یک‌رقمی‌ها چگونه برای امتحانات می‌خواندند؟چه نتایجی کسب کردند؟(9)

دروس اختصاصی را تا دی ماه و دروس عمومی را هم تا اسفند تمام کردم. ولی اگر به عقب برمی‌گشتم بیشتر روی دروس عمومی تمرکز می‌کردم چون باعث افزایش تراز سوابقم می‌شد.

یک‌رقمی‌ها چگونه برای امتحانات می‌خواندند؟چه نتایجی کسب کردند؟(9)

یک‌رقمی‌ها چگونه برای امتحانات می‌خواندند؟چه نتایجی کسب کردند؟(9)

شایان احمدپوری 8 تجربی منطقه 3

معدل کتبی نهایی من 19.58 و تراز سوابقم 10869 شد. من برای دروس عربی، فارسی و زبان از همان سال دهم با وجود این‌که نهایی نداشتند، به‌صورت مستمر وقت می‌گذاشتم. در سال دوازدهم و از همان اول سال و همراه با برنامه مدرسه با تکیه بر آموزش معلمین مدرسه تمام دروس را می‌خواندم و تا پاییز یک بار تمام دروس را تمام کردیم. بار دوم هم بعد کنکور اردیبهشت تا امتحانات بود که من درس‌‍‌ها را دوباره تشریحی خواندم.


سجاد کمالی‌نیا 8 انسانی منطقه 2

معدل دوازدهم من 19.44 و تراز سوابقم 10630 شد. دروس اختصاصی را تا دی ماه و دروس عمومی را هم تا اسفند تمام کردم. ولی اگر به عقب برمی‌گشتم بیشتر روی دروس عمومی تمرکز می‌کردم چون باعث افزایش تراز سوابقم می‌شد.


کیارش نظری 9 ریاضی منطقه 3

معدل نهایی من 19.52 و تراز سوابقم 9957 شد. در تمام دروس اختصاصی نمره 20 را کسب کردم اما اشتباهی که من در مطالعه دروس عمومی داشتم این بود که تمرکزم را در جای درست قرار ندادم؛ مثلا من در عربی روی قواعد خیلی زمان گذاشتم ولی روی ترجمه وقت کافی را نگذاشتم، در امتحانات سوالات قواعد آسان بود ولی برعکس سوالات ترجمه برای من سخت بود. برای همین به بچه‌ها پیشنهاد می‌کنم به تمام بخش‌های هر درس عمومی توجه کنند.


مطالب مرتبط