۷۴۰۰
معدل:۱۹.۵
نام و نوع مدرسه:بهشتی ۲
سالهای حضور در کانون: ۳
چند آزمون شرکت کرده است:‌تعداد خیلی زیاد

مصاحبه کننده : سهیل کابلی


۱. شما در تابستان چند درس نگاه به آینده (درسهای سال بعد) را میخوانید و امتحان میدهید؟
از آنجایی که سال‌های دهم و یازدهم را به خوبی پشت سر گذاشتم در تابستان به تمام درس‌های نگاه به آینده پاسخ خواهم داد.

۲. آیا در آزمونهای تشریحی ۱۷ مرداد و ۱۴ شهریور شرکت خواهید کرد؟شما برای چه نمره ای هدفگذاری کرده اید؟
این دو آزمون از لحاظ سطح دشواری در حد امتحانات مدرسه است و سؤال دشوار ندارم


۳‌. از نظر شما فایده خواندن درسهای سال بعد در تابستان چیست؟
از آنجایی که پایه دهم و یازدهم به طور کامل جمع‌بندی شده است جلو افتادن از سال تحصیلی نه تنها از کلاس جلو می‌اندازد بلکه برای کنکور نیز به راحتی می‌توانم در پایان سال جمع‌بندی کنم

۴. از کدام کتابها در تابستان استفاده میکنید؟ علت انتخاب این کتابها را بنویسید.
برای پیشروی سریع در طول تابستان از کتاب آبی در اولین وهله و از کتاب سه سطحی برای تثبیت سوال‌ها و تست‌ها استفاده می‌کنم.

۵. در یک پوستر مشخص کرده ایم رتبه های زیر ۱۰۰ کشور پارسال چند درس نگاه به آینده را انتخاب کردند و آزمون دادند و مشخص شده است که در چند آزمون تابستان به صورت حضوری یا آنلاین شرکت کرده اند. از نظر شما نحوه ی اجرای برنامه ی تابستان رتبه های زیر ۱۰۰ کشور چه پیامی دارد؟
مهم ترین پیامد آن درک دانش آموزان از این مسئله است که در تابستان چکار باید بکنند تا همانندرتبه های برتر از برنامه هوشمند برخوردار باشند.


۶. برای آموزش درسهای نگاه به آینده (سال بعد) از کدام فیلمها و کلاسها استفاده میکنید؟
کلاسهای مدرسه و کتاب های کانون و جزوات سایت کانون

۷. لطفا کارنامه ی یکساله ی پارسال را بررسی کنید. این کارنامه یک کارنامه ی مبحثی جامع است. در تابستان روی کدام درسها و کدام مبحثها بیشتر تمرکز خواهید کرد؟ چگونه؟

روی مباحثی که مشکل داشتم بیشتر تمرکز میکنم


۸. آیا آزمونها را بصورت حضوری شرکت میکنید یا آنلاین؟ چرا؟
مطمئناً به صورت حضوری شرکت خواهم کرد زیرا کنکور هرگز به صورت آنلاین برگزار نخواهد شد و باید شبیه ساز کنکور را در طول این آزمون‌ها برای خود ایفا کنیم.

۹. آیا شما پارسال قهرمان پیوستگی بودید؟ در چند آزمون شرکت کردید؟ آیا جزء باشگاه پانصدتایی ها یا هزارتاییها بودید؟ علت پیوستگی شما و مؤفقیت خودتان را در چه چیزی میدانید؟
در سال گذشته قهرمان پیوستگی نبودم اما امسال در این لیست قرار دارم و سال گذشته جز یکی از باشگاه‌ها بودم و به این دلیل پیوستگی در آزمون‌ها را حفظ می‌کنم زیرا کنکور به شدت سخت خواهد بود.


۱۰. میانگین چند ساعت مطالعه ی روزانه در تابستان دارید؟
میانگین در طول روز ۱۲ ساعت مطالعه دارم و سعی می‌کنم این ساعت مطالعه را در طول سال تحصیلیی‌ام حفظ کنم.

به استراحت و تفریح هم در برنامه ی تابستان توجه کرده اید؟
بله -همه چی رو سعی کردم متعادل پیش ببرم.

۱۱. چه تغییر مثبتی در تابستان امسال نسبت به تابستان سال قبل میخواهید در خود ایجاد کنید؟
جمع بندی بهتر مباحث سال قبل


۱۲. تحلیل آزمون را چگونه انجام میدهید؟
بعد از آمدن نتایج سوالاتی که نزدم یا غلط زدم رو بررسی میکنم و نکاتی رو یادداشت میکنم.


۱۳. در طول تابستان دفتر برنامه ریزی را تکمیل میکنید؟
خیر قصدم این بود از مهرماه با دفتر برنامه ریزی پیش برم.

۱۴. کدام قسمت سایت کانون برای شما کاربرد بیشتری دارد؟

بخش کارنامه روز جمعه و مصاحبه با تراز برترها را بیشتر استفاده می‌کنم و از انواع کارنامه‌های کانون هم حدوداً استفاده می‌شود.

Menu