گفت و گو با محمد عرفان تاجدینی دانش آموز پرتلاش پایه یازدهم ریاضی

گفت و گو با محمد عرفان تاجدینی دانش آموز پرتلاش پایه یازدهم ریاضی کانون فرهنگی آموزشی قلم چی

گفت و گو با محمد عرفان تاجدینی دانش آموز پرتلاش پایه یازدهم ریاضی

نام و نام خانوادگی : محمد عرفان تاجدینی

مقطع و پایه : پایه یازدهم ریاضی 

نام شهر و استان : تهران - تهران

میانگین تراز : 5200

سال های حضور در کانون : 1 سال

شغل پدر : کارمند

شغل مادر : خانه دار


مصاحبه گر : علیرضا احمدی


1- برنامه ریزی کلی شما در سال تحصیلی جدید چگونه است و روی سوالات تشریحی بیشتر تمرکز دارید یا تستی؟

در سال یازدهم ریاضی، بیشتر روی تست‌ها تمرکز دارم چون هم به تسلط بیشتری در حل مسائل کمک می‌کنه و هم در کنکور به کارم میاد. اما برای دروس مثل زبان و تاریخ که نیاز به یادگیری مفهومی دارند، بیشتر به صورت تشریحی مطالعه می‌کنم تا اطلاعات به صورت عمیق در ذهنم بمونه.


2- همانطور که در جریان هستید با شروع سال تحصیلی جدید، دو دفترچه خواهیم داشت که شامل دروس تخصصی و عمومی هستند، با توجه به اهمیت دروس عمومی در امتحانات نهایی شما به چند درس عمومی در آزمون پاسخ خواهید داد؟

مطمئناً در آزمون‌های نهایی، به تمامی دروس عمومی پاسخ میدم چون تاثیر زیادی در معدل نهایی دارند. اما برای دروس تخصصی هم باید خیلی تلاش کنم چون موفقیت در رشته ریاضی در کنکور به این دروس بستگی داره.


3- میانگین ساعت مطالعه شما در روزهای مدرسه و آخر هفته به چه صورت هست؟

در روزهای مدرسه معمولاً ۳ تا ۴ ساعت مطالعه دارم که بیشترش به دروس تخصصی مثل ریاضی و فیزیک اختصاص داره. در آخر هفته‌ها وقتی زمان بیشتری دارم، حدود ۷ ساعت مطالعه می‌کنم تا دروس هفته رو مرور و تست‌های بیشتری بزنم.


4- در طول هفته به چه نسبتی ساعت مطالعه را بین دروس تخصصی و عمومی تقسیم می‌کنید؟

تقریباً ۷۰ درصد از زمان مطالعه‌ام به دروس تخصصی اختصاص داره و ۳۰ درصد باقی‌مانده رو به دروس عمومی می‌گذارم. در واقع دروس تخصصی بیشتر وقت می‌برن چون باید تسلط عمیقی پیدا کنم، اما دروس عمومی هم جایگاه خاص خود را دارند.


5- آیا آزمون‌ها را به صورت حضوری شرکت می‌کنید یا به صورت آنلاین؟ و اینکه فایده آزمون‌های حضوری از نظر شما چیست؟

من ترجیح می‌دهم که آزمون‌ها حضوری باشه. یکی از دلایلی که آزمون‌های حضوری رو دوست دارم اینه که شرایط آزمون واقعی‌تر و تحت فشار بیشتری می‌تونم عملکرد خودم رو بسنجم. همچنین ارتباط با معلم‌ها و گرفتن بازخورد در آزمون‌های حضوری خیلی برام مفیده.


6- چه نکاتی رو برای افزایش بازده مطالعاتی امتحان کردید که موثر بوده در روند مطالعه؟

برای افزایش بازده مطالعاتی، سعی می‌کنم هر روز به مدت ۵ دقیقه قبل از شروع مطالعه، ذهنم رو آماده کنم و اهدافم رو برای روز مشخص کنم. همینطور استفاده از منابع مختلف مثل ویدیوهای آموزشی آنلاین و حل تست‌های متنوع کمک زیادی کرده.


7- بعضی از دوستان گمان می‌کنند کمیت مطالعه اهمیت بیشتری نسبت به کیفیت دارد، نظر شما در این رابطه چیست؟

من به شدت با این نظر مخالفم. به نظرم کیفیت مطالعه خیلی مهم‌تر از کمیتشه. حتی اگر روزی یک ساعت مطالعه کنی، ولی با تمرکز کامل و روش درست باشه، خیلی موثرتر از اینه که چند ساعت مطالعه کنی ولی هیچ تاثیری نداشته باشه.


8- چه پیشنهادات درسی و مشاوره‌ای دیگری با توجه به تجربیاتتون، برای دوستانی که این مصاحبه را می‌خوانند دارید؟

برای دوستانی که این مصاحبه رو می‌خوانند، پیشنهاد می‌کنم همیشه از زمان خود به بهترین نحو استفاده کنند و به هیچ وجه مطالعه رو به شب امتحان نگذارند. همچنین اگر در موضوعی مشکل دارند، حتماً از معلم‌ها یا دوستان کمک بگیرند و هیچ وقت احساس نکنند که تنها هستند.

Menu