نام و نام خانوادگی: کوثر پورتقوی
پایه: نهم
نام شهر و استان: گیلان، رشت
شغل و تحصیلات مادر: کارشناسی ارشد، کارمند
شغل و تحصیلات پدر: کارشناسی ارشد، مهندس
معدل: 20
میانگین تراز: 6930
سالهای حضور در کانون: 3
چند آزمون شرکت کرده است: 6
مصاحبه گر: ساناز نوروزی
باچه انگیزه و هدفی در آزمون های کانون ثبت نام کردید؟ مشوق شما چه کسی بود ؟
آمادگی برای آزمون های مهم تر و سازگار شدن با محیط آزمون از هدف های من است و به همین دلیل ثبت نام کرده ام. پدر مادرم نیز مشوقم بودند.
مهمترین دستاورد و دلیل موفقیت شما در مهرماه چه بود؟
دلیل موفقیت من برنامه ریزی مناسب، تحلیل آزمون، استفاده از آزمون های مشابه پارسال و تمرکز بر روی نقاط ضعف است.
شما کارنامه آزمون را چه زمانی دریافت می کنید؟ حضوری یا صفحه شخصی؟آیا از جلسات تحلیل کارنامه پشتیبان استفاده می کنید؟
در ساعت 2 عصر از صفحه شخصی کارنامه خود را دریافت می کنم و در جلسات تحلیل کارنامه پشتیبان نیز شرکت می کنم. در جلسات مشاوره از کارنامه حضوری نیز بهره مند می شوم.
با توجه به اهمیت امتحانات و معدل، چه برنامه ریزی برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟آیا از آزمون های تشریحی کانون استفاده می کنید؟
با برنامه ی راهبردی پیش می روم و بین برنامه ی راهبردی و برنامه ی امتحانات مدرسه تعادل برقرار می کنم تا در هر دو موفقیت کسب کنم.
از کدام کارنامه های جعبه ابزارکارنامه استفاده می کنید؟ از هریک چه استفادهای می کنید؟
از کارنامه ی پروژه ای برای مقایسه ی تراز ها و میزان پیشرفت، از کارنامه ی سوال محور برای دریافت میزان دام ها و از کارنامه ی 5نوع درس برای دریافت نقاط قوت و ضعف استفاده می کنم.
شرکت در آزمونها بصورت حضوری و یا آنلاین کدام روش موثرتر و مفیدتر است؟چرا؟
حضوری، به دلیل آشنایی بیشتر با محیط آزمون و شرایط آزمون و قرار گرفتن در فضا و زمان مشخص.
دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما میکند؟
بله، با استفاده از آن بر برنامه ریزی خود تسلط پیدا می کنم و آمادگی بیشتر خود را در آزمون قبلی می آزمایم.
بعد از هر آزمون برای تحلیل آن آزمون و رفع اشکالات خودتان چه برنامه ای دارید؟
در همان روز و در هفته ی بعد از آزمون آن را تحلیل می کنم و بعد از مرور دوباره هر درس مجددا سوال های مربوط را پاسخ و اشکالات خود را رفع می کنم .
نقش خانواده در پیشرفت خودتان را در یک جمله تعریف کنید؟
حمایت همه جانبه ای از من داشتند و دارند.
