بنیاد قلم چی در آستانه سال 96 برای نخستین بار، به خریداری و تجهیز خوابگاهی دخترانه برای دانشگاه صنعتی امیرکبیر اقدام کرد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد علمی آموزشی قلم چی(وقف عام)، ریحان ناجی مقدم عضو هیات نظارت بر پروژه های عمرانی با اشاره به مراحل این پروژه تا بهره برداری اظهار داشت: طی توافقنامهای میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بنیاد قلمچی در شهریور 95، ساختمانی به نام "خوابگاه دخترانه قلم چی دانشگاه صنعتی امیرکبیر" خریداری و تجهیز شد.

وی گفت: با همت و همکاری تیم عمرانی دانشگاه امیرکبیر و بنیاد قلم چی، بهره برداری لازم از این خوابگاه برای استقرار و اسکان دانشجویان دختر، حدود 6 ماه به طول انجامید.
به گفته ناجی مقدم، این خوابگاه در 5 طبقه شامل 14 واحد با امکانات VIP، به مساحت حدود 1000 مترمربع زیربنا، در زمینی به مساحت حدود 350 مترمربع و با ظرفیت اسکان 150 دانشجو در فاصله ۱۰۰ متری درب شمالی دانشگاه امیرکبیر واقع در خیابان رشت قرار دارد.
بر اساس این گزارش، در آیین افتتاح این خوابگاه، معاون وزیر علوم، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رئیس جامعه خیرین مدرسهساز کشور، واقف و متولی بنیاد علمی آموزشی قلمچی(وقف عام)، جمعی از استادان و چهرههای برجسته دانشگاهی، معلمان و مشاوران آموزشی و تنی چند از روسای مجامع خیرین استانها، گوهر خیراندیش هنرمند سینمای ایران و جمعی از دانشجویان این دانشگاه، حضور داشتند؛ همچنین بریدن روبان افتتاح این خوابگاه توسط دو دانشجوی دختر دانشگاه امیرکبیر انجام شد.
این گزارش می افزاید: دانشگاه صنعتی امیرکبیر، برای سه سال پیاپی در نظام رتبهبندی دانشگاه لایدن (سالهای ۲۰۱۲، ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴) به عنوان برترین دانشگاه ایران معرفی شد.
لازم به یادآوری است، خوابگاه دخترانه قلم چی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، پنجم اسفند سال گذشته هم زمان با روز مهندسی به طور رسمی افتتاح شد و به بهره برداری رسید.
