با مشاوران برتر آشنا شوید (81) داستان‌های موفقیت - باهره ناصحی

بعد از اینکه از پشتیبانش پرسیدم حسین ثبت نام سال آینده را انجام داده یا نه، گفت با اولیایش صحبت شد گفتند مشورت می‌کنند و خبر می‌دهند،

با مشاوران برتر آشنا شوید (81) داستان‌های موفقیت - باهره ناصحی

در این مطلب با داستان‌های موفقیت مشاوران آموزشی کانون آشنا می‌شوید که با معرفی منابع کانونی مناسب و تشخیص این‌که هر دانش‌آموز در هر لحظه به کدام منبع نیاز دارد، سبب موفقیت دانش‌آموزان شده‌اند.


از ششم تا دندان‌پزشکی دانشگاه تهران


باهره ناصحی

کارشناسی روان‌شناسی

32 سال سابقه مشاوره و همکاری با کانون

مشاور برنامه‌ریزی آموزشی و تحصیلی 

 

حسین از تابستان ششم به کانون آمد و از تراز 5400 کار خود را شروع کرد، وقتی بعد از هر آزمون ترازهای برتر را در تابلوی آموزشگاه مشاهده می کردم اسم حسین همیشه جز نفرات برتر پایه ششم بود تا این‌که همان سال در آزمون ورودی استعدادهای درخشان پذیرفته شد...

 

بعد از اینکه از پشتیبانش پرسیدم حسین ثبت نام سال آینده را انجام داده یا نه، گفت با اولیایش صحبت شد گفتند مشورت می‌کنند و خبر می دهند، همان موقع با مادرش جلسه حضوری برگزاری کردم و در مورد تداوم و پیوستگی آزمون‌ها و نقش برنامه راهبردی در تکرار و تثبیت مباحث را برایش روشن ساختم. حسین دوباره در کانون ثبت نام کرد.، از دور و نزدیک حواسم به عملکرد ایشان بود تا در مقطع دهم متوجه شدم حسین در حال افت می باشد:


با بررسی دقیق کارنامه‌هایش به این نتیجه رسیدم که تعداد غلط‌های ایشان در روز آزمون زیاد است.

 

بعد از یکی از آزمون‌ها حسین و مادرش را به کانون دعوت کردم و درباره همین موضوع صحبت شد، آن‌جا بود که فهمیدم خودشان نیز از این موضوع ناراحت هستند. در همینجا هدف‌گذاری چند از 10 در جلسه آزمون را به حسین پیشنهاد دادم و روی تخته وایت برد دفتر بخشی را خالی کردم و به حسین گفتم بعد از هر آزمون برای تحلیل کارنامه که آمدی هدف‌گذاری چند از 10 برای هر درس و تعداد غلط‌ها را یادداشت می‌کنی تا بتوانی به جایگاه اصلی خودت برگردی. از طرفی کتاب اشتباهات متداول را پیشنهاد دادم و گفتم از این کتاب تست نزن ولی برای هر آزمون و با توجه به پیشروی مبحث آزمون، خودت دام‌های آموزشی را جدا در دفتری یادداشت کن تا بتوانی دام‌های آموزشی و خلاقیت جسورانه طراح سوال را کشف کنی که مطمئنم با این دو روش می‌توانی به راحتی روز آزمون با حس و حال بهتری آزمون را به پایان برسانی .

تقریبا چند ماه گذشت و حسین وارد پایه یازدهم شد در این مقطع و سال دوازدهم تراز ایشان از 6500 کمتر نشد و به راحتی توانست اشتباهات خود را به کمتر از 12 یا گاهی 15 اشتباه در آزمون‌ها تغییر دهد.

 

حسین با تلاش های فراوان خود و پیگیری های مادرش توانست در کنکور رتبه 82 را بدست بیاورد و در رشته دندان‌پزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شود


حسین در طی دوران دانشجویی هم به کانون مراجعه می‌کند و در هر مراجعه در مورد تاثیر جدول کشیده شده در تخته وایت برد دفتر با پشتیبان‌ها و دانش‌آموزان حاضر در دفتر صحبت می‌کند.

 

هستی، خواهر حسین، از پایه ششم عضو کانون می‌باشد همان سال در آزمون ورودی استعدادهای درخشان پذیرفته شد و هم اکنون با میانگین تراز 6200 در پایه دهم تجربی مشغول به تحصیل می‌باشد.


* برای ارتباط با این مشاور می‌توانید همه روزه از ساعت 12 الی 14 با شماره 6463-021 داخلی 1177 (شیلا کیانی) یا داخلی 5162 (حمید آقالوئی) تماس بگیرید.


Menu