گفت و گو با ستایش حشمتی ، قهرمان پیشرفت

گفت و گو با ستایش حشمتی ،پایه‌ی هفتم ، قهرمان پیشرفت

گفت و گو با ستایش حشمتی ، قهرمان پیشرفت

نام و نام خانوادگی: ستایش حشمتی

پایه: هفتم

نام شهر و استان: تسوج - آذرابیجان شرقی

میانگین تراز: 6312

سال‌های حضور در کانون: 1 سال

تعداد آزمون‌ها: 15 آزمون

در چند آزمون پیشرفت داشته اید: 6 بار پیشرفت

شغل و تحصیلات مادر: معلم - فوق لیسانس

شغل و تحصیلات پدر: دهیار - فوق لیسانس

 

مصاحبه گر : فاطمه رضایی


 

  1. -در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟ حضوری شرکت می کنم چون آزمون حضوری باعث می شود که فضای مشابه کنکور را احساس کنم ولی متاسفانه از وقتی مدارس غیر حضوری شده اند به ناچار در آزمون ها به صورت آنلاین شرکت می کنم.


 

  1. -شما امسال در چند آزمون‌ پیشرفت کرده‌اید؟ دلیل این پیشرفت چه بوده است؟ در 6 آزمون پیشرفت داشته امو علت این پیشرفت شرکت مداوم در آزمون ها و تحلیل آزمون ها و مطالعه ی کامل قبل از هر آزمون به کمک برنامه ی راهبردی بود.


 

  1. -با توجه به کارنامه شش‌ماهه در کدام درس بیشترین پیشرفت را داشتید؟ روش مطالعه این درس چگونه است؟ در تمام دروس درصد هایم به طور میانگین بالای هفتاد بوده است و به نظر من مطالعه ی مستمر و حل تمرین در کتاب های کار خیلی مهم است.


 

  1. -مهم‌ترین روش شما برای افزایش تعداد پاسخ صحیح سوالات، چه بوده است؟ پیدا کردن اشکال ها و علت پاسخ ندادن به برخی سوالات و تلاش برای پیدا کردن راه حل برطرف کردن این موارد مهم ترین روش من برای افزایش تعداد پاسخ های صحیح است.


 

  1. -با توجه به کارنامه شش‌ماهه در کدام درس چالش بیشتری دارید؟ چه برنامه‌ای برای تغییر عملکرد خود در این درس دارید؟ سوالات هوش تحلیلی و تیزهوشان بیشتر مرا به چالش کشید و با کمک کتاب های آموزشی سعی کردم این چالش را برطرف کنم.

 گفت و گو با ستایش حشمتی ، قهرمان پیشرفت

 

  1. -آیا در آزمون‌های هدفگذاری و مشابه پارسال شرکت می‌کنید؟ فایده این آزمون‌‌ها برای شما چه بود؟ در تعدادی از این آزمون ها شرکت کردم تا قبل از آزمون اصلی خودم را محک بزنم و بسنجم ، اما تصمیم دارم برای سال بعد حتما به طور پیوسته در این آزمون ها شرکت کنم.


 

  1. -با توجه به نزدیک شدن به امتحانات چگونه می‌خواهید ساعت مطالعه خودتان را افزایش دهید؟ چه برنامه‌ای برای خودتان دارید؟ برنامه ریزی دقیق و عملی انجام داده ام و خانواده ام نیز ساعات بیشتری را در اردیبهشت ماه به حضور در خانه اختصاصا می دهند.


 

  1. -منابع مطالعاتی ویژه شما برای امتحانات پایان سال چیست؟ آیا از نمونه سوالات سایت کانون استفاده می‌کنید؟ کتاب های درسی را کامل مطالعه خواهم کرد و نمونه سوال هم حل خواهم کرد. با توجه به اینکه نمونه سوالات کانون زیاد و متنوع و به روز هستند از آن ها استفاده می کنم.

 

  1. -در دوره امتحانات چگونه بین برنامه راهبردی آزمون‌ها و امتحانات تعادل ایجاد می‌کنید؟ برنامه ریزی راهبردی آزمون های قلم چی همیشه همسو با امتحانات و اوقات فراغتم هستند، من سعی می کنم درس ها و آزمون های کلاسی را به موقع بخوانم تا طبق برنامه ریزی راهبردی در آزمون ها نتیجه ی خوبی بگیرم.


 

  1. -مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می‌کنید؟ بله درست مطابق برنامه راهبردی حرکت می کنم و سعی می کنم همگام با تدریس های کلاسی حرکت کنم و همیشه برای آزمون ها مطابق برنامه ی راهبردی مطالعه می کنم.

 

  1. -تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می‌دهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟ بعد از هر آزمون اشکالاتی را که دارم همراه با خواهرم ( که دو قلو هستیم) بررسی و تحلیل می کنم و به کمک پاسخنامه سوالات نزده و اشتباه را بررسی و رفع اشکال می کنم.

 

  1. -روش شما برای جمع بندی دروس در پایان سال چیست؟ در دو هفته ی آخر فقط مرور و تمرین و تکرار دارم و به کمک آزمون های جامع مباحث را جمع بندی می کنم.


  

  1. -برنامه شما برای تابستان امسال چیست؟ تصمیم دارم برای دروس علوم و ریاضی از کلاس های تست زنی قلم چی استفاده کنم و برای پایه ی هشتم پیش خوانی داشته باشم.


 

  1. -در تابستان تمرکز شما روی قسمت نگاه به گذشته خواهد بود یا نگاه به آینده؟چرا؟ در تابستان امسال درس های گذشته را مرور می کردم و به نظر من چون هر دو سال گذشته و آینده به هم مرتبط هستند پس باید هم مرور دروس گذشته را داشت و هم پیش خوانی دروس سال جدید را تا حدودی انجام داد.


 

  1. -برای پیش خوانی و یادگیری دروس سال بعد، در تابستان کلاس می‌روید یا خودخوان هستید؟ تابستان امسال تصمیم دارم از کلاس های آموزشی کانون استفاده کنم.


 

  1. -چه تغییر مثبتی در تابستان امسال نسبت به تابستان سال قبل می‌خواهید در خود ایجاد کنید؟ تصمیم به پیش خوانی دروس علوم و ریاضی با کمک کانون ، استفاده از کلاس های تست کانون شهرمان از برنامه های من برای تابستان است.

Menu