نام و نام خانوادگی: آلا شکل زهی
پایه: یازدهم تجربی
نام شهر و استان: زاهدان سیستان و بلوچستان
میانگین تراز: 4300
سالهای حضور در کانون: دو سال
تعداد آزمونها: 42
در چند آزمون پیشرفت داشته اید: 7 آزمون
تعداد پاسخهای صحیح: 321 پاسخ صحیح
مصاحبه گر : مهسا ملکی
- آیا شما قهرمان پیوستگی بودید؟ چند آزمون شرکت کردید؟ این پیوستگی چه نتایجی برای شما داشته است؟ بله در 23 آزمون آزمون امسال شرکت کردم .
- با توجه به کارنامه دستاوردها، شما در7 آزمون پیشرفت کردهاید. دلیل این پیشرفت و افزایش تعداد پاسخهای صحیحتان چه بوده است؟ تحلیل و بررسی آزمون بعد از برگزاری در همان روز جمعه یا در روزهای بعد . اما حتما در هفته اول تحلیل را به اتمام می رساندم .
- شما سال گذشته با321 پاسخ صحیح چه روش موفقی برای رسیدن به این تعداد پاسخ صحیح داشتید؟ از پاسخ های اشتباهم درس گرفتم و در روش خواندنم تجدید نظر کردم .
- آیا کارنامه آزمون را همان روز (جمعه) دریافت میکنید؟ در کارنامه کدام قسمت برای شما اهمیت بیشتری دارد؟بله . سعی میکردم همان روز جمعه کارنامه را دریافت کنم . تراز و نمودار پیشرفت برایم اهمیت بیشتری داشت .
- در آزمونها حضوری شرکت میکنید یا آنلاین؟ چرا؟ معمولا حضوری . چون تاثیری که آزمون حضوری دارد ، آزمون آنلاین نمی تواند داشته باشد .
- برنامه شما برای تابستان امسال چیست؟ چون من دانش آموز بورسیه هستم ، برای آزمونهای تابستانه ثبت نام شدم و از 16 مرداد آزمون ها را شرکت خواهم کرد .
- در تابستان تمرکز شما روی قسمت نگاه به گذشته خواهد بود یا نگاه به آینده؟ چرا؟ نگاه به گذشته الویت من است . اما برنامه ریزی کرده ام که به یک درس از نگاه به آینده نیز پاسخ دهم .
- چه تغییر مثبتی در تابستان امسال نسبت به تابستان سال قبل میخواهید در خود ایجاد کنید؟ افزایش تعداد پاسخ های صحیح هدف من در تابستان است .
- منابع مطالعاتی شما برای تابستان چیست؟ کتاب تابستان یکی از منابع مطالعه من در تابستان است .
- با توجه به کارنامه دستاوردها، بهترین درس شما در نیمسال اول و نیمسال دوم کدامست؟ روش مطالعه این دروس چگونه بود؟ در نیم سال اول فیزیک و زیست و در نیم سال دوم زمین و زیست شناسی نقاط قوت من بوده است .
- با توجه به کارنامه دستاوردها، در کدام قسمتها چالش داشتید؟ چه تصمیماتی برای تبدیل این چالشها به دستاورد در سال آینده دارید؟ در درس شیمی مشکل داشته ام . میخواهم کتاب اول و کتاب آبی کانون را تهیه کنم و در تابستان شیمی را پیش خوانی کنم .

