نام و نام خانوادگی:سعید مینا
مقطع تحصیلی:دوازدهم انسانی
نام شهر،استان:شیروان،خراسان شمالی
میانگین تراز :7091
سال های حضور در کانون:از ششم تا دوازدهم(7 سال)
تعداد آزمون:158
تحصیلات و شغل مادر :لیسانس،خانه دار
تحصیلات و شغل پدر:فوق دیپلم ،فرهنگی
مصاحبه کننده: معصومه حاجیزاده
- شما چگونه با کانون آشنا شدید؟ فرد خاصی توصیه کرد؟ آیا فردی در خانواده شما عضو کانون بوده یا هست؟ چه نتیجه ای کسب کردند؟
از کلاس ششم برای آمادگی جهت شرکت در آزمون ورودی مدارس نمونه و تیزهوشان، در آزمون های کانون نامنویسی کردم و امسال هفتمین سالی است که به طور پیوسته در این آزمونها شرکت میکنم. آشنایی من با کانون به واسطه فضای رقابتی موجود در آزمونها و همچنین تبلیغات گسترده در سطح شهر بود.
- پشتیبان تحصیلی شما در منزل چه کسی است؟ پدر و مادر یا خواهر و برادر؟ چه کمکی به شما میکنند؟
پدر و مادرم هستند. آنها شرایط درس خواندن را در منزل برایم مهیا میکنند همچنین از لحاظ مادی و معنوی نیز به من کمک میکنند.
- آیا در آزمون هدفگذاری و مشابه پارسال هم شرکت می کنید؟ دلیل آن چیست؟
بله در هر دو شرکت میکنم. شرکت در این آزمونها باعث میشود که بدانم نقطه قوت و ضعف من کدام درسها میباشد و برای کدام درسها باید بیشتر وقت بگذارم. علاوه بر این من در آزمونهای تابستان نیز به طور برنامهای شرکت کردهام.
- از کدام یک از کارنامههای جعبه ابزار کارنامه استفاده میکنید؟ دلیل استفاده از هر کارنامه را ذکر کنید.
من از کارنامه اصلی و کارنامه 5 نوع درس در جعبه ابزار کارنامه استفاده میکنم. از کارنامه اصلی برای بررسی آزمون و رفع اشکال و از کارنامه 5 نوع درس برای شناسایی نقاط قوت وضعفم استفاده میکنم . از اینرو برای مطالعه جهت آزمون بعدی هدفگذاری و برنامه ریزی میکنم.
- مطابق برنامهی راهبردی درس می خوانید؟ چگونه برنامهریزی میکنید؟
بله کاملا مطابق برنامه راهبردی درس میخوانم سعی میکنم همیشه تمامی مطالب را در هفته اول به پایان برسانم و هفته دوم بیشتر به تست زماندار و رفع اشکال میپردازم.
- کدام درسها نقطه قوت شماست؟ روش مطالعه این درسها چگونه است؟ در مدرسه یا آزمون ها چه نمره ای برای این درسها کسب میکنید؟
درس ریاضی نقطه قوت من است من قبلاٌ به درس ریاضی علاقه نداشتم ولی معلم متوسطه اولم به طور کلی دید من را نسبت به این درس عوض کرد و الان به یکی از دروس مورد علاقه من تبدیل شده است. من در اکثر آزمون ها این درس را 9 یا 10 از 10 میزنم .روش مطالعهام به این صورت است که ابتدا درسنامهی کتاب کمک درسی را به طور دقیق میخوانم و بعد انواع تیپ تستی کار میکنم و بعضی نکات را از درون تست استخراج میکنم به طوری که سر جلسه آزمون، اکثر سوالات برایم آشنا است .نمره مدرسه من در این درس همیشه 20 میشود.
- در طول این سال ها درسی بوده که ضعیف باشید اما با تغییر روش، آن را به نقطه قوت تبدیل کرده باشید؟ کدام درس؟ چه کاری کردید؟
بله؛ در درس عربی و فنون کمی ضعف داشتم، سعی کردم که هر روز این دو درس را در برنامه روزانهام داشته باشم و تست بسیار کار کنم.
- روزی چند ساعت درس میخوانید؟ چند درصد زمان خودتان را به تست زدن اختصاص میدهید؟
در طول سال تمرکز زیادی به تشریحی خواندن نداشتم ولی از نوبت اول به بعد مطابق برنامه راهبردی برای این روش هم زمان گذاشتم. به طور متوسط 12ساعت مطالعه میکنم که 40 درصد از زمان مطالعهام را تشریحی و 60 درصد را تستی کار می کنم
- کدام یک از کتاب های کانون را استفاده میکنید؟ این کتاب ها چه ویژگیهایی دارند؟
من از اکثر کتاب های کانون به خصوص کتابهای آبی و سه سطحی استفاده می کنم؛کتابهای آبی را به خاطر اینکه مطالب را تقسیم بندی کرده و همچنین در پایان درس آزمون ویژه دانش آموزان دارد و کتاب های سه سطحی را به خاطر اینکه میزان آمار مراجعه و درصد پاسخ گویی داوطلبان را نوشته و به طوریکه هر فرد میتواند با توجه به میزان توانایی خود به سوالات پاسخ دهد، استفاده میکنم. از کتابهای برنامهای نیز نوروز و جمع بندی را دارم و از آنها استفاده کردم.
- در کارنامه ابتدا به سراغ دیدن نمره کدام درسها میروید؟ ایرادات هر درس را چگونه برطرف میکنید؟
اول به سراغ درس فلسفه میروم و بعد به سراغ غلطها و نزده هایم، ایراداتم را از طریق تحلیل های ویدئویی کانون برطرف میکنم
- آیا برای درس خواندن با دوستان صمیمی خود در ارتباط هستید؟ در مورد چه چیزی با هم گفت و گو می کنید؟ وضعیت درسی دوستان شما چگونه است؟
بله من بعد از آزمون با بعضی از دوستانم درباره سوالات آزمون گفتوگو میکنم ،اکثر دوستانم که در آزمونهای کانون شرکت میکنند تراز مطلوبی دارند.