گفت و گو با قهرمان پیشرفت ، سحر ساعدی از کاشمر

در درس‌هایی که بعد از تحلیل آزمون متوجه نقاط ضعف شوم ، تمرین بیشتری داشتم و این موجب افزایش تعداد پاسخ‌های صحیح من شد .

گفت و گو با قهرمان پیشرفت ، سحر ساعدی از کاشمر

نام و نام خانوادگی : سحر ساعدی

پایه : دوازدهم انسانی

نام شهر و استان : کاشمر-خراسان رضوی

شغل و تحصیلات مادر : حسابدار ، دیپلم

شغل و تحصیلات پدر : آزاد ، دیپلم

میانگین تراز : 6020

تعداد افزایش پاسخ صحیح در آزمون : 2 بار

سال‌های حضور در کانون : 1 سال

تعداد آزمون‌ها : 10 آزمون


مصاحبه‌گر :  نرگس زارع پور


گفت و گو با قهرمان پیشرفت ، سحر ساعدی از کاشمر

 

چه عواملی باعث شد در این آزمون نسبت به آزمون قبلی پاسخ‌های صحیح بیشتری بدهید؟

مطالعه بیشتر و عدم پاسخ به سوال‌های شک دار ، باعث شد که تعداد پاسخ‌های صحیح من نسبت به آزمون قبل به بیشتر شود .


یکی از راهکارهای کانون برای افزایش درصد دروس، هدف‌گذاری روی دو درس یا برگزاری آزمون چند از ۱۰ در منزل است. شما تا کنون از چه روشی برای پیشرفت پاسخ صحیح سوالات استفاده کرده‌اید و چه تأثیری داشته است؟

هدف گذاری روی درس‌هایی مثل فلسفه ، منطق و ریاضی ( که معمولاً سخت‌تر از بقیه درس‌ها هستند و اگر تعداد بیشتری پاسخ صحیح داده شود ، تراز را بالا می‌برد ) تاثیر مثبتی روی تراز آزمون‌هایم در درس‌های تخصصی داشته است .


پس از تحلیل آزمون‌ها، چه تغییرات یا روش‌هایی را به کار بردید که باعث شد تعداد پاسخ‌های صحیح شما بیشتر شود؟

 در درس‌هایی که بعد از تحلیل آزمون متوجه نقاط ضعف شوم ، تمرین بیشتری داشتم و این موجب افزایش تعداد پاسخ های صحیح من شد .


از کدام ابزار کانون برای پیشرفت خود استفاده کرده اید ؟ 

 من از کتاب‌های آبی کانون ، برای پیشرفت خود استفاده کردم .


هدف شما از شرکت در آزمون‌های کانون چیست؟

هدف من از شرکت در آزمون‌های کانون ، آمادگی برای کنکور است .


در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟  

من در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنم . به نظرم آزمون‌های آنلاین باعث می‌شود زود از آزمون دادن خسته شوم و بسیاری از سوالات را رها کنم و باعث افت ترازم خواهد شد .


با توجه به اهمیت امتحانات و معدل،چه برنامه‌ای برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟

برنامه من پیش خوانی دروس حفظی است . که می‌توان بدون تدریس معلم هم جلو رفت و مرور مناسب راهی برای جلوگیری از فراموشی است .


مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می‌کنید؟ 

بله . مطابق برنامه راهبردی حرکت می‌کنم . سعی می‌کنم بیشتر درس‌هایی را مطالعه کنم که ضعف بیشتری دارم . چون مطالعه همه درس‌ها در دو هفته کمی سخت است .


از کدام کارنامه‌های جعبه ابزار کارنامه استفاده می‌کنید؟ از هریک چه استفاده‌ای می‌کنید؟

از کارنامه اصلی ، کارنامه زود هنگام و کارنامه مقایسه ای استفاده می‌کنم .

 از کارنامه زود هنگام برای اطلاع سریع‌تر از درصدهایم استفاده می‌کنم .

از کارنامه اصلی برای فهمیدن رتبه و تراز  استفاده می کنم .

و کارنامه مقایسه‌ای برای مقایسه پیشرفت‌های آزمون استفاده می‌کنم .


از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده می‌کنید؟ آیا منابع شما نیاز به تغییر و بازبینی (مهندسی مجدد منابع) دارد؟ چرا؟ 

منابع من کتاب‌های کانون هستند و نیازی به تغییر و بازبینی منابع نمی بینم .


دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می‌کند؟

دفتر برنامه‌ریزی دارم . تکمیل دفتر باعث می‌شود که متوجه میزان مطالعه خود در طول هفته بشوم و نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کنم .


تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می‌دهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟ 

همان روز آزمون تحلیل را انجام می‌دهم . بیشتر روی درس‌هایی که تراز کمتری از آن ها کسب می‌کنم ، تمرکز دارم .


با توجه به نتایج نیم‌سال اول، چه برنامه‌ای برای نیم‌سال دوم خواهید داشت؟ 

مرور درس‌های نیمسال اول را انجام خواهم داد و درس‌های نیم سال دوم را جمع بندی می کنم .


برای دوران نوروز چه برنامه‌ای دارید؟ از چه منابعی استفاده خواهید کرد؟

برای نوروز خواندن کتاب‌های کانون و جزوه ، تست زدن و مطالعه منابع کنکور فرهنگیان از جمله کتاب آقای قرائتی را در برنامه دارم .


در دوره امتحانات چگونه بین برنامه راهبردی آزمون‌ها و امتحانات تعادل ایجاد می‌کنید؟

درس هایی را که در آزمون و برنامه راهبردی مشترک است ، را مطالعه می کنم.


شرکت در این آزمون‌ها چه تاثیری بر وضعیت درسی شما در مدرسه داشته داشت؟

شرکت در آزمون ها ، باعث ارتقا وضعیت درسی من شده است .


اگر به بودجه‌بندی برنامه‌ی آزمون نرسید چگونه جبران می‌کنید؟

اگر به بودجه بندی نرسم ، با شرکت در آزمون هایی که در نیمه سال برای کل کتاب ها گذاشته می شود ، جبران می کنم .


Menu