گفت و گو با نیایش حسین خانی قبولی فرهنگیان، دوازدهم انسانی

پیوستگی در آزمون‌ها چگونه توانست باعث پیشرفت شما شود؟ باعث تنظیم وقت و انجام برنامه‌ریزی‌های لازم شد. برنامه راهبردی کانون نیز به من در بودجه‌بندی و مطالعه سریع دروس کمک کرد.

گفت و گو با نیایش حسین خانی قبولی فرهنگیان، دوازدهم انسانی

نام و نام خانوادگی: نیایش حسین خانی

رشته و دانشگاه قبولی: آموزش ابتدایی، شهید باهنر همدان

نام شهر و استان: ملایر، همدان

میانگین تراز : 5832

از چه سالی عضو کانون بوده و چند آزمون شرکت کرده است: 2 سال، 19 آزمون

شغل و تحصیلات مادر: خانه دار، دیپلم

شغل و تحصیلات پدر: بازنشسته نیروی انتظامی ناجا، دیپلم

درصد های کنکور 1404 : 

ریاضی :30‌% / علوم و فنون ادبی: 38%/ عربی: 66%  /روانشناسی: 80%   /تاریخ و جغرافیا :61%  /علوم اجتماعی :55%  /اقتصاد: 22%  /هوش و استعداد :53%  /تعلیم و تربیت: 30 % 

تراز کنکور: 9041

تراز سوابق تحصیلی: 10789


مصاحبه گر: سمیرا منصوری

 

از چه زمانی و چگونه به رشته معلمی، دبیری و دانشگاه فرهنگیان علاقه‌مند شدید؟ چه عواملی سبب ایجاد این علاقه شد؟

تقریباً دو ماه مانده به کنکور، در اردیبهشت ماه تصمیم گرفتم در آزمون دانشگاه فرهنگیان شرکت کنم؛ اما به طور کلی از کودکی به حوزه تدریس و مدیریت آموزشی علاقه‌مند بودم.

 

در خانواده و اطرافیان شما چه کسانی دبیر بودند؟

در خانواده و اطرافیانم کسی به عنوان دبیر فعالیت نمی‌کند و من اولین نفر خواهم بود که وارد رشته دبیری می‌شوم.

 

کدام معلم‌هایتان در این علاقه تأثیرگذار بودند؟

تقریباً همه دبیران گرامی مشوق و الهام‌بخش ما بودند و ذوق و علاقه به این رشته را در دل ما ایجاد کردند؛ به‌ویژه دبیر محترم عربی، خانم صارمی عزیز و دبیر محترم تاریخ، خانم حیدری عزیز و دبیر محترم علوم و فنون، خانم سامانلو عزیز.

 

فکر می‌کنید اگر معلم شوید، شبیه کدام معلم خود خواهید شد؟ چرا؟

با احترام و افتخار حدس می‌زنم شبیه به دبیر تاریخ، خانم حیدری عزیز، دبیر عربی، خانم صارمی عزیز، و دبیر دین و زندگی، خانم قدسی عزیز خواهم شد. آنها بسیار پرانرژی بودند و اشتیاق و ذوق خاصی به حضور در کلاس داشتند. روشی که در تدریس به کار می‌بردند بسیار جذاب و پربار بود.

همه دبیران محترم دبیرستان عشقی‌فرد بسیار حرفه‌ای و با اخلاق بودند و از هر نظر، تک تک آنها الگوی کار ما دانشجو معلمان خواهند بود.

 

توجه شما بیشتر به کدام منابع فرهنگیان بود؟

بیشتر وقت خود را صرف مطالعه منابع کنکور انسانی می‌کردم و به دلیل فرصت محدود، وقت خاصی برای منابع فرهنگیان اختصاص ندادم.

 

از چه زمانی مطالعه برای فرهنگیان را شروع کردید؟

از اردیبهشت ماه به طور جدی مطالعه برای آزمون دانشگاه فرهنگیان را شروع کردم و تمرکز اصلی‌ام روی منابع مرتبط با این آزمون بود.

 

برای بخش استعداد تحلیلی چه کار ویژه‌ای انجام دادید؟

کار خاصی از قبل انجام ندادم. بحث هوش و استعداد کاملاً غیرقابل پیش‌بینی بود و در سر جلسه آزمون سعی کردم به بهترین نحو به سؤالات پاسخ دهم.

 

آیا در آزمون‌های کانون، در بخش فرهنگیان شرکت می‌کردید؟

خیر، در آزمون‌های کانون در بخش فرهنگیان شرکت نکردم، اما از برنامه‌ها و منابع کانون برای مطالعه و برنامه‌ریزی استفاده کردم که بسیار به من کمک کرد.

 

پیوستگی در آزمون‌ها چگونه توانست باعث پیشرفت شما شود؟

باعث تنظیم وقت و انجام برنامه‌ریزی‌های لازم شد.

برنامه راهبردی کانون نیز به من در بودجه‌بندی و مطالعه سریع دروس کمک کرد.

 

بهترین درس شما در کنکور کدام بود؟ روش‌های مطالعه خود را در این درس به صورت آیتمی بنویسید:

روانشناسی و عربی

 مطالعه دقیق و با جزئیات متن کتاب

مرور سریع و مکرر

انجام تست آموزشی و درس‌به‌درس پس از مطالعه هر درس، با فاصله زمانی مناسب

Menu