نام و نام خانوادگی: حانیه صدیقی
پایه: هشتم
نام شهر و استان: کرمان
میانگین تراز: ۶۰۰۰
سالهای حضور در کانون:: ۱ سال
تعداد آزمونها: ۱۵آزمون
در چند آزمون پیشرفت داشته اید: ۶بار
تعداد پاسخهای صحیح: ۱۵۳۵پاسخ
شغل و تحصیلات مادر: لیسانس - معلم ریاضی
شغل و تحصیلات پدر: فوق لیسانس - معلم
مصاحبه گر : هستی بهادر

آیا شما قهرمان پیوستگی بودید؟
بله من قهرمان پیوستگی هستم .من در ۱۵ ازمون شرکت کردم و در این آزمون ها غیبتی نداشته ام. این پیوستگی باعث آمادگی و عادت من به فضای آزمون شده است.
با توجه به کارنامه دستاوردها، شما در 6آزمون پیشرفت کردهاید. دلیل این پیشرفت و افزایش تعداد پاسخهای صحیحتان چه بوده است؟
من در شش آزمون پیشرفت داشته ام. مطالعه بیشتر و زدن تست های بیشتر با تمرکز دلیل افزایش تعداد پاسخ صحیح هستند.
شما سال گذشته با 1535 پاسخ صحیح عضو باشگاه هزاتایی ها بودید؛ چه روش موفقی برای رسیدن به این تعداد پاسخ صحیح داشتید؟
من با ۱۵۳۵ پاسخ صحیح عضو باشگاه هزارتایی ها هستم. تمرکز بر روی سوالات ساده سپس شک دار و وقت گیر در آزمون از روش های موفق برای رسید به این تعداد پاسخ های صحیح هستند. یعنی در جلسه آزمون سوالات را براساس زمان گیر بودن و توانایی پاسخ دادن دسته بندی می کنم تا بتوانم به سوالات بیشتری پاسخ صحیح بدهم.
آیا کارنامه آزمون را همان روز (جمعه) دریافت میکنید؟
بله، من کارنامه را همان روز جمعه دریافت می کنم. وقتی کارنامه را گرفتم قسمت تعداد سوالات صحیح و تراز برای من اهمیت بیشتر دارد و ابتدا به سراغ بررسی این قسمت ها می روم.
در آزمونها حضوری شرکت میکنید یا آنلاین؟
من بیشتر حضوری در آزمون ها شرکت می کردم زیرا فکر میکنم حضور در جلسه آزمون باعث می شود با فضای آزمون آشنا شوم .
برنامه شما برای تابستان امسال چیست؟
برنامه من برای تابستان این است که درس هایی که با آن ها چالش داشته ام را تقویت کنم. همچنین در تابستان براساس برنامه راهبردی تمرکزم را روی دروس نگاه به آینده خواهم گذاشت، زیرا درس های نهم در تیزهوشان مهم هستند.
منبع مطالعاتی من در دوره تابستان کتاب های آبی هستند.
چه تغییر مثبتی در تابستان امسال نسبت به تابستان سال قبل میخواهید در خود ایجاد کنید؟
امسال می خواهم تراز خودم را در آزمون هایی که شرکت می کنم، افزایش دهم.
با توجه به کارنامه دستاوردها، بهترین درس شما در نیمسال اول و نیمسال دوم کدامست؟
در نیمسال اول بهترین درس های من عربی و زبان انگلیسی بوده اند. درنیمسال دوم بهترین دروس من عربی و مطالعات بوده اند.
مطالعه کامل متن درس و سپس تست زدن روش مطالعه من برای این دروس بودند که باعث شده است این درس ها نقطه قوت من باشند.
با توجه به کارنامه دستاوردها، در کدام قسمتها چالش داشتید؟
من با تعداد پاسخ های صحیح و تراز چالش داشتم. تصمیم من برای تبدیل چالش ها به دستاورد در سال آینده تست بیشتر کار کردن و افزایش ساعت مطالعه است .
