مصاحبه و گفت گو با امیر علی محمدی دهم تجربی دانش آموز تراز برتر

نام و نام خانوادگی:امیر علی محمدی پایه:دهم نام شهر و استان:دهلران -ایلام شغل و تحصیلات مادر:خانه دار-لیسانس شغل و تحصیلات پدر:مهندس-لیسانس میانگین تراز:6000 سال‌های حضور در کانون:3آزمون

مصاحبه و گفت گو با امیر علی محمدی  دهم تجربی دانش آموز تراز برتر

نام و نام خانوادگی:امیر علی محمدی

پایه:دهم تجربی

نام شهر و استان:دهلران-ایلام

شغل و تحصیلات مادر:خانه دار-لیسانس

شغل و تحصیلات پدر:مهندس-لیسانس

میانگین تراز:6000

سال‌های حضور در کانون:امسال

چند آزمون شرکت کرده است:3 آزمون شرکت کردم

 



مصاحبه گر:خانم طوبی رضائی

 

  1. 1-هدف شما از شرکت در آزمون‌های کانون چیست؟محک زدن اطلاعات خودم و کسب مهارت در تست زنی در آزمونها.



  1. 2-مهم‌ترین چیزی که در این سال‌ ها از کانون و آزمون ‌ها یاد گرفته اید چیست؟من با وجود اینکه تازه ثبت نام کردم و چند آزمون شرکت کردم ولی خیلی در روند درس خوندنم و تست زنی و آشنایی با محیط آزمون و تشابه به آزمون های المپیاد و کنکور تاثیر داشته است.

 

 

  1. 3-در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟ حضوری،به دلیل تشابه با محیط آزمون کنکور سراسری.

 

 

  1. 4-با توجه به اهمیت امتحانات و معدل، چه برنامه ریزی برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟سعی می کنم ساعات مطالعه مفید رو بالا ببرم.

 

 

  1. 5-مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می‌کنید؟ بله البته اول درس های اختصتصیمو می خونم بعد درس های مدرسه رو میخونم یعنی اول طبق برنامه راهبردی کانون پیش میرم بعد برنامه مدرسه.

 

  1. 6- برنامه شما برای شروع سال تحصیلی چیست؟ درس هایم را نمیزارم انباشته بشه و طبق برنامه برنامه راهبردی کانون با مدرسه پیش میروم.

 

  1. 7- با توجه به دستاوردهای تابستان، چه تصمیماتی برای نیم سال اول گرفته‌اید؟ در نیم سال اول درس هایم را خیلی عالی میخوانم و سعی میکنم برای نیم سال بعد پیش خوانی داشته باشم.

 

 

  1. 8-از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده می کنید؟ از خدمات کانون مانند پیشرفت کارت استفاده می کنم و کتاب های کانون مانند سه سطحی و کتاب های پر تکرار استفاده میکنم.

 

  1. 9-دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می‌کند؟دفتر برنامه دارم و از روی دفتر برنامه ریزی که پر کردم پیش می روم چون خیلی به پیش برد اهدافم کمک میکند.

 

  1. 10-تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می‌دهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟ در همان روز آزمون و با مطالعه پاسخ نامه و تحلیل تک تک سوالات و پاسخ ها تحلیل میکنم.

 

  1. 11-منابع و برنامه ای که برای آزمون تشریحی استفاده کردید به چه بود؟ من در آزمون های تشریحی فعلا شرکت نکرده ام چون دهمی هستم و فعلا آزمون تشریحی نهائی ندارم.

 

 

 

Menu