نام و نام خانوادگی: پریا طالبیان
پایه: نهم
نام شهر و استان : مشهد ، خراسان رضوی
شغل و تحصیلات مادر: خانه دار ، لیسانس
شغل و تحصیلات پدر: مهندسی کامپیوتر، لیسانس
میانگین تراز: 5549
سالهای حضور در کانون:1 سال
تعداد آزمونها: 20
مصاحبهگر : ملیکا دیانتی
هدف شما از شرکت در آزمونهای کانون چیست؟
عملکرد بهتر در امتحان های نهایی و آزمون تیزهوشان ، یادگیری مهارت تست زنی ، برنامه ریزی بهتر و دقیق تر برای داشتن ساعت مطالعه ی بالا و با یادگیری بهتر .
در آزمونها حضوری شرکت میکنید یا آنلاین؟ چرا؟
حضوری شرکت می کنم ، ازمون حضوری شرایط واقعی تری نسبت به آزمون اصلی را دارد و مهارت های که در طی این آزمون ها به ما یاد داده می شود ، در آزمون های حضوری ا ست که استفاده می شود تا در آزمون اصلی عملکرد بهتری داشته باشیم .
برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی میکنید؟
برنامه ریزی دقیق و استفاده از زمان به صورت مفید و عمیق خوندن مطالب .
با توجه به اهمیت امتحانات و معدل،چه برنامهای برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟ برنامه ی من افزایش ساعت مطالعه ا ست چرا که با زیاد درس خواندن نتیجه حاصل می شود .
مطابق برنامهی راهبردی حرکت میکنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی میکنید؟
بله ، طبق برنامه ای که پشتیبانم برنامه ریزی کردند پیش می روم و هفته ی اول را مختص به درس هایی که برایم جدید هستند میگذارم و هفته ی دوم بیشتر وقتم را برای مرور و تست زنی بیشتر اختصاص می دهم .
از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده میکنید؟ آیا منابع شما نیاز به تغییر و بازبینی (مهندسی مجدد منابع) دارد؟ چرا؟
از کتاب های آبی ، ۱۵۰۰ تست ، کتاب های اول ، اشتباهات متداول استفاده می کنم .
دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما میکند؟
بله دفتر دارم ، باعث می شود که من عملکرد روز های قبلم را ببینم و انگیزه ای می شود که برای روز های بعدم بیشتر و بهتر درس بخونم .
تحلیل آزمون را در چه روزی انجام میدهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟
روز آزمون و یا روز بعد آزمون شروع به تحلیل می کنم ، او ل سوال هایی که غلط جواب دادم را پیدا می کنم و دلیل غلط نوشتنشون را پیدا می کنم و بعد با پاسخنامه ی تشریحی سایت کانون و فیلم های تحلیل سایت کانون ، سوالات غلطم را تحلیل می کنم و سپس همین کار را با سوالاتی که نزدم و یا اگر زدم شانسی یا با شک بوده و درست بوده جوابشان ، انجام می دهم و وارد دفتر خود آموزم می کنم.
با توجه به نتایج نیمسال اول، چه برنامهای برای نیمسال دوم خواهید داشت؟
با توجه به آزمون های تابستان و پاییز ، برای نوبت دوم میخواهم که تست های درستم را در آزمون ها بیشتر و غلط ها را کمتر کنم.
برای دوران نوروز چه برنامهای دارید؟ از چه منابعی استفاده خواهید کرد؟
از کتاب های پرتکرار و بعضی کتاب های تشریحی دیگر و کتاب نوروز استفاده می کنم .
