نام و نام خانوادگی: حسنا زینلی
مقطع: ششم دبستان
میانگین تراز: 6100
سال های حضور در کانون: 5 ماه
شغل و تحصیلات مادر: خانه دار
شغل و تحصیلات پدر:کارمند
مصاحبه گر: زهرا بشارت نیا
1.چند سال و چه سال هایی دانش آموز کانون بودید؟
من از ابتدای پایه ششم دانش آموز کانونی شده ام و در آزمونها شرکت میکنم
2.برنامه راهبردی شما برا مطالعه در طول سال چه بود؟آیا طبق بودجه بندی قلم چی مطالعه میکنید؟
من سعی میکنم برای خودم برنامه منظم و دقیقی داشته باشم و سعی میکنم طبق آن پیش بروم مثلا هر روز تمارین تعدادی کتاب مشخص شده را انجام میدهم و آنها را تحلیل میکنم. و سعی میکنم تا جایی که ممکن است از برنامه راهبردی کانون قلم چی هم پیروی بکنم.
3.کانون روی کشف دو سوال ساده در هر آزمونه تمرکز دارد آیا شما می توانستید سوال های ساده آزمون را تشخیص دهید؟
بله تا حد خیلی خوبی موفق میشوم سوالات آسان و ساده آزمون را شناسایی کنم و به آنان پاسخ بدهم، حل سوالات آسان آزمون باعث میشود در رتبه و تراز پیشرفت داشته باشم.
4. به طور میانگین در هر آزمون تعداد اشتباه چندتا می باشد؟آیا راهکاری برای کاهش تعداد اشتباهات به کار برده اید؟
ابتدای سال تعداد اشتباهاتم کمی زیاد بود شاید 30 تا در کل اشتباه میزدم به مرور زمان روی اشتباهاتم تمرکز کردم و این باعث شد که بتوانم غلط هایم را به کمتر از 20 تا برسانم مطمئنا به مرور زمان کمتر خواهد شد.
5.اگر خود را یک دانش آموز کانونی می دانید توضیح بدهید از کدام منابع کانونی استفاده موثری داشتید؟
من به عنوان یک دانش آموز کانونی که از پایه ششم در آزمون ها ثبت نام کرده ام بیشتر از کتاب های سه سطحی و آبی برای دروس مدرسه و هوش غیر کلامی و کلامی و سرعت و دقت برای دروس تیزهوشان استفاده میکنم.
6.شما خود را در کانون چه نوع قهرمانی میدانید؟ قهرمان پیشرفت، قهرمان پیوستگی؟!
من بیشتر خودم را قهرمان پیوستگی میدانم چرا که با تلاش و کوشش های زیادم در تمام آزمونها منظم شرکت میکنم .
7.هنگام بررسی آزمون ها به کدام یک اولویت بیشتر اهمیت میدهید؟ سوالات غلط یا سوالات پاسخ داده نشده ؟
معمولا سوال بی پاسخ بیشتر از سوال غلط برایم مهمتر است چون بنظر من سوال غلط همون سواله درستی است که در آزمون زدم و نمیدونم که غلط است . ولی سوالی که نزده ام سوالی است که آن را در کل بلد نبوده ام ولی خیلی از اوقات سوالات غلط را بلد هستیم ولی بی دقتی می کنیم.
8.ساعت مطالعه شما حدودا در روز چقدر است؟ لطفا ساعت مطالعه ی خود را در روز های شنبه تا چهارشنبه که مدرسه هستید و در روز های پنجشنبه جمعه ذکر کنید. معمولا روزهایی که امتحان ندارم حداکثر برای تیزهوشان 1 ساعت وقت میزارم ولی روزهایی که امتحان دارم نهایتا 3 ساعت وقت بزارم کافی است . روزهای پنجشنبه و جمعه کلاس و امتحان دارم و کنار آنها تست زنی برای تیزهوشان هم در کار است .
9.در کدام درس عملکرد بهتری دارید؟ درس نقطه قوت شما می باشد و کدام درس نقطه ضعف؟ علوم درسی است که در آن خوب هستم و نقطه قوت من به شمار می رود اما این سری میخواهم بگویم هوش کلامی ام خوب است. در هوش ریاضی و منطقی کمی مشکل دارم و باید بیشتر برایش زمان بگذارم
10.اگر بخواهید یک نکته موثر که باعث پیشرفت شما شده است را به دوستان خود بگویید چه خواهد بود؟ به نظرم مهم ترین و اصلی ترین موضوع و نکته مطالعه هر روزه است و اینکه
برنامه ریزی دقیق بسیار به من کمک کرد تا ساعات مطالعه و تمرکزم را افزایش دهم بنابراین استفاده از برنامه ریزی را پیشنهاد میکنم.
