متین قنبرزاده : روش دوره و مرور من به شکل بازیابی بود

مصاحبه با متین قنبرزاده پشتیبان ویژه کانون در مورد دوران جمع بندی - روش دوره و مرور من به شکل بازیابی بود. بدین شکل که به صورت یک روزدرمیان از خودم کنکورهای سالهای گذشته و آزمون جامع‌های کانون را آزمو

متین قنبرزاده :  روش دوره و مرور من به شکل بازیابی بود

سلام ؛

من متین قنبرزاده هستم، 

رتبه 408 منطقه 1 کنکور ریاضی سال 1400 

و دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه تهران



دوره جمع‌بندی برای من تاثیر زیادی داشت و میانگین درصد من در آزمون‌ها را افزایش داد. من کتاب‌های دوازدهم را تا پایان فروردین تمام کردم و از اوایل اردیبهشت ماه دوره و مرور و جمع‌بندی را آغاز کردم.


روش بازیابی

روش دوره و مرور من به شکل بازیابی بود. بدین شکل که به صورت یک روزدرمیان از خودم کنکورهای سالهای گذشته و آزمون جامع‌های کانون را آزمون می‌گرفتم. سعی می‌کردم خود را در شرایط آزمون قرار دهم تا عادت کنم و سر جلسه کنکور به مشکل برنخورم. مهم‌تر از آزمون دادن تحلیل آزمون بود که بعد از آزمون در همان روز به صورت کامل و دقیق انجام می‌دادم و تک تک سوالاتی که غلط زده بودم یا حل نکرده بودم را بررسی می‌کردم و نکات مهم و آموزشی و همچنین اشکالاتم را در دفترچه‌ای یادداشت می‌کردم. قبل از آزمون جامع بعدی و حتی کنکور این دفترچه را مطالعه می‌کردم. 


پیدا کردن نقاط ضعف و برطرف کردن آن ها

بعد آزمون و تحلیل آن متوجه نقاط ضعفم در مباحث میشدم. آزمون یک روش بهینه برای فهمیدن نقاط ضعفم بود چون بجای خواندن و دوره کردن درسنامه‌های فراوان که زمان زیادی می‌گرفت می‌توانستم در عرض 4 ساعت آزمون و بعد تحلیل آن از نقاط ضعفم آگاه شوم.

بعد از فهمیدن نقاط ضعف نوبت به رفع کردن آن‌ها می‌رسد، من یک روز درمیان آزمون می‌زدم، روزهایی که آزمون نمی‌زدم برای رفع اشکال بود. رفع اشکالم به این شکل بود که از مبحثی که مشکل داشتم از کتاب کارم تست می‌زدم یا اگر مجبور می‌شدم و لازم بود درسنامه هارا دوره می‌کردم.

با استفاده از این روش دوره کردن، هم برای کنکور آماده شدم و هم برای امتحانات نهایی و باعث شد تا دید بهتری نسبت به خودم سر آزمون پیدا کنم و در مدیریت زمان و کنترل استرس و هیجاناتم بهتر شوم.


هفته آخر...

این برنامه را به صورت سبک تر برای هفته آخر منتهی به کنکور نیز انجام دادم. سعی می‌کردم از انرژی منفی و افرادی که موج منفی داشتند و باعث منتقل شدن استرسشان به من می‌شدند فاصله بگیرم. در هفته آخر دو آزمون زدم و تحلیل و رفع اشکال‌های نهایی را انجام دادم. دو روز آخر هیچ درسنامه و جزوه‌ای نخواندم، هیچ تستی حل نکردم و تنها دفترچه‌ای که برای تحلیل آزمون استفاده می‌کردم را مطالعه کردم.



ارتباط با ما

برای رزرو پشتیبان ویژه و آشنایی با خدمات مشاوره و برنامه ریزی، لینک صفحه پشتیبان ویژه را دنبال کنید . (کلیک کنید)

همچنین میتوانید با شماره ۰۲۱۸۴۵۱ داخلی ۳۱۲5 تماس بگیرید .

Menu