گفتگو با محمد بهزادنژاد ، قهرمان پیوستگی یازدهم ریاضی

گفتگو با محمد بهزادنژاد ، قهرمان پیوستگی در مقطع یازدهم ریاضی

گفتگو با محمد بهزادنژاد ، قهرمان پیوستگی یازدهم ریاضی

نام و نام خانوادگی: محمد بهزاد نژاد

پایه: یازدهم ریاضی

نام شهر و شهرستان: تهران - تهران

معدل: 20

سال‌های حضور در کانون:3 سال

 

مصاحبه‌گر : مهدی مسلمانی

 

  1. 1) شما چگونه با کانون آشنا شدید؟ فرد خاصی توصیه کرد؟ آیا فردی در خانواده‌ی شما عضو کانون بوده یا هست؟ چه نتیجه‌ای کسب کردند؟

از طریق دوستانم با قلمچی آشنا شدم و برای آمادگی در امتحانات نهایی و کنکور تصمیم به ثبت نام گرفتم.



 

  1. 2) در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟

من تلاش می‌کنم در تمام آزمون‌ها به صورت حضوری شرکت کنم زیرا آزمون حضوری شباهت بیشتری به کنکور دارد و باعث بهبود عملکرد و مدیریت زمان آزمون می‌شود.


  1. 3) مطابق برنامه راهبردی حرکت می‌کنی؟ برنامه شما در پاسخ گویی به درس‌های پایه چگونه است؟

با توجه به کلاس های آموزشی ام مطالعه می کنم و در آزمون ها شرکت می کنم تا سطح یادگیری خودم در کلاس ها را بسنجم.


  1. 4) دفتر برنامه‌ریزی دارید؟ تکمیل دفترچه چه کمکی به شما می‌کند؟

بله؛ دفتر برنامه‌ریزی داردم. این دفترچه به من کمک می‌کند وضعیت مطالعاتی خود را ببینم و نقاط ضعفم را برطرف کنم و زمان مطالعه مناسبی برای همه دروس اختصاص دهم.


  1. 5) روش‌تان برای تحلیل آزمون‌ها چگونه بود؟ آیا همه‌ی سوالات را تحلیل می‌کنید یا فقط سوالات غلط یا بدون پاسخ را بررسی می‌کنید؟

به ترتیب، ابتدا سوالاتی که غلط جواب داده ام را تحلیل می‌کنم و در دفتر خودآموز می‌نویسم سپس سوالاتی که به دلیل کمبود زمان یا شک داشتن آنها را جواب نداده بودم را بررسی می‌کنم و اگر سوالی بود که نکته‌ی خاصی داشت، آن را نیز در دفتر خودآموز می‌نویسم.

 

  1. 6) کدام درس‌ها نقطه قوت شماست؟ روش مطالعه این درس‌ها چگونه است؟ در مدرسه یا آزمون‌ها چه نمره ای برای این درس‌ها کسب می‌کنید؟

درس فیزیک و شیمی نقطه قوت من است ، شیمی را اول به صورت روزنامه وار از روی متن کتاب میخونم و بعد شروع به زدن تست های کتاب آبی میکنم و برای فیزیک متن کتاب رو به صورت مفهومی درک می‌کنم و تست‌های آن را از کتاب آبی می‌زنم و برای قسمت محاسباتی این دو درس از علاوه بر کتاب آبی از کتاب پرتکرار نیز استفاده می‌کنم و نمرات من در فیزیک ۱۹ و شیمی ۲۰ بوده.


  1. 7) به طور میانگین و در بازه‌های مختلف چند ساعت مطالعه می‌کنید؟ 

به طور میانگین در هر روز حدود 3تا 4 ساعت مطالعه می‌کنم، ابتدا درس ها را می خوانم و مرور می کنم و  بعد از آن شروع به حل تمرین بیشتر و تست می کنم.


  1. 8) از کدام کتاب‌های کانون استفاده می‌کنید؟ چرا؟

بیشتر از کتاب آبی استفاده می کنم چرا که این کتاب سوالات استاندارد و مشابه کنکور دارد


Menu