آیدا احمدی قهرمان پیشرفت از زرند

برنامه‌ی پیشرفت خود برای افزایش تعداد پاسخ‌های درست بنویسید؟ در ابتدا برنامه ریزی انجام می‌دهم تا به بودجه‌بندی آزمون بعد تمام دروس را بخوانم و تست کار کنم و در جلسه آزمون هم سعی میکنم ابتدا سوالات آش

آیدا احمدی قهرمان پیشرفت از زرند


نام و نام خانوادگی: آیدا احمدی
پایه,: دوازدهم انسانی  
نام شهر و استان: زرند استان کرمان
شغل و تحصیلات مادر:لیسانس  - خانه دار
شغل و تحصیلات پدر: لیسانس  - دبیر
میانگین تراز: ۵۵۸۴
تعداد آزمون هایی که تا کنون داده اید ؟۱۴ تا آزمون
مصاحبه گر: خانم اسما ابوالحسنی

1.برنامه ی پیشرفت خود برای افزایش تعداد پاسخ های درست بنویسید؟ در ابتدا برنامه ریزی انجام می‌دهم تا به بودجه‌بندی آزمون بعد تمام دروس را بخوانم و تست کار کنم و در جلسه آزمون هم سعی میکنم ابتدا سوالات آشنا و ساده تر را پیدا کنم .

2.مهم ترین روش شما برای افزایش تعداد پاسخ صحیح سوالات، چه بوده است؟ مدیریت آزمون و پاسخ دادن به سوالاتی که مشابه آنها را حل کرده بودم.

3.از کدام ابزار کانون برای پیشرفت خود استفاده کرده اید؟(کتاب درسی، نمونه سوالات امتحانی، پلکان، کتاب کانون، دفتر برنامه ریزی ) یا روش خاص خودتان را بیان کنید؟ از کارنامه بازیابی کارنامه ی پنج نوع درس قلم چی استفاده میکنم که خیلی کمک کننده است از کارنامه بازیابی میتوانم در یک جا تمام سوالات مربوط به هر درس و مبحثی که در آزمون‌های قبل اشتباه زده ام یا درست زده ام و یا نزده ام را برای آزمون های بعد بررسی کنم .



4.هدف شما از شرکت در آزمون‌های کانون چیست؟مرور درس ها ،یادگیری و استراتژی های مدیریت زمان ،یادگیری اشتباهات و نقص های درسی ( با آزمون متوجه میشوم هر درسی را چقدر آموخته ام ).

5.مهم‌ترین چیزی که در این سال‌ ها از کانون و آزمون ‌ها یاد گرفته اید چیست؟برنامه ریزی دقیق و اصولی

6..در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟ حضوری برای مدیریت در آزمون و شبیه سازی با شرایط کنکور

7.با توجه به اهمیت امتحانات نهایی  و معدل، چه برنامه ریزی برای موفقیت در امتحانات نهایی دارید؟ قصد دارم تا عید طبق برنامه و ۲۲ اسفند تمام درس‌ها را بخوانم با پیشروی سریع و بعد عید کاملا تشریحی کار کنم .

8.مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می‌کنید؟ بله حتی گاهی وقت ها جلوتر از برنامه کانون هستم من بخاطر اینکه فارغ التحصیل هستم زمان کمتری را صرف آموزش میکنم و خیلی راحت تر با برنامه ریزی معمولی خودم را به بودجه بندی آزمون ها می‌رسانم.

 9.برنامه شما برای دوران طلایی نوروز  چیست؟ از کتاب های جمع بندی پایه و دوازدهم استفاده  میکنم و بر همین اساس بازیابی میکنم مباحثی که قوی‌تر هستم کمتر  مطالعه و تست و مباحثی که ضعیف هستم بیشتر تست و کتاب را کار کنم .

10. با توجه به دستاوردهای نیم سال اول ، چه تصمیماتی برای نیم سال دوم  گرفته‌اید؟ تا پایان اسفند ماه تمام درس های دوازدهم و پایه را و همچنین عمومی ها را جمع کنم و علاوه بر آن در نیم سال اول که زوج های  یازدهم داشتم را برای ترمیم دوباره کار کنم ‌

11.از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده می کنید؟ نمونه سوالات امتحانی سایت کتاب آبی و کتاب زرد و سه سطحی و کتاب تاک

 12.کدام درس‌ها نقاط قوت شما هستند ؟ و راهکار شما در این درس‌ها  چیست ؟درس اقتصاد و روان شناسی من به هردوی این درس‌ها علاقه ی زیادی دارم و آنها را مفهومی میخوانم تست زیادی کار میکنم و تحلیل تست‌ها را دقیق انجام می‌دهم.

13.دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می‌کند؟بله باعث می‌شود با نظم بیشتری پیش روم  و متوجه شوم آیا همه ی درس‌ها در برنامه ی مطالعاتی ام قرار گرفتند یا نه .
برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می‌کنید؟ابتدا اشتباهات آزمون قبل را بررسی میکنم اگه نکته مهمی داشت یادداشت میکنم و برای آزمون‌های بعد استفاده میکنم و معمولا سعی میکنم در هر دو هفته دروس پایه و دوازدهم را با هم پیش ببرم آزمون های مشابه پارسال و آزمون هدف گذاری هم می‌تواند بسیار موثر باشد .

14.تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می‌دهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟در طول هفته برای هر درس که تست میزنم سوالات آزمون را چه زده ها و چه نزده ها و هم اشتباهات را بررسی میکنم و در گتاب خود آموزی  یادداشت میکنم .

Menu