گفتگو با حنیف قنواتی ، دانش آموز پیشرفت درسی ، ششم ابتدایی

ز تمام وقتم برای مطالعه استفاده کنم تا به درجات بالاتر برسم.البته برنامه‌ی راهبردی کانون قلم چی نیز به من کمک بسیاری می‌کند که منظم‌تر درس هایم را بخوانم

گفتگو با حنیف قنواتی ، دانش آموز پیشرفت درسی ، ششم ابتدایی

 نام و نام خانوادگی: حنیف قنواتی زاده

پایه: ششم دبستان

 نام شهر و استان: شهرستان شادگان - خوزستان

 شغل و تحصیلات مادر: خانه دار-دیپلم

 شغل و تحصیلات پدر: کار آزاد -دیپلم

 سال‌های حضور در کانون: یک سال

 چند آزمون شرکت کرده است: 12 آزمون

 

مصاحبه گر: نوح مقدم

 

 

    هدف شما از شرکت در آزمون‌های کانون چیست؟هدف من از شرکت در آزمون های کانون ارتقای سطح درسی و قبولی در آزمون تیزهوشان است.

 

    مهم‌ترین چیزی که از کانون و آزمون ‌ها یاد گرفته اید چیست؟مهم ترین چیزی که از کانون وآزمون ها یاد گرفتم این است که درس هایم را با دقت بیشتری بخوانم و کتاب درسی را بهتر درک کرده و خط به خط کتاب را مطالعه کنم.

 

    در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟ در آزمون ها همیشه سعی می کنم حضوری شرکت کنم چون می خواهم شبیه سازی آزمون سمپاد کنم و محل آزمون نزدیک خانه ماست.

 گفتگو با حنیف قنواتی ، دانش آموز پیشرفت درسی ، ششم ابتدایی

    با توجه به اهمیت امتحانات و معدل، چه برنامه ریزی برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟از تمام وقتم برای مطالعه استفاده کنم تا به درجات بالاتر برسم.البته برنامه ی راهبردی کانون قلم چی نیز به من کمک بسیاری می کند که منظم تر درس هایم را بخوانم.

 

    مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می‌کنید؟ بله .مطابق راهبردی حرکت می کنم و با تقسیمات کتاب درسی و مطابق تدریس آموزگار برای هفته های بعد برنامه ریزی می کنم.

 

     در طول روز چند ساعت درس میخوانید و چند درصد آن را به تست زدن اختصاص می دهید؟ 2 الی 3  ساعت درس می خوانم و معمولا  1 ساعت تست می زنم.

 

    با توجه به نزدیک شدن پایان نیم سال اول  چه تصمیماتی برای جمع بندی نیم سال اول گرفته‌اید؟ تصمیم من برای نیم سال دوم مرور کردن است چون در طول سال اول کتاب را می خوانم و مطالب را تمرین می کنم با مرور بهتر در ذهنم می ماند.

 

    از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده می کنید؟ از کتاب های کانون استفاده می کنم ( تمام منابع هوش ، هوش کلامی وغیر کلامی وذره بین )و فیلم های پیشرفت را نیز می بینم.

 

    دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می‌کند؟ از جزوه که کانون به من داد و طبق برنامه ریزی کانون پیش می روم.

 

    تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می‌دهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟ روز بعد از آزمون جواب های کانون و پاسخ درست آن ها را پیدا می کنم.

 

در آزمون کدام دفترچه برای شما مهمتر است سوالا عادی یا تیز هوشان و چرا؟هر دو دفترچه برایم مهم هستند و جواب می دهم -چون هر دو خوب و مناسب هستند.

Menu