مصاحبه با دانش آموز پرتلاش رایبد صبور پایه‌ی چهارم

مصاحبه با دانش آموز پرتلاش رایبد صبور ، دانش آموز پایه‌ی چهارم دبستان

مصاحبه با دانش آموز پرتلاش رایبد صبور پایه‌ی چهارم

نام و نام خانوادگی : رایبد صبور 

پایه : چهارم

نام شهر و استان : تهران

میانگین تراز : 4900

سال های حضور در کانون : 1 سال

تعداد آزمون ها : 2 آزمون 

شغل و تحصیلات مادر : لیسانس ، کارمند

شغل و تحصیلات پدر : لیسانس ، کارمند

 

مصاحبه گر : مبینا پوروثوقی

 مصاحبه با دانش آموز پرتلاش رایبد صبور پایه‌ی چهارم

1) در آزمون های حضوری شرکت میکنید یا آنلاین ؟ چرا ؟

حضوری ، برای اینکه در محیط قرار بگیرم و تمرکز خودم رو بیشتر کنم .

 

2) میانگین ساعت مطالعه ی شما در تابستان چند ساعت است ؟

 بین 3 تا 4 ساعت .

 

3) شما در تابستان چند درس نگاه به آینده ( درس های سال بعد ) را میخوانید و امتحان میدهید ؟

هر سه درس فارسی ، علوم و ریاضی را میخوانم و امتحان میدهم . 

 

4) آیا شما در آزمون هدف گذاری و مشابه پارسال حضور داشتید ؟ این آزمون ها چه نتایج مثبتی برای شما به همراه داشت؟

بله . بسیار خوب بود و در آزمون اصلی به من کمک کرده است و باعث پیشرفت در آزمونم شدند . 

 

5) چه تغییر مثبتی در تابستان امسال نسبت به تابستان پارسال میخواهید و در خود ایجاد کرده اید؟

برای تابستان امسال میخواهم بیشتر عادت به برنامه ریزی و با برنامه ریزی درس خواندن رو در خودم تقویت کنم و زمان تفریح و درس خواندنم را متناسب کنم .

 

6) منابع مطالعاتی شما برای تابستان چیست ؟

دوره ی دروس پایه ی سوم و پیش خوانی دروس پایه ی چهارم از کتاب های قلمچی و گاج و خیلی سبز و مدرسه مجازی جهش .

 

7) آیا کارنامه ی آزمون را همان روز ( جمعه ) دریافت میکنید ؟ در کارنامه کدام قسمت برای شما اهمیت بیشتری دارد ؟

بله همان روز دریافت میکنم و بررسی میکنم ، کارنامه ی اصلی و کارنامه ی موضوعی برام اهمیت بیشتری دارند .

 

8) با توجه به کارنامه ی دستاورد ها ، درکدام قسمت ها چالش داشتید ؟ چه تصمیماتی برای تبدیل این چالش ها به دستاورد در سال آینده دارید ؟

افزایش توجه به برنامه ریزی هایم ، مطالعه ی منظم تر ، و ارتقای سطح علمی خودم در درس علوم و فارسی . و اینکه تمرکز خودم رو حین آزمون دادن افزایش بدم .

 

9) با توجه به کارنامه ی دستاورد ها ، بهترین درس شما در نیم سال اول و نیم سال دوم کدام است ؟ روش مطالعه ی این دروس چگونه بودند ؟

ریاضی از طریق پیشخوانی های خودم در تابستان .

 

10) تحلیل آزمون خودتون رو چطور انجام میدهید ؟

بعد از هر آزمون کلاس های تحلیل آزمون رو شرکت میکنم و سوال های اشتباه خودم رو با پشتیبانم دوباره حل میکنم و در خانه سوال هارو از اول حل میکنم و کتاب خود آموز خودم رو پر میکنم و نکته هایی که یاد گرفتم و اشتباهاتم رو یاداشت میکنم و دوباره مرور میکنم .

 

11) در تابستان تمرکز شما روی قسمت نگاه به آینده خواهد بود یا نگاه به گذشته ؟ چرا ؟

تمرکزم روی نگاه به اینده خواهد بود ، چون میخواهم در آزمون تیزهوشان و آزمون های مدرسه نتیجه ی مطلوبی رو کسب کنم .