18تیر انجام می‌شود:اهدا کتاب به کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل

رمضانعلی محسنی از اهدای کتاب به 67 کتابخانه عمومی استان اردبیل توسط بنیاد قلم‌چی در روز چهار‌شنبه 18 تیر 1404 خبر داد.

18تیر انجام می‌شود:اهدا کتاب به کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل

رمضانعلی محسنی از اهدای کتاب به ۶۷ کتابخانه‌ عمومی استان اردبیل توسط بنیاد قلم‌چی در روز چهار‌شنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴ خبر داد.



مسئول پروژه‌های ساخت و تجهیز کتابخانه‌ها با اعلام این خبر گفت: با هدف بهره‌مندی دانش‌آموزان از منابع آموزشی در نزدیک‌ترین کتابخانه‌های محل سکونتشان، روز چهارشنبه این هفته، تعداد ۹۷۷۶ جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی اردبیل اهدا می‌شود.

محسنی افزود: کتاب‌های اهدایی شامل ۳۶۶۱ جلد کتاب از منابع آموزشی قلم‌چی برای دانش‌آموزان مقاطع مختلف تحصیلی و ۶۱۱۵ جلد کتاب‌ گروه‌های آموزشی و کودک از پنج انتشارات (دبستانک، مبتکران، نردبان، پرستو و قدیانی) است.

دانش‌آموزان می‌توانند پس از اجرای پروژه، با مراجعه به کتابخانه شهر یا روستای خودشان در این استان، کتاب‌های مورد نظرشان را دریافت کنند.

منبع :

Menu