نام و نام خانوادگی : پرنیا حاجی صادقیان
پایه : نهم
نام شهر و استان : نجف آباد ـ اصفهان
شغل و تحصیلات مادر : خانه دار ـ کارشناسی
شغل و تحصیلات پدر : کارمند ـ کارشناسی
میانگین تراز : 5080
تعداد افزایش پاسخ صحیح در آزمون : در 6 آزمون افزایش پاسخ صحیح داشتم
سال های حضور در کانون : از مهر ماه در کانون ثبت نام کردم
تعداد آزمون ها : بیش از 8 آزمون اصلی و مکمل
مصاحبه گر : نرگس قدیری
برنامه ی پیشرفت خود برای افزایش تعداد پاسخ های درست را بنویسید ؟
سعی می کنم آزمون هایم را به نحو احسن تحلیل کنم و تست زنی ام را افزایش بدهم .
مهم ترین روش شما برای افزایش تعداد پاسخ صحیح سوالات ، چه بوده است ؟
اوایل خیلی تست کار نمی کرد و کتاب درسی را با دقت نمی خواندم ، حتی هنگام امتحان خیلی استرس داشتم و همین باعث بی دقتی ام در پاسخگویی به سوالات می شد ، همین موارد باعث شد سعی کنم اول کتاب درسی را با دقت بخوانم ، بیشتر تست بزنم و بر استرسم غلبه کنم و در نهایت منجر به افزایش پاسخ صحیح در آزمون ها شد .
از کدام ابزار کانون برای پیشرفت خود استفاده کرده اید ؟ ( کتاب درسی ، نمونه سوال امتحانی ، پلکان ، کتاب کانون ، دفتر برنامه ریزی یا روش خاص خودتان را بیان کنید )
من بیشتر اوقات از پلکان به دلیل داشتن زمان بندی وشبیه بودن به سوالات امتحانی استفاده می کنم ، همچنین از کتاب پرتکرار ریاضی برای آشنایی با انواع سوالات از ساده تا دشوار استفاده می کنم .
هدف شما از شرکت در آزمون های کانون چیست ؟
آشنایی با انواع سوالات و در نهایت قبولی در آزمون ورودی مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی
در آزمون ها حضوری شرکت می کنید یا آنلاین ؟ چرا ؟
حضوری زیرا حضور در محیط آزمون کانون به نوعی تمرین برای قرارگیری در شرایط آزمون تیزهوشان است و من را برای حضور در آزمون آماده می کند .
برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می کنید ؟
سعی می کنم درسی را که در آن ضعیف هستم بیشتر کار کنم و قبل از آزمون در آن درس تست کار می کنم . همچنین برای سنجش خودم از پلکان استفاده می کنم و باز اگر در آن مبحث ضعیف بودم مجدد از آن مبحث تست می زنم .
روش مطالعه موفق شما در کدام درس است ؟ توضیح دهید
در هوش تصویری و پیامها موفق هستم . مسلما در این دو درس از قبل مطالعه بیشتری داشتم و هنوز هم دارم . خواندن با دقت کتاب درسی و زدن تست های متنوع باعث موفقیت من در این دو درس شده است .
از کدام کارنامه های جعبه ابزار کارنامه استفاده می کنید ؟ از هر یک چه استفاده ای می کنید ؟
از کارنامه اشتباهات ، برای پیدا کردن نقاط ضعف استفاده می کنم . سعی می کنم با پی بردن به نقاط ضعفم آن را برطرف کنم . این کارنامه یک جور راهنمایی و روش مطالعه را برای من مشخص می کند .
دفتر برنامه ریزی دارید ؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می کند ؟
بله ، پر کردن دفتر به من کمک می کند تا اگر در درسی ضعیف عمل کرده باشم به سراغ دفتر بروم ، ساعت مطالعه آن درس را چک کنم و اگر ایراد از نحوه مطالعه و ساعت مطالعه است آن را برطرف کرده و برای این درس برنامه ریزی کنم .
روش شما برای جمع بندی دروس نیم سال اول چیست ؟
ابتدا به درس های ضعیفم نگاه می کنم بعد می بینم در کدام از مباحث مشکل دارم و ضعیفم و کتاب درسی آن درس را با دقت بیشتری می خوانم سپس تست میزنم تا کاملا بر درس هایی که در نیمسال اول ضعیف بودم مسلط شوم .
