پزشکان توصیه می کنند تا افراد برای تقویت حافظه ی خود در کنار داشتن رژیم غذایی سالم و نیز انجام تمرین های ذهنی برای فعال نگه داشتن مغز می توانند مویز مصرف نمایند.
مصرف مويز سبب افزايش و تقويت حافظه مي شود، همينطور مويز مي تواند به عنوان يک جايگزين عالي به جاي قند و شکر در کنار چاي استفاده شود.
گفتني است افرادي که در معرض ريسک ابتلا به بيماري آلزايمر يا همان زوال مغز قرار دارند مي توانند با خوردن متعادل مويز تا حد زيادي جلوي رشد و گسترش بيماري را بگيرند.
بررسي ها نشان مي دهد از ديگر خواص مويز خاصيت ضد سرطاني، و تقويت معده و اعصاب و جلوگيري از رسوب در رگ هاي خوني افراد است.
پزشکان توصيه مي کنند تا والدين به کودکان خود به عنوان تنقلات در هنگامي که در مدرسه هستند مقداري مويز دهند تا سبب افزايش توانايي بدني و قدرت حافظه در آنها و ايجاد روحيه ي شاد در آنها شود.
البته مصرف بيش از حد مويز به علت کالري بالايي که مويز دارد ممکن است سبب اضافه وزن و چاقي در افراد است شود براي همين در خوردن مويز بايد جنبه اعتدال رعايت گردد.