گفت و گو بانیایش هلاکو قهرمان پاییز

یکبار در هفته اول آزمون مباحث را با تست می‌خوانم در هفته دوم سعی می‌کنم آزمون‌های مختلف به خصوص آزمون‌های مشابه پارسال و هدفگذاری را شرکت می‌کنم و با توجه به نتیجه آن اشکالات خودم را بررسی می‌کنم

گفت و گو بانیایش هلاکو قهرمان پاییز

نام و نام خانوادگی:نیایش هلاکو

پایه:دوازدهم تجربی

نام شهر و استان : مینودشت-گلستان

شغل و تحصیلات مادر:خانه دار-لیسانس

شغل و تحصیلات پدر:آزاد-دیپلم

میانگین تراز 6215

تعداد پاسخ صحیح 649

سال‌های حضور در کانون: دهم ،یازدهم و دوازدهم و بعد از یک وقفه 4 ساله،مجدد امسال در آزمون ها شرکت کردم.

مصاحبه‌گر : نسیم حیدری

 

  1. 1-در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟ حضوری_تا شرایط آزمون شبیه سازی شود و بتوانم کنترل استرس و مدیریت زمان داشته باشم و بتوانم در کمترین زمان ممکن سوالات آسان را شناسایی کرده و تمرین کنم.

  2. 2-برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می‌کنید؟ یکبار در هفته اول آزمون مباحث را با تست می خوانم  در هفته دوم سعی می کنم آزمون های مختلف به خصوص آزمون های مشابه پارسال و هدفگذاری را شرکت می کنم و با توجه به نتیجه آن اشکالات خودم را بررسی می کنم و نکات آزمون ها را در دفترچه ای یادداشت کرده تا روز قبل از آزمون مباحثی که در آن بیشتر اشکالاتم را مرور کنم.

  3. 3-دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می‌کند؟بله-باعث شد به نظم مطالعاتی برسم و ساعت مطالعه ام بیشتر شود.

  4. 4-روش مطالعه موفق شما در کدام درس است؟ توضیح دهید.زیست-با اینکه درصد بالایی ندارم اما برای من پیشرفت محسوب می شود ابتدا یکبار متن کتاب را می خوانم و قید ها و کلمات مهم را برای خودم هایلایت می کنم.بلافاصله پس از پایان مطالعه کتاب درسی به تست های زوج پاسخ می دهم تا نکات جا افتاده از متن برایم اشکار شود و چند روز بعد دوباره از همان مبحث 

  5. 5-با توجه به اهمیت امتحانات و معدل،چه برنامه‌ای برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟برای دروس تخصصی در حال حاضر فقط به صورت تستی مطالعه می کنم و بعد از عید سوالات تشریحی کار خواهم کرد.اما برای دروس عمومی سعی می کنم در حدود 2 ساعت در برنامه روزانه خود قرار می دهم.

  6. 6-مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می‌کنید؟ بله-مباحث آزمون را برای 7 تا 10 روز تقسیم می کنم و سعی می کنم تمام مطالب را نهایتا تا اوایل هفته دوم تمام کرده ،سپس در هفته دوم فقط آزمون جمع بندی از موسسات مختلف می زنم.

  7. 7-تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می‌دهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟ تحلیل را از روز آزمون شروع کرده و سعی می کنم نهایتا تا یکشنبه بعد از آزمون تحلیل را به اتمام برسانم.همه ی سوالات دست،غلط و نزده را دوباره بررسی می کنم تا به درستی روش خود مطمئن شوم و اگر راه حل آسانتر و کوتاه تر وجود دارد آن را یاد بگیرم.

  8. 8-اگر به بودجه‌بندی برنامه‌ی آزمون نرسید چگونه جبران می‌کنید؟ کیفیت را فدای کمیت نمی کنم تا هر جایی که رسیده باشم سعی می کنم 100% مسلط شوم، در آزمون شرکت می کنم و مطالب مطالعه شده را پاسخ می دهم و سعی می کنم عقب افتادگی را در آزمون بعد جبران کنم.

  9. 9-آیا در آزمون‌های هدفگذاری و مشابه پارسال شرکت می‌کنید؟ فایده آزمون‌های هدفگذاری برای شما چه بود؟ بله-برای آمادگی در آزمون اصلی و توجه به اینکه در کدام مباحث ایراد و اشکال دارم تا بتوانم قبل از آزمون اصلی آن را برطرف نمایم.البته در شناخت ایده های متفاوت نیز اثرگذار است.

 

Menu