گفت و گو با:آیسا تکش قهرمان پیوستگی پایه هشتم

برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می‌کنید؟ ابتدا من کتاب‌های درسی را مرور می‌کنم. بعد از مسلط شدن به کتاب‌های درسی، بخشی از روز را از کتاب‌های تستی به خصوص کتاب آبی کانون استفاده می‌کنم.

گفت و گو با:آیسا تکش قهرمان پیوستگی پایه هشتم

 

نام و نام خانوادگی: آیسا تکش 

پایه تحصیلی: هشتم

نام شهر و استان: تبریز - آذربایجان شرقی 

شغل و تحصیلات مادر: خانه دار - دیپلم ریاضی

شغل و تحصیلات پدر: کارگر شرکت گلسان بافت - دیپلم ریاضی  

میانگین تراز: ۷۱۷۶

سال های حضور در کانون: 3سال 

تعداد آزمون ها: ۶۶ آزمون

تعداد گزینه های صحیح: ۸۱۳

مصاحبه گر: مطهره موسوی

 

هدف شما از شرکت در آزمون های کانون چیست؟

علاوه بر پیشرفت درسی، موفقیت در آزمون تیزهوشان یا نمونه، سپس برای ورود به دانشگاه در رشته تحصیلی مورد علاقه‌ام، کانون را به عنوان کلید ورود به موفقیت و پیشرفت‌های تحصیل خود دیدم.

 

برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می‌کنید؟

ابتدا من کتاب‌های درسی را مرور می‌کنم. بعد از مسلط شدن به کتاب‌های درسی، بخشی از روز را از کتاب‌های تستی به خصوص کتاب آبی کانون استفاده می‌کنم.

 

با توجه به اهمیت امتحانات و معدل ، چه برنامه‌ای برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟

قبل از اینکه امتحانات ترم شروع شود، خودم با بودجه بندی، درس‌ها را از اول مرور می ‌کنم، تا در هنگام امتحانات با تسلط کامل و بدون استرس، امتحان‌ها را به خوبی بدهم و نمرات مورد پسند خود را دریافت کنم.

 

با توجه به عملکرد و نتایج نیمسال اول،  چه تغییرات مثبتی برای نیمسال دوم ایجاد خواهید کرد؟

من برای نیمسال دوم سعی می‌کنم، با مطالعه بیشتر، درصد و تراز خودم را در درس‌هایی که ضعیف هستم بالا ببرم. همچنین در مدرسه قبل از تدریس معلم، درس های نسبتا سخت مانند، علوم و ریاضی را پیش خوانی کنم.

 

مطابق برنامه راهبردی حرکت می‌کنید ؟ چگونه برنامه امتحانات مدرسه را با بودجه بندی آزمون‌های کانون تطابق می‌دهید و به صورت هماهنگ پیش می روید؟

بله،طبق برنامه راهبردی پیش می‌روم. هر هفته برنامه را نگاه می‌کنم و درس‌هایم را با آن تنظیم می‌کنم تا از بودجه بندی آزمون‌ها عقب نمانم.من اول برنامه امتحان‌های مدرسه را نگاه می‌کنم،بعد بودجه بندی آزمون کانون را کنار آن می‌گذارم. هرجایی که مشترک باشد همان را می‌خوانم، و اگر جایی فرق داشته باشد، برایش زمان جدا می‌گذارم. در نتیجه برای امتحان های مدرسه آماده می‌شوم و هم از برنامه کانون عقب نمی‌مانم.

 گفت و گو با:آیسا تکش قهرمان پیوستگی پایه هشتم

روش مطالعه موفق شما در کدام درس است؟ توضیح دهید.

مطالعات.من در روش حفظ کردن مطالعات، ابتدا درس را به خوبی روان خوانی می‌کنم، سپس زیر نکاتی که مهم هستند را خط می‌کشم و آن را برای خودم چندین بار تکرار می‌کنم. سپس به طوری که خودم متوجه منظور و مفهوم مطلب کتاب شوم، آن را حفظ می‌کنم و بعد از حفظ کردن، سوالات مهم را مرور می‌کنم یا درباره سوالات چند مثالی می‌زنم تا متوجه شوم که کاملا یاد گرفتم.

 

مهمترین دستاورد و دلیل موفقیت شما در نیمسال اول چه بوده است؟

با پشتکار و تلاش، توکل کردن بر خدا، حمایت خانواده و پشتیبانم توانستم در نیمسال اول پیشرفت کنم، همچنین با تست زدن کتاب‌های کانون مسیر صحیح خود را برای موفقیت یافتم ‌.


تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می‌دهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟

من معمولا تحلیل آزمون را بعد از ظهر همان روز انجام می‌دهم، تا در طول هفته بیشتر وقت خود را به درس‌هایی که ضعیف هستم بگذارم. در تحلیل سوالاتی که غلط زدم را با راه حل درست سوال حل می‌کنم و همچنین سوالاتی که نزده‌ام را بار دیگر خودم حل می‌کنم، اگر به نتیجه نرسیدم از پاسخنامه استفاده می‌کنم. سوالاتی که در آزمون شک داشتم؛ ولی درست زدم، دلیل آن را بررسی می‌کنم، تا برای دفعه بعد دچار تردید نشوم.

 

و به عنوان آخرین سوال، چگونه در آزمون های قلمچی پیشرفت کرده‌اید ، به این جایگاه رسیده‌اید و از چه زمانی ویژگی شاخص  با اراده بودن و پشتکار داشتن در شما متبلور شد؟توضیح دهید.

با سعی و کوشش.من از ششم دبستان با کانون آشنا شدم. اولین تراز من در آن هنگام ۵۴۰۰ شده بود، من با دیدن اطرافیان و دیگر دوستان که ترازشان همیشه ۷۰۰۰ بود با حسرت نگاه می‌کردم و آرزوی داشتن همچین ترازی را در سر داشتم، پس با پشتکار و ساعی بودن و توکل بر خدا توانستم به تدریج خودم را به این تراز برسانم و در نتیجه در درس و آزمون ها پیشرفت کنم.

Menu