گفتگو با طاها چهارلنگ قهرمان تابستان

گفتگو با دانش آموز طاها چهارلنگ قهرمان تابستان از شهر یاسوج

گفتگو با  طاها چهارلنگ قهرمان تابستان


نام و نام خانوادگی: طاها چهارلنگ

پایه: یازدهم تجربی

نام شهر و استان: یاسوج ـ کهگیلویه و بویراحمد

شغل و تحصیلات مادر: خانه دار ـ فوق لیسانس

شغل و تحصیلات پدر: مدیرکل دامپزشکی ـ دکتری

میانگین تراز: بین ۶۰۰۰ تا ۶۵۰۰

سال‌های حضور در کانون: ۳ سال (نهم و دهم و یازدهم)

چند آزمون شرکت کرده است: ۴۱ آزمون

 مصاحبه گر : فائزه خرمیان

 

  1. هدف شما از شرکت در آزمون‌های کانون چیست؟ تا بتوانم توانایی خودم را در مدیریت آزمون افزایش دهم و با تست های متنوع آشنا بشوم.

 

  1. مهم‌ترین چیزی که در این سال‌ ها از کانون و آزمون ‌ها یاد گرفته اید چیست؟ برای موفق شدن تلاش و استمرار داشته باشیم و تحلیل آزمون خیلی مهم و کاربردی است.

 

  1. در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟ حضوری، چون که حضوری شرکت کردن خیلی از مشکلاتی که در حین آزمون برامون به وجود می اید را بهتر میتوانیم با آن ها موجه شویم و راه حل برطرف کردن آن ها را پیدا کنیم و با شرایط آزمون هماهنگ شویم.

 

  1. با توجه به اهمیت امتحانات و معدل، چه برنامه ریزی برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟ این که از همان ابتدا بازه های از مطالعه ی روزم را اختصاص میدهم به دروس عمومی، و آن ها را در برنامه ام قرار میدهم.

 

  1. مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می‌کنید؟ بله من هماهنگ با برنامه ی راهبردی مطالعه دارم و در هفته ی دوم تست های بیشتر و مرور قرار میدهم، و در روز های پنجشنبه ی قبل آزمون هم آزمون مشابه با پارسال را کار میکنم.

 

  1.  برنامه شما برای شروع سال تحصیلی چیست؟ سعی کنم با ساعت مطالعه ی مناسب و انگیزه عالی مطالعه ی خود را داشته باشم.

 

  1.  با توجه به دستاوردهای تابستان، چه تصمیماتی برای نیم سال اول گرفته‌اید؟ دروسی که در آن ها ضعف دارم و کمتر تست زدم را خیلی بیشتر در برنامه ام قرار دهم، تا به نقاط قوتم تبدیل شوند.

 

  1. از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده می کنید؟ من کتاب های سه سطحی و آبی کانون استفاده میکنم.

 

  1. دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می‌کند؟ بله من دفتر برنامه ریزی دارم، باعث نظم و استمرار در درس خواندنم میشود.

 

  1. تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می‌دهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟ من همان روز جمعه ی آزمون تحلیل خود را انجام میدهم و تک به تک سوالاتی که اشتباه پاسخ دادم یا پاسخ ندادم را دوباره حل میکنم و بعد به سراغ دفترچه ی تشریحی میروم و همه ی سوالات را چک میکنم و بعد نکات مهم را در دفترچه یاداشت میکنم. 

 

  1. منابع و برنامه ای که برای آزمون تشریحی استفاده کردید به چه بود؟ من از نمونه سوالات نهایی سایت کانون استفاده میکنم و کتاب های کانون و مدرسه را مورد استفاده قرار میدهم.
Menu